- 24 Temmuz 2018
- 18
- 8
- 28
-
- Konu Sahibi Yahunerdeyim
daha önce internetten tester ürün almadım. belli bir ücret ödüyor muyuz testerlar içinGratis bazı ürünleri getiriyor artık. Maskelerde falan denk gelmiştim.
Missha nın da kendi internet sitesi var zaten online alışveriş yapabilir yada tester alabilirsiniz.
Lila kutu da da ekolojik ve organik ürünler satılıyor genelde. Kore markalarından missha orada da var, illa ki başka da vardır. Bakabilirsiniz.
buna kesinlikle katılıyorumHiç bir ürün cildi,saçı adam etmez sadece bu kac saatlik bakım uygular o kadar,esas olan beslenme içten bakım olacak et,yumurta,balık,bol su bunları eksik tüketen insanlar saçından cildinden belli oluyor emin ol.
Sanırım önceden sadece kargo ödeniyordu. Şimdi nasıldır bilmiyorum..daha önce internetten tester ürün almadım. belli bir ücret ödüyor muyuz testerlar için
elbette. ama merak ediyorum. birde o ürünleri denemek istiyorumBoyle seyler genetik daha cok. Bilip bilmedik kore urununu kullanmak yerine bildigim iyi urunleri tercih ederim ben.
Onlarin cilt yapilari tamamen kullandiklari urunlerle ilgili bir durum degil.
elbette. ama merak ediyorum. birde o ürünleri denemek istiyorum
herkese iyi geceler.
kısa bir süre önce uzak doğu cilt bakım ürünlerine merak sardım. Koreli kızların yüzünü görünce bende Uzakdoğu ürünleri kullanayım dedim. Bildiğiniz markalar var mı? İnternette limonian diye bir siteye denk geldim. Kore bakım ve kozmetik ürünleri satıyor. Bu site hakkında bilginiz var mı? Ankarada uzak doğu markalarına ulaşabileceğim (hesaplı) bir yer varmı acaba?