Lekeler, Çiller cilt beyazlaştırmada kesin çözüm tanıdığım birisi cilt beyazlaştırıcı krem yapıyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar krem sahibi ben değilim kremi yapan kadında internetten anlamadığı için site kuramamış ayrıca site kurmak pahalı olduğu için yapmamış kremin kullanıcısıyım vücuda da istenirse sürülebiliyor arkadaşlar tamamen el yapımı bir krem olduğu için güvenle sürebilirsiniz kremi kullanan biri olarak çok faydasını gördüm cildim için kesinlikle tavsiye ederim tüm arkadaşlarıma,yakın çevreme tavsiye ediyorum hepsi de çok dua ediyor bana
CNM bu kremi nasıl temin edebilirim fiyatı ne kadar acaba

ama civa olmadan beyazlatmazki cok tuhaf benim anne tarafım arnavuttur .ordan bana her yıl aklık arnavut kremi geliyor halamlar gönderiyor zaten süt beyazım.ama güneş lekelerim oluyor yazın kullanıyorum hem lekeler gidiyor hemde cilt beyazlıyor.içerisinde cıva var.uzun yıllar sürekli olarak kullanmamak gerekiyor.lekeler için cok iyi ten renginide acıyor...biz kullanırız ama herzaman degil leke sivilce oldugunda ten rengin açmak içinde kullananlar oluyor cilt aşırı beyazlıyor...
sizin bu bahsettiğiniz kremi nerden bulabilirim acaba

arkadaşlar sizlere beyazlaştırıcı bir kremden bahsetmiştim ama sitesi filen yok yazmışınız ben çok krem gördüm bir sürü reklamı yapılmış sitesi var ama alıyorsun hem de dolu paraya hiç işe yaramıyor burda herkes işe yarayan kremlerin adını verdiği için size yazmıştım valla siz bilirsiniz inanın yada inanmayın ama kadını arayın sorun işte ozaman bana inanırsınız
Yardımcı olurmusunuz nasıl ulaşabilirim bu kreme veya satan kişiye

X