Cilt bakımı sonrası yanma & kaşıntı

hard_disc

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
1.546
6
Merhabalar, cuma günü cilt bakımı yaptırdım; bir gün sonra cumartesi akşam saat 9-10 civarı kaşıntı ve yanma hissi başladı... Ne yapmamı önerirsiniz?

baya olmuş sen yazalı umarım sorunun geçmiştir eğer geçmediyse ve gerginlik ve kurulukta hissediyorsan bence bepanthen krem sür, çokta elleme bişi sürme ancak bepanthen rahatlatır gibime geliyor:S
ben de çok yaşıyorum böle sorunlar tek kurtarıcım bi kaç gün sadece bepanthen oluyor...

tüm haftasonu yoğun bir şekilde kaşındı ve o kadar yoğun olmasa da yanma hissi vardı, elimin dışıyla okşar gibi kaşıdım zedelemekten korktuğum için. kuruluk hissi çok yoğundu bir kaç gündür normale döndü diyebilirim...

yanıtınız için teşekkür ederim... bir dahaki sefere bebanthen uygularım, umarım işe yarar...

çok geçmiş olsun tekrardan yerimseniben kendimden biliyorum bu cilt meselesi çok yıpratıyor ve sinirini bozuyor insanın :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…