Sivilceli Ciltler cilt bakımı yaptıran varsa bakabilir mi ? (yardım)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
merhaba arkadaşlar cilt bakımı ilk kez yaptırdım ikinci kez de gittim ama yaptıkları zaten sivilceli ve lekeli olan cildimi sıkıp çıkarmaya çalışarak daha beter kızartmak oldu ben hiç bi işe yaradığını düşünmüyorum zaten kırmzıı sivilce izlerim dolu daha da arttı ne bileyim zaten cildimden nefret ediyorum daha da ettim sivilcelerim gecmek bilmiyr geçsede izleri hep duruo aynaya ışıkta bakınca nefret ediyorum o kadar kötü ki .bir daha gitmeyeceğim bence bu sıkma işi kötü içinde irin bile yokki yaraları sıkıp yada komedon sıkmak ne işe yara tekrarlayıp duruyor bidaha :S
yaptıran varmı bakım
ve bir daha gitmelimiyim?
buhar sonra sıkma sonra maske falan hep aynı rutin

evde cildine yatmadan once limon sur canim... cok iyi geliyomus bende 2 gecedir uyguluyorum boyle farkli bi dokunus oldu.. onceden gul suyunu pamukla surerdim o da cok iyi duzenli kullan bakalim..benimde gozenekler cok genis ve sivilce izlerim var yapcaz artik biseyler bende cilt bakimi dusunuyorum

canım hiç önermem nerdeyse en kaliteli yerbie aynı yapıyor bence kendin yapsan daha kolay buhar tutup temizlemek zor olmasa gerek yazık günah hem sıkmak kötü bence bir dhaa gitmeyeceğim. lekelerim var onlar için karbonat limon yoğurt maskesi duydum eveyt deneyeceğim onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…