Kızlar, bir süredir kafaya taktığım konulardan biri cilt beyazlatma. Öyle Michael Jackson gibi radikal bir değişilik değüil elbette amacım sadece biraz daha akça pakça şebnem ferah gibi sütümsü bir tene sahip olabilmek. Açık buğday tenliyim ama kuzey ülkelerindeki hatunlarda olduğu gibi porselen teni çok severim. Önce forumumuzun altını üstüne getirdim okudum. Sonra alışveriş sitelerine baktım. Sonunda şu 2 ürünü aldım, birini strawberryden diğerini ise cheapsmells den aldım:
Eki Görüntüle 174676 Eki Görüntüle 174677 Smashbox'ın cilt beyazlatma toniğini ve Beauticians Secret'in cilt beyazlatma kremini aldım. Tonik için strawberry de beyazlatma gücü yüksektir falan yazıyo krem için ise kullanıp memnun olan bir sürü yabancı hatunbun yorumunu okudum sihirli bir krem falan diyolardı. Hee bunların yanı sıra forumda yazılanlardan ve ucuzluğundan etkilenip bir de aktardan Arap Kızı kremi aldım. Ama onu çöpe attım bir kez sürüp çünkü boş anıma denk geldi aldım ama sonradan güvenip de süremedim. Sadece 1 kez sürdüm yüzüme ve öyle ağır öyle yağlı bir yapısı vardı ki gözenekleri tıkamaması ve sivilce yapmaması olası değil gibi geldi bana. Birde içerisinde içeriğini açıklayan türkçe bir prospektüs falan olmayışı ben de çok soru işareti yarattı. Forumda biri de bu kremde amonyak var cilt kanseri olursunuz aman ha diye uyarmıştı oyüzden çok korktum ve cidden bende bir amonyakımsı koku aldım kremden dedim Meltem boşver bak 2 tane cillop gibi adı sanı belli ürün aldın boşver bu naneyi dedim çöpe attım:87:
Beyazlatıcılarım gelsin hele kullanıp da sonuç alırsam yazıciğim buraya. Hee bir de araştırmalarım sonucu cilt beyazlatma ürünlerinde olması gereken etkili 2 madde neymiş öğrendim 1. Kojik asit 2. C vitamini. Bu konuda etkili ürünlere sahip benim şu aralar maddi açıdan boyumu aşan markalar ise La Roche, Lancaster, Bioterm ve Skin Ceuticals. Ben bu aralar çilekten baya yüklü kozmetik aldım o yüzden cilt beyaztlama ürünlerinin en uygun fiyatlılarından almayı tercih ettim yularıda yazdıklarımı yani. Ama yazdığım diğer markaların inanılmaz güzel ürünleri var bu konuda biraz daha fazla paranız varsa bu uğurda harciycak mutlaka araştırın bu marakların ürünlerini de derim!