Doğal Saç Bakım Kürleri Cilt doktoruma gittim yasakladı bütün bakım yağlarını

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Cilt doktoruma gittim gerçekten çok iyi bir doktor yağlar sirke şu bu yararı olmaz zararı olur dedi bende hepsini bırakacam mecburun büssürü almıştım vitaminlerle devam demekki saçlarımı açıcıyla yakmıştı kuaför bozuntusu sağlıklı saçlarımı kaybettim azaldı mafoldu ama sürme bişey diyor sonra bende kurtaramam seni dedi

gerçekten mi canım ?
bazı doktorlar da kendileri badem yağlı bemixli tarif veriyorlar...
hangisine inanacağımızı şaşırdık valla :26::26::26::26::26:

Doktordur , boynumuz kıldan ince ama katılmıyorum.. Eğer iyi ve doğal bir ürün olursa kesinlikle çok yararı var yağlarla bakımın.

Doğru ürünü, doğru oranda kullanan kim varsa faydasını görmüştür.

Geçmiş olsun.

ben de sana katılıyorum canım..
en güzeli doğal olanı herşeyin :)
önmeli olan doğru şekilde ve doğru miktarda kullanmak..

ben de sana katılıyorum canım..
en güzeli doğal olanı herşeyin :)
önmeli olan doğru şekilde ve doğru miktarda kullanmak..

Kesinlikle evet..Ne oluyorsa , bilinçsiz tüketimden kaynaklanıyor.

Aktarlarda satılan, sağlık bakanlığı onayı olan yağları kullandım uzun süre , ve şuana kadar faydasından başka birşeyle karşılaşmadım.

evet ben de öyle ...
sertifikalı ve onaylı yağlar her zaman faydasını gördüğüm şeylerdir..
ama herşeyde olduğu gibi bu konuda da bilinçsiz ve yersiz tüketim zararlı olur..
herşeyin azı karar çoğu zarar demiş büyüklerimiz..

:90::90::90::90:

bugün gülben ergen de izledim sabah bi cilt uzmanı çıkmıştı egzama ve sedef vs. şeyleri önlüomuş ayak topukları için fln dedi en iyi şey şeffaf kokusuz vazelinle bebe yağını blender dan geçirip banyo sonraları cildimizi nemlendirmemizmiş

evet ya..vazelin super geliyor :)

Benim ayaklarım bir ara çok çatlamıştı. Sonra öğrendim ki demir törpülerden kaynaklanıyormuş.

Bebe yağını hiç denemedim ama her banyodan önce vazelinle ayaklarıma iyice masaj yapıp poşet geçirdim..İki saat beklettim.. Banyoya girdiğimde daha ayaklarımı ıslatmadan , siyah başlı törpüler var (ismini bilmiyorum ) onunla iyice ovdum..Çıktığım zaman yine vazelin sürüp çoraplarımı giydim.

Bir kaç hafta sonra ayaklarımdaki derin çatlaklar yok oldu..Çok şükür şuan pembe bir renkte ve çatlak yok.

benim saçlarım da ince telli ve cansız bakım yağları uygulayınca sanki saçlarım daha çok cansızlaşıyo galiba benim saç yapıma iyi gelmiyor, yoruyor, ben de bakım yağı yerine saçıma her gün masaj yapıyorum, masaj yaptıktan sonra saç derim ısınıyo ve biraz yağlanıyo, bi iki saat geçtikten sonra da yıkıyorum saçlarım çok canlanıyo, saçlarımı her gün yıkamama rağmen saçlarım hiç kurumadı, saçımda şimdi o kadar çok küçük küçük çıkan saçlar varki ben bunu masaja bağladım, zaten saç içten besleniyo masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırıyoruz ve böylece vitaminler saç derisine kan yoluyla daha çok geçiyo, eğer sizinde saçlarınıza yağlar iyi gelmiyorsa benim gibi televizyon izlerken bi yarım saatinizi masaja ayırırsanız gerçekten işe yarayacağını göreceksiniz.

teşekkürler canım

doktorları başımızdan eksik etmesin allah ama bu konuda katılmıyorum onların verdiği saç ilaçları kesildiği andan itibaren daha beter yapıyo insanları bu bir gerçek ama doğal yağlarla beslenen saçlar ömürlü oluyor bunu unutmayalım

sana katılıyorum canım...
bakım yağları saçlarımı besliyor ve canlandırıyor..kullanmayı bırakınca da bir şey olmuyor ..ama bir kaç kez saç dökülmesi için ilaç kullanmıştım,bırakınca 2 kat daha fazla dökülmüştü de yağlarla toparlamıştım saçımı bir de şu vitamin ampüllerini kullanmıştım yağların içine ,onlar da işe yaramıştı..

Doktorlar böyle doğal reçeteleri niye sevmez bilinçsiz kullanıp sağlığımızı bozduğumuz için. Bazı uçucu yağlar, taşıyıcı yağlarla inceltilmezse zararlı olabilir. Bazı taşıyıcı yağlar: zeytinyağı, badem yağı, susam yağı
Mesela çam terebentini seyreltmez de tek kullanırsak evet gerçekten zararlı olur. Veya tek başına lavanta veya çay ağacı yağı. Bunlardan ancak birkaç damlayı taşıyıcı bir yağa damlatıp kullanmak gerekir

doktorun haklı elma sirkesi filan daha da fenalaştırabilir, yağlarda tehlikeli olabilir, iyi bir maske araştır bence bişey önerdi mi maske krem tarzı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…