- 5 Ocak 2011
- 2.053
- 12
- 158
- Konu Sahibi Alphesibia
Yaptırıp da memnun kalan var mı acaba, bilgi verebilir misiniz?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptırdım 5-6 kez.Siyah nokta problemim var çünkü yüzümde.Cildi inanılmaz rahatlatıyor.Cilt bakımına gittiğimde yan tarafta bakım yapılan bir bayan vardı hiç cilt bakımı yaptırmamış ama yüzüne baksanız siyah noktası falan olmayan,onda bile çıktı siyah nokta vs.Ve yüzünün aşırı rahatladığını söyledi.Gerçekten üstünüzden sanki bir yük kalkıyor. :)
Vazgeçmiştim aslında ama madem öyle diyorsunuz tekrar düşünmeliyim ben bu işi :)
Ben yaptırdım 5-6 kez.Siyah nokta problemim var çünkü yüzümde.Cildi inanılmaz rahatlatıyor.Cilt bakımına gittiğimde yan tarafta bakım yapılan bir bayan vardı hiç cilt bakımı yaptırmamış ama yüzüne baksanız siyah noktası falan olmayan,onda bile çıktı siyah nokta vs.Ve yüzünün aşırı rahatladığını söyledi.Gerçekten üstünüzden sanki bir yük kalkıyor. :)
Kesinlikle imkanın varsa yaptırmalısın.Eğer hiç sorunun yoksa cildin bebek gibi olur.
Merhaba kızlar izmirde yaptıran var mı ? ben de burnumdaki ve alnımdaki siyah noktları temizletmek istiyorum
31 Aralıkta yılın son gününde ilk defa profesyonel bir cilt bakımı yaptıracağım :)
Önceleri gerek olmadığını düşünürdüm ama insanın cildine özellikle yüzüne iyi bakması gerektiğini anladım artık
Bakalım nasıl bir sonuç alacağım ilk seansta sonraları gitmek isteyecek miyim sizi buradan bilgilendiririm![]()
Ben yaptırıyorum canım, cildi inanılmaz derecede rahatlatıyor ve temizliyor, tavsiye ederim, imkanın varsa mutlaka yaptır bence, anında rahatlamayı hissedersin.![]()
Çok memnun olurum şahsen, gerçi ben de her an gidebilirim![]()