Cilt bakımı yaptıran?

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.240
794
2 yıldır sivilcelerime doktor tedavisi uyguladıktan sonra bu kez bunu denemeye karar verdim ve bugün yaptırdım.Doktor ilaç hap vb. verdi ama faydalı olamadı.Bakımda önce temizlediler sonra peeling sonra buhar verdiler sonra bir sıktılar yüzümü kazıdılar sanki, sonra ampul sürdüler sıkılaştırıcı,mor ışın verdiler masaj yaptılar,ardından maske killi bir şeydi,sonra da bir krem sürdüler sabaha kadar ellemicekmişim bunu.
Yattığım yerden yüzümü elleyince pürüzsüzdü ama aynaya bir baktım kıpkırmızı izleri kalmış...geçer diyorlar 3 gün ışın verecekler ama şuan aynaya baktım tekrar pürüzlükler çıktı bilen var mı napayım boşuna mu yaptırdım ?

Işını bilmiyorum ,ama önceki işlemler nedeniyle cildin hassas ise kızarması normal bence.
Pütürlük dediğin sivilce değil de minik beyaz kabarcıklar mı ?
Sonuç alamazsan iyi bir dermatoloğa gitmelisin.Benim de bu tip bir sorunum olmuştu.Şu an cildim kaymak gibi pürüzsüz.

evet minik beyaz. siyah noktalar tekrar mı oluştu acaba korkuyorum cildim de hassas evet...daha kötü olmuş gibi geliyor..dermatologa gide gide bütün kremleri kullandım yüzüm soyulmaktan yandı ya sen naptın da geçti ?

Yapılan işlemlerden dolayı cildinin kızarması çok normal canım.
Stres yapma, 1 hafta içinde geçtiğini duymuştum ben de, bekle bakalım :teselli:

Ben de birkaç dr gezdikten sonra ancak dr umu bulabildim.Ben akne tedavisi gördüm bir süre.O zaman siyah noktalarımda kayboldu.5-6 yıl oldu tedavim biteli ne siyah nokta,ne de beyaz pütürler kaldı.Çok fazla yoktu cildimde sorun,ama iyi de oldu.
Senin de öyle sorunlu bir cildin yok bence.Üniversite hastanelerindeki dr.lar bu konuda bana daha başarılı geliyor.Aklında bulunsun.yerimseniben
Dediğin yeri duydum.İyi bir yer.Umarım sonuç alırsın.Biraz sabır işi biliyorsun.yerimseniben

inşallah canım sorunlu yok da işte kırmızılıklar lekeler var cildimde.o zaman ege üni.dekine gideyim.varmı önerebilceğin doktor

Canım bir de aklımdayken söyleyeyim, bu kızarıklık şikayetlerin geçtikten sonra kullandığın ürünlere dikkat et.
Dermokozmetik ürünler kullan, doktorların tavsiye ettiklerinden yerimseniben

inşallah canım sorunlu yok da işte kırmızılıklar lekeler var cildimde.o zaman ege üni.dekine gideyim.varmı önerebilceğin doktor
Ege'ye gidersen benim dr um da orada zaten.Can Ceylan.Ben muayenehanesine gitmiştim.Google'dan aratırsan sitesi karşına çıkacaktır.:2:

canım geçmiş olsun. ben nette araştırdım. aslında lazer tedavisi doktor kontrolünde yapan muayenehaneler varmış ve kesinlikle cildi tahriş etmeden hiç bir kızarıklık olmadan tedavisini yapıyolarmış.
ama senin yaptırdığın gibi tedavide ise oluşan kızarıklıklar kısa zaman içinde geçermiş. düzelir canım sen bozma moralini öpüyorum çok :asigim:

cnm öncelikle geçmiş olsun cildim ile ilgili bir sorun yaşamadığımdan dolayı sana en doğru cewabı bir dermatolog verir cnm her güzellik merkezinde bakım vs. yaptırmak doğru değil kullanılan malzemelerin hijyen durumuda söz konusudur ama diyeceğim o ki cildin bayağ bir işlemden geçmiş bu kızarıklığın veyahut pütür pütür olması normaldir seanslarını aksatmaz isen cildin ışıl ışıl olabilir tabii bunun yanı sıra dr kontrolünde kullanacağın krem losyon v.s ilaçlarda olabilir...bozma moralini düzelir...

maix'cim 2-3 sene önce yaptırmıştım bende sıkmaLardan doLayı yüzüm kıpkırmızı ve çok kötü oLmuştu sonra siviLceLerim iyice artttı :/
şimdi yine yaptırmak istiyorum siyah noktaLarım çok rahatsız ediyo sıkamıyorumda kendim bakaLım noLcaksempatiksalakcinni
bide ben yaptırdığımda ışık feLan bişey yoktu o neye yarıyo acepCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…