Sevgili arkadaşlar abim için cilt bakımı önerisine ihtiyacım var. Kendisi 28 yaşında karmadan yağlıya dönük bir cildi var, pek sivilce problemi olmasa da geniş gözenekler ve siyah nokta sorunları yaşıyor ve cilt tonu eşitsizliği işi nedeniyle de sürekli ekrana baktığından göz altı morlukları mevcut.
Aktif halde cilt bakımı yapıyor şu an kullandığı ürünlerden %70 oranla memnun ama daha iyisi varsa diye soruyorum . yüz yıkama jeli, toniği, serumu ,nemlendiricisi , göz altı kremi , siyah nokta maskesi ve peeling yapıyor düzenli olarak ama istediği sonucu alabilmiş değil .Çeşit çeşit markalara bir dünya para saymasına dayanamadığım ve bilgisiz kaldığım için sizlerden tam teşekküllü bir ürün önerisi yardım istiyorum.
Not: mağazalardaki görevliler sadece elindeki ürünü satmak istediğinden mağazaya gidip öneri almak istemiyorum .
Elimizdeki ürünler:
-estee lauder advenced night repair serum
-estee lauder advenced night repair göz kremi
-estee lauder creme cleanser yüz temizleme jeli
-lancome tonik , güneş koruyucu ve nemlendirici
Aktif halde cilt bakımı yapıyor şu an kullandığı ürünlerden %70 oranla memnun ama daha iyisi varsa diye soruyorum . yüz yıkama jeli, toniği, serumu ,nemlendiricisi , göz altı kremi , siyah nokta maskesi ve peeling yapıyor düzenli olarak ama istediği sonucu alabilmiş değil .Çeşit çeşit markalara bir dünya para saymasına dayanamadığım ve bilgisiz kaldığım için sizlerden tam teşekküllü bir ürün önerisi yardım istiyorum.
Not: mağazalardaki görevliler sadece elindeki ürünü satmak istediğinden mağazaya gidip öneri almak istemiyorum .
Elimizdeki ürünler:
-estee lauder advenced night repair serum
-estee lauder advenced night repair göz kremi
-estee lauder creme cleanser yüz temizleme jeli
-lancome tonik , güneş koruyucu ve nemlendirici