Cilt Bakımı Yaptıran Var Mı?

Alphesibia

...............
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
2.053
12
158
Yaptırıp da memnun kalan var mı acaba, bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Ben yaptırdım 5-6 kez.Siyah nokta problemim var çünkü yüzümde.Cildi inanılmaz rahatlatıyor.Cilt bakımına gittiğimde yan tarafta bakım yapılan bir bayan vardı hiç cilt bakımı yaptırmamış ama yüzüne baksanız siyah noktası falan olmayan,onda bile çıktı siyah nokta vs.Ve yüzünün aşırı rahatladığını söyledi.Gerçekten üstünüzden sanki bir yük kalkıyor. :)

Vazgeçmiştim aslında ama madem öyle diyorsunuz tekrar düşünmeliyim ben bu işi :)

Nerede yaptırdıgınızı ögrenebilirmiyim acaba

Merhaba kızlar izmirde yaptıran var mı ? ben de burnumdaki ve alnımdaki siyah noktları temizletmek istiyorum

31 Aralıkta yılın son gününde ilk defa profesyonel bir cilt bakımı yaptıracağım :)
Önceleri gerek olmadığını düşünürdüm ama insanın cildine özellikle yüzüne iyi bakması gerektiğini anladım artık
Bakalım nasıl bir sonuç alacağım ilk seansta sonraları gitmek isteyecek miyim sizi buradan bilgilendiririm

Çok memnun olurum şahsen, gerçi ben de her an gidebilirim

Ben yaptırıyorum canım, cildi inanılmaz derecede rahatlatıyor ve temizliyor, tavsiye ederim, imkanın varsa mutlaka yaptır bence, anında rahatlamayı hissedersin.

Çok memnun olurum şahsen, gerçi ben de her an gidebilirim

Canım yeni yazıyorum ama şunu söyleyebilirim, gerçekten çok memnun kalacaksın yaptırırsan, yukarıdaki yorumları da okudum, cildi rahatlatma adına harika oluyor
Yılda 3 ya da 4 defa yaptırmak yeterli bence
Bir de günlük bakımlarımı yapabilsem tembellikten kurtulup :44:

Ben de burnumdaki ve alnımdaki siyah noktalardan şikayetçiyim.Cilt bakım merkezlerindeki temizlik seanslarını düşünüyorum ama sadece düşünmekle kalıyorum.Çekiniyorum çünkü.Cildim hassas.23 Yaşındayım.Bi' kaza olur da iz kalır falan diye çekiniyorum ama var mı ki öyle etkileri acaba? Bi' de gözeneklerin açık kalması gibi bi olay varmış nokta nokta görünüyormuş iyice öyle olunca sanırım doğru mu ki acaba var mıdır öyle bi' durum?

acaba saç için yaptıran varmı :) güzellik salonumu kuafördemi yaptırdınız kızlar pek cahilim bu konuda ve nekadara tuuttu size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…