- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
-
- Konu Sahibi hotcouture
Neşe estetik&kuaför de yaptırdım bizim burada şubesi var canımMaix'cim sen bunları nerede,kime yaptırdın ?bilmiyorumkismile
evet minik beyaz. siyah noktalar tekrar mı oluştu acaba korkuyorum cildim de hassas evet...daha kötü olmuş gibi geliyor..dermatologa gide gide bütün kremleri kullandım yüzüm soyulmaktan yandı yasen naptın da geçti ?
Ben de birkaç dr gezdikten sonra ancak dr umu bulabildim.Ben akne tedavisi gördüm bir süre.O zaman siyah noktalarımda kayboldu.5-6 yıl oldu tedavim biteli ne siyah nokta,ne de beyaz pütürler kaldı.Çok fazla yoktu cildimde sorun,ama iyi de oldu.
Senin de öyle sorunlu bir cildin yok bence.Üniversite hastanelerindeki dr.lar bu konuda bana daha başarılı geliyor.Aklında bulunsun.yerimseniben
Dediğin yeri duydum.İyi bir yer.Umarım sonuç alırsın.Biraz sabır işi biliyorsun.yerimseniben
Ege'ye gidersen benim dr um da orada zaten.Can Ceylan.Ben muayenehanesine gitmiştim.Google'dan aratırsan sitesi karşına çıkacaktır.:2:inşallah canım sorunlu yok da işte kırmızılıklar lekeler var cildimde.o zaman ege üni.dekine gideyim.varmı önerebilceğin doktor
Ege'ye gidersen benim dr um da orada zaten.Can Ceylan.Ben muayenehanesine gitmiştim.Google'dan aratırsan sitesi karşına çıkacaktır.:2:
tamam canım teşekkürler :))