yaptığı krem kesinlikle Arnavut kremi aklık kremi DEĞİLDİR çinko kremidir içerisinde asla civa yoktur 1 hafta içerisinde cilt tonu gözle görülür şekilde açılıyor ayrıca siyah noktalara sonsuza kadar veda ediyorsunuz kremi kullanıyorum öyleki o olmassa ben olmam harika ötesi bir şey bugüne kadar çok krem denedim piyasada satılan bütün beyazlaştırıcılar elimden geçti ama böylesini hiç görmedim içeriğinde çinko olduğunu dydum birde sanırım arbutin var ama cildi düzelttiği kesin kendisi evde yapıyor yıllardır yapıyor internete neden vermiyorsun dedim oda ben anlamam internetten zaten müşterim çok dedi ama ben dayanamadım ve sizlere söyleme gereği duydum pişman olmayacağınız ve de vazgeçemeyeceğiniz bir krem 50 cc boyunda gri renkli kokusuz yani kokusu hissedilmiyor gece sürülüyor sabah cildiniz tam bir pürüssüz oluyor bebek cildi gibi kahverengi lekeleri ve doğum lekelerini geçiriyor ne arapkızı kremine ne ideal kreme ne de fair lovely benziyor bunların yaptığından 10 kat daha etkili bir beyazlama benzersiz bir etki sunuyor hergün hücre yeniliyor ve cildi gençleştiriyor fiyatı sadece 25 tl kadının numarası 05454668797 kendisine ereğlide şifa bacı derler şifa abla yurt dışına bile bu kremden yapıyor annannesinin annesinden öğrenmiş yani çok eskilerde kamışlı köyü kervanların bu kremi almak için uğradıkları yer olarak bilinirmiş aklıma gelmişken söyleyim içerisinde o köye ait bir toprak var beyaz renkli yer altından çıkarılan bir toprakla yapılıyor krem yapılırken bundan da katıldığını duydum ben memnunummmmm hem de çokkkkkkkkkk
beyaz temiz pürüssüz cildiniz olmasını istiyorsanız deneyin mutlaka deneyin arkadaşlar
beyaz temiz pürüssüz cildiniz olmasını istiyorsanız deneyin mutlaka deneyin arkadaşlar