Selenina Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2008 37 0 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Selenina #1 kızlar aranızda cilt beyazlatıcı kullanan varmı ? cilde bir zararı, yan etkisi varmı. bilginizi paylaşırsanız sevinirim.
kızlar aranızda cilt beyazlatıcı kullanan varmı ? cilde bir zararı, yan etkisi varmı. bilginizi paylaşırsanız sevinirim.
mymelino Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2009 966 3 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Selenina #2 Valensey cılt sabunu varmıŞŞŞ..cılt rengını aÇıyomuŞŞŞ...sıvılcelerı yok edıyomuŞŞŞ...bı arkadaŞ topık aÇmıŞŞ....oraya bı bak derım......
Valensey cılt sabunu varmıŞŞŞ..cılt rengını aÇıyomuŞŞŞ...sıvılcelerı yok edıyomuŞŞŞ...bı arkadaŞ topık aÇmıŞŞ....oraya bı bak derım......
mymelino Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2009 966 3 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Selenina #4 Önemlı deĞıl canım....sana bıŞey sorcamm resım nasıl eklenıyor yapamıyorum ben....ÜrÜnÜn resmını koycam koyamıyorumm......
Önemlı deĞıl canım....sana bıŞey sorcamm resım nasıl eklenıyor yapamıyorum ben....ÜrÜnÜn resmını koycam koyamıyorumm......
ema1 Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr Pro Üye 10 Ağustos 2009 26.096 18.285 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Selenina #5 Selenina .!.: kızlar aranızda cilt beyazlatıcı kullanan varmı ? cilde bir zararı, yan etkisi varmı. bilginizi paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... oriflame dergisinde var sabunu ve kremi açılmalar oldu bende bende kullanıyorum hem hesaplı öyle fazla fiyatı yüksek değil hem kızım sivilcelerinede iy geldi denemende fayda var oriflame essentials fairness lotion,fairness soap sabun2.50 tl ,lotion 6.50
Selenina .!.: kızlar aranızda cilt beyazlatıcı kullanan varmı ? cilde bir zararı, yan etkisi varmı. bilginizi paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... oriflame dergisinde var sabunu ve kremi açılmalar oldu bende bende kullanıyorum hem hesaplı öyle fazla fiyatı yüksek değil hem kızım sivilcelerinede iy geldi denemende fayda var oriflame essentials fairness lotion,fairness soap sabun2.50 tl ,lotion 6.50