Lekeler, Çiller Cilt Beyazlatma Ürünleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
yaa ben de strawberry de lorealin beyazlatıcı bi kremini buldum fiyatı da uygun alsammı diye düşünüyorum.şimdi 3 gündür expigment kullanıyorum ama korkuyorum da bildiğin eczanede satılan ilaç tarzı bi krem sonuçta bi yan etkisi olmasından çekiniyorum.kiki canım senin aldığın ürünlerin fiyatları ne kadar bide etkisini görmeye başladın mı?şu pirinç suyunu da bir deneyeyim diyorumm off çok kararsız kaldım önce hangisini yapsam ki ben de kuzey avrupalı kadınlar gibi süt beyaz olayım istiyorum yaaa

meltem bende beyazlamak istiyorum noldu naptın etki ettimi fiyatı kaça bide

Pirinçli tarif basit ama mantıklıymış bence. Şimdi şöyle yapıcakmışız 1 yemek kaşığı birinci 1 bardak suya atıp 3-4 saat bekletip çıkan suyla yüzümüzü siliyoruz ve haftada 2 kez olarak devam ediyoruz. Kimileri de pirinci kaynar suya atarak bekletiyor ve çıkan nişastalı suyu soğutup aynı işlmei gerçekleştiriyorlarmış. Çin ve Japon kadınlarının teninin duruluğunu ve beyazlığını buna bağlıyorlar. Bence doğru olabilir japon veya çin mutfağına meraklılar bilir pirinç çok sık tüketilen bir üründür. Çin de pirinç tarlalarında çalışan kadınların su olmadığından yüzlerini yıkadıkları pirinçlerin sularıyla yıkamaları sonucu güneş altında çalışmalarına rağmen bronzlaşmadıkları hatta giderek beyazladıkları öğrenilmiş. Dermotologica markasının sahibi de bu durum üzerine pirinci araştırarak hemen kendi ürünlerinde kullanmaya başlamış...evet bugünden itibaren pirinç olayını deneyeceğim arkadaşlar süper işe yararsa hemmen burdan duyururum!

Bir yemek kaşığı pirinci bir tatlı kaşığı suda ıslatarak 3 saat bekletin suyunu süzerek cildinizi bu suyla silin. Her gün bir defa cildinizi bu suyla silerseniz, 10 gün içinde yüzünüzün berraklaştığını renginin açıldığını göreceksiniz. canım bir bardak su fazla gelmezmi bak bu tarifte bir yemek kaşığı yazıo

pirinci once yıkıyomuyuz kızlar yıkamıyosak pıs bı sekılde mı beklıcek suda:26:

Bir yemek kaşığı pirinci bir tatlı kaşığı suda ıslatarak 3 saat bekletin suyunu süzerek cildinizi bu suyla silin. Her gün bir defa cildinizi bu suyla silerseniz, 10 gün içinde yüzünüzün berraklaştığını renginin açıldığını göreceksiniz. canım bir bardak su fazla gelmezmi bak bu tarifte bir yemek kaşığı yazıo

genital bölgeye sürülür mü peki

kızlar merhabaaaa bir sürü soru soran olmuş ne zamandır giremedim foruma..öncelikle belirteyim adlığım 2 cilt beyazlatma ürünü de yüzüme allerji, yaptı cildim daha fena oldu fena derken sivilcelendi kızardı bozardı ve sakin kahverengi noktalarım arttı, belki de bu ürünler benim cildime yaramadı bilemiyorum ki ben de kullanıp tavsiye edenlerin sözüne güvenip de almıştım ...fiyatları uygundu smashbox ın toniği 50 küsurdu, beauticians secret kremi de 15 dolardı..ama tabii maalesef yeni gümrük yasası gereği artık yurtdışından hiçbişeycik alamıyorus :KK43:( umarım değiştirirler çok kötü oldu çok..ben parfüm ve kozmetik hastasıyım ama orta bütçeli bir aileyis biz çilekten almadan nasıl öyle güzel markaların kozmetiklerini parfümlerini alıcam bilmiyorum artık pofff!!! kaç gündür bu yeni gümrük olaylarını öğrenince karalar bağladım..bir de bu yasa çıkmış benim haberim yokmuş çilekten yeni sipariş vermiştim indirimlerden yaralanıp 4-5 tane parfüm almıştım kendim :KK43: sonradan bir öğrendim ki heryer bu yasa ile çalkalanıyomuş..benim paketim nolucak bakalım off off çko dertliyim çookk!!!! pirinçli, tarif gayet basit bir tarif ben bir bardak suya attım hafif oldu daha yoğun isteyen daha az su kullansın bence...aldığım ürünler iyi gelmedi cildime ama prinçli su tarifinden memnun kaldım, radikal bir beyazlık vs sağlamıyor ama sürekli cildinizi onunla silince bebek gibi oluyor parlıyor yumuşacık oluyor ama tek kötü yanı leş gibi pilav pilav kokuyosunuz...en son çilek siparişimin içinde lorealin beyazlatma kremini almıştım daha hafif daha bilindik bir marka bi deniyim die..siparişim gelir de kullanabilirsem yazıcam buraya yine sös!!! bence ciltlerinde radikal değişiklik isteyenler yada lekelerinden kurtulmak isteyenler direk cildiyeci bi doktora gitsinler sanıyorum ki onların verecekleri preparatlar yada ilacımsı kremler çok daha hızlı ve etkili bir sonuç alınmasını sağlayacaktır. Hem de ters bir etki olduğunda danışacak birisi olmuş olur ne yapılacağını bilir...ben aldığım ürünleri 2 kez sürdüm baktım cildim bozuluyo korktum valla bidaha sürmeye ...

neeeee strawberry den artık alışveriş yapamayacak mıyız????ya bende istiyordum loreal in beyazlatıcı kremini almak:KK43:(( kiki siparişin ulaşırsa mutlaka yaz lütfen ben de loralin o kremini almayı düşünüyorum

merhaba kızlarrr
kikiicim bende esmer değğilim ama sarımsı cildim kahverengi gibi.
bende beyaz cilt hastasımyım.
dermalogicanın chroma white serisiyle ilgileniyorum merak ediyorumda.
geçen strawberryde indirme girdi ama malesef türkiye göndermedikleri için akçırdım.

Cilt beyazlatma mevzuunda bilinen en güvenilir ve ünlü marka Shiseido'nun cillt bakım ürünleridir. Shiseido hem cilt bakımı hem de makyaj malzemeleri üreten bir Japon firması. Cilt bakım ürünleri oldukça zengin. Bunların arasında cilt beyazlatma ürünleri de var. Malum Japonlar beyaz cilt severler. Yalnız ülkemizde fazla talep olmadığı için beyazlaştırıcı ürünleri satılmıyor. Ben Türkiye'den genel cilt bakım ürünlerini alıyorum. Çok memnunum. Beyalaştırıcı ürünleri temin etmek isterseniz strawberrynet'ten alabilirsiniz.

Not: Cildinizi beyazlatmak için bilmediğiniz markalara da güvenmeyin lütfen. İleride cildiniz beyaz ve siyah lekelerle dolu olan bir cilde dönüşebilir. Cildinizin dengesini basit ürünlerle bozmayın.

kiki canım demek kötü oldu ha... bak çok üzüldüm şimdi... bende senin gibi kuzeyli hatunlar gibi olmak istiyorum evet cildim çok beyaz ama görmüş olduğunuz resimde yüzümde fondoten, pudra ve flaş var :KK70::KK70::KK70:... daha da beyaz olmak istiyorummmmmmmm :KK53:

arkadaşlar bende beyazlama uğruna çok krem kullandım
çok araştırdım
bir defa beyazlamak için kullandığımız ürünün içinde yüksek oranda kojik asit arbutin c vitamini meyan kökü gibi maddeler olması lazım bunların hepsini de bi kreme koymuolar koysalarda az miktarda oda beyazlamaya yetmio
en mantıklısı yapma ilaç konusunda deneyimli bir eczacı bulmak ve bu maddeleri temin edip ilaç yaptırmak
ancak kojik asit ve rbutin kilogramla firmalara satılıo bu maddeleri temin ettikten sonra yapma ilaç yapan bir eczacı lazım cilt kremleri konusunda deneyimli ben daha temin edemedim bu maddeleri edersem bide eczacı bulursam beyazlamak zor değil ama bunları temin etmek gerek

arkadaslar neden bu kremlere bir suru para veriyorsunuz anlamiyorum. Iclerinde deli gibi kimyasal(kanserojen) madde var. Size benim gunes lekerlerinden kurtulmak icin kullandigim maskeyi yazayim.

1)bal (dogal bal yada manuka)
2)zeytinyagi
3) tarcin

Bir miktar suyu isitiyorsunuz ve ilik suya tarcin ve bali ekliyorsunuz karisima sonra zeytinyagi dokup on-onbes dakika bekletin. Sonra karisimi ister saciniza ister yuzunuze uygulayin. Ben sacimda tum gece tutuyorum yuzumde is yaklasik yarim saat falan. Saclarima olduk hos bir renk verdigi gibi cildime de hem renk hem parlaklik verdi. Siyah lekeler hemen gecmiyor ama zamanla onlarda gecer diye umuyorum.

Buradaki kilit nok bal ve ilik(kaynar degil) su kombinasyonu. Dogal balin icindeki enzimler ilik su ile birlikte dogal peroksit ortaya cikariyor: tarcin ve zeytinyagi da bu islemi tetikliyor. Hem cildi besliyor hem de rengini aciyor.

Umarim sizde de ise yarar

Sevgiler

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim de cildimde kahverengi lekeler vardı güneşten oluşuyodu heralde.İnternette dolaşırken bi blogta gördüm gutto birisi kullanmış fayda gördüğünü yazmış bunun üzerine bende sipariş verdim 1 aydır kullanıyorum cildimdeki lekelerde açılmalar oldu eskisinden daha iyi görünüyorum piyasa fiyatı 30 tl civarı ben aradigim.com dan kargo dahil 28 liraya aldım çok memnunum http://www.aradigim.com/saglik-kozm...l-ve-vucut-kremi/gutto-cilt-beyazlatici-krem/ linkten sizde sipariş verebilirsiniz

reklam yapıyomuşun gibi geldi bana :)

Kızlar, bir süredir kafaya taktığım konulardan biri cilt beyazlatma. Öyle Michael Jackson gibi radikal bir değişilik değüil elbette amacım sadece biraz daha akça pakça şebnem ferah gibi sütümsü bir tene sahip olabilmek. Açık buğday tenliyim ama kuzey ülkelerindeki hatunlarda olduğu gibi porselen teni çok severim. Önce forumumuzun altını üstüne getirdim okudum. Sonra alışveriş sitelerine baktım. Sonunda şu 2 ürünü aldım, birini strawberryden diğerini ise cheapsmells den aldım:

Eki Görüntüle 174676 Eki Görüntüle 174677

Smashbox'ın cilt beyazlatma toniğini ve Beauticians Secret'in cilt beyazlatma kremini aldım. Tonik için strawberry de beyazlatma gücü yüksektir falan yazıyo krem için ise kullanıp memnun olan bir sürü yabancı hatunbun yorumunu okudum sihirli bir krem falan diyolardı. Hee bunların yanı sıra forumda yazılanlardan ve ucuzluğundan etkilenip bir de aktardan Arap Kızı kremi aldım. Ama onu çöpe attım bir kez sürüp çünkü boş anıma denk geldi aldım ama sonradan güvenip de süremedim. Sadece 1 kez sürdüm yüzüme ve öyle ağır öyle yağlı bir yapısı vardı ki gözenekleri tıkamaması ve sivilce yapmaması olası değil gibi geldi bana. Birde içerisinde içeriğini açıklayan türkçe bir prospektüs falan olmayışı ben de çok soru işareti yarattı. Forumda biri de bu kremde amonyak var cilt kanseri olursunuz aman ha diye uyarmıştı oyüzden çok korktum ve cidden bende bir amonyakımsı koku aldım kremden dedim Meltem boşver bak 2 tane cillop gibi adı sanı belli ürün aldın boşver bu naneyi dedim çöpe attım:87:

Beyazlatıcılarım gelsin hele kullanıp da sonuç alırsam yazıciğim buraya. Hee bir de araştırmalarım sonucu cilt beyazlatma ürünlerinde olması gereken etkili 2 madde neymiş öğrendim 1. Kojik asit 2. C vitamini. Bu konuda etkili ürünlere sahip benim şu aralar maddi açıdan boyumu aşan markalar ise La Roche, Lancaster, Bioterm ve Skin Ceuticals. Ben bu aralar çilekten baya yüklü kozmetik aldım o yüzden cilt beyaztlama ürünlerinin en uygun fiyatlılarından almayı tercih ettim yularıda yazdıklarımı yani. Ama yazdığım diğer markaların inanılmaz güzel ürünleri var bu konuda biraz daha fazla paranız varsa bu uğurda harciycak mutlaka araştırın bu marakların ürünlerini de derim!
Merhabalar ben

Bipera Novas Cilt Beyazlatıcı Krem Collagen ve Hyaluronic Acid krem öneren bir arkadaşım var içinizde kullanan veya duyan varmı bu konuda bana yardımcı olurmusunuz​

X