ben şimdi kantoron yağını deniyorum..geçenlerde yanağımda bir sivilce çıktı farkında olmadan yara yapmışım orayı kantoron yağını bir sürdüm ertesi güne az birşey kaldı şimdi lekesi bile yok..ameliyat izimede sürüyotum..gerçi ameliyat olalı altı ay oldu ama deneyeceğim..geçiriyomuş ööle okudum
kızlar at kestanesi yağı hakkında fikriniz yok mu
slm ılal arkadasım kantoron yagının hangısını aldın acaba.ben de aldım aktara sordum cılt ıcın kırmızı ve sarı renkte varmıs dıye.oda bana kırmızı renkketı kantoron yagını bulmak zor dedı.bende kayısı cekırdegı yagı aldım.senın kı hangı renkdı acaba
tesekkurler
a.s.
slm ılal arkadasım kantoron yagının hangısını aldın acaba.ben de aldım aktara sordum cılt ıcın kırmızı ve sarı renkte varmıs dıye.oda bana kırmızı renkketı kantoron yagını bulmak zor dedı.bende kayısı cekırdegı yagı aldım.senın kı hangı renkdı acaba
tesekkurler
a.s.
HAYDİ KIZLAR CİLDE İYİ GELEN DOĞAL YÖNTEMLERDEN VE YAĞLARDAN BAHSEDELİM.BEN KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI VE BUĞDAY YAĞINDAN ÇOK MEMNUN KALDIM.PORSELEN GİBİ YAPIYOLAR VALLA.BİRDE AKTARDAN KİL ALDIM PEİLİNGİMİ ONUNLA YAPIYORUM.HA BİRDE YULAF EZMESİ ALDIM AKTARDAN O DA SİYAH NOKTALAR İÇİN BİREBİR.GÖRÜŞLEİNİZİ BEKLİYORUM .PAYLAŞALIM PAYLAŞTIKÇADA ÖĞRENELİM KIZLARa.s:dance:
kızlar at kestanesi yağı hakkında fikriniz yok mu
kızlar benim cildim çok kuru zeytinyağı kullanıyorum ve arada bir e vitamini kürü yapıyorum...buğday yağında takıldım.... kullananlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.......kuru ciltlere faydası varmı buğday yağının.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?