Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Cyrene kullanıyorum. Memnunum. Nazik Bir Salisilik Asit. cildi germiyorFiddy için hangisi daha iyi olur kızlar lütfen fikrinizi esirgemeyin
En kötü bunu alırım indirime girmezse bunuda bu gruptan nisa önermişti bakalım bakcam duruma göre :)Tekrar flaş indirime girer bu ürün bu aralar. Ben yıkama jeli ile birlikte flaş indirimden baya uyguna almıştım
Hiç kullanmadım ama yorumları çok iyi bununEn kötü bunu alırım indirime girmezse bunuda bu gruptan nisa önermişti bakalım bakcam duruma göre :)
Çift aşamalı temizlikten sonra kir çıkıyorsa iyi temizlenmiyor demektir. Bir de yüzünüze kullandığınız pamuğa dikkat edin. Çizmeyen pamuklardan olsun ya da elinizle tampon hareketlerle sürün toniğiTonikle yüzünüzü silince çok kir çıkıyor mu yüzünüzden? Ben çift aşamalı temizlik yapıyorum. Yıkayıp kuruladiktan sonra aha bha içeren tonik kullanıyorum. Haftada 3 kez bu toniği kullanıyorum (asitli bir tonik olduğu için.)Yüzümden kir çıkıyor hâlâ. Ben mi iyi temizleyemiyorum yoksa asitli tonikler böyle bir etki yaratır mı?
Hassas cildin varsa sana tavsiye veremem çünkü ürünler ucuz değil cildine uygun değilse çöp olma ihtimali varKarma hassas sivilceli cildim var hangisi daha uygun olur bana yardımcı olurmusunuz
Bence solente çok yağlı. Yüzünde komedon sivilce yapabilir. Bir eczaneye danış istersen..Karma hassas sivilceli cildim var hangisi daha uygun olur bana yardımcı olurmusunuz
Tiktokta eczaneci önerdi bnde sorayım dedim:)Bence solente çok yağlı. Yüzünde komedon sivilce yapabilir. Bir eczaneye danış istersen..
La roche posayin renklisini de beğenmiyorlar. Beyaz tenliysen rengi sana uymayabilir.
Tiktokta eczaneci önerdi sorayım dedim nisa diğerini önerdi kafam karışık bn bir eczaneye danışiyim en iyisi elimdeki bitmek üzere çünküHassas cildin varsa sana tavsiye veremem çünkü ürünler ucuz değil cildine uygun değilse çöp olma ihtimali var
Seninçok sade bir cilt bakımı yapman lazım. Ürün çok değiştiriyor gibisin. Daha önce hangi güneş kremini kullanıyordun?Tiktokta eczaneci önerdi sorayım dedim nisa diğerini önerdi kafam karışık bn bir eczaneye danışiyim en iyisi elimdeki bitmek üzere çünkü
Yok cilt bakıma başladığım günden beri aynı ürünlerle devam ediyorum atayım buraya:)Seninçok sade bir cilt bakımı yapman lazım. Ürün çok değiştiriyor gibisin. Daha önce hangi güneş kremini kullanıyordun?
bunları kullaniyorumSeninçok sade bir cilt bakımı yapman lazım. Ürün çok değiştiriyor gibisin. Daha önce hangi güneş kremini kullanıyordun?
Ürünlerinden memnunsan değiştirme aynı rutin ile devam et.bunları kullaniyorum
Güneş kremini değişmek istiyorum çünkü tam koruduğunu düşünmüyorum sürup güneşe çıkınca yanıyorum yine koruduğundan pek emin değilimÜrünlerinden memnunsan değiştirme aynı rutin ile devam et.
Kullandığın güneş kremi en iyilerinden biri. Korumadığını nereden anladın?Güneş kremini değişmek istiyorum çünkü tam koruduğunu düşünmüyorum sürup güneşe çıkınca yanıyorum yine koruduğundan pek emin değilim