Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben de temizledikce yaglaniyor diye düşünüyorum ama temizlemesem de yaglaniyor yani kendi haline bırakmayı da denedim, bir insanın yüzündeki yağ gözüne girer mi? Giriyor, bir süre sonra gözlerim yanmaya başlıyor. Çok iğrenç bir durum.
Kışa doğru tekrar bir doktora gideceğim. Gozeneklerim çok genişledi artık yağlanma yüzünden. Soyacak bir şeyler lazım bana yine.
Bu arada kil maskesi güzelce alıyor yağı, bir süre iyi geliyor. Yaparsanız sadece yağlanma olan kısma uygulayın.
Sabah rutinim:
soğuk su ile önce bi yüzümü şokluyorum sonra köpük temizleyici ile yıkıyorum ardindan iki parmak kuralı ile bolca gunes kremi sürüyorum.
akşam rutinim:
Köpük temizleyici ile yüz yikama
Bazen hyaluronik asit bazende, naturel bir nemlendirici ile yüzüme masaj yapip yedirerek sonra masaj roller ile masaj yapıyorum
Geniş bi zamanda kullandigim urunleri gostercem. Size onerilerde de buluncamm. Kizlar Türkiye de rossman mağazası var dimi ?
Bende bu rutinimi uygulamaya tam 3 ay önce bu başladım öncesinde günde 8-10 kere yıkardım suratımı yağı almak için sonra öğrendim ki yağlı olan cildi ne kadar kurutmaya çalışırsan bir o kadar yağlanıyor ve kötü oluyor. En fazla günde iki kere yıkayın gün içerisinde yağı peçete dokundurarak alın daha iyi olur. Ama nemlendirici şartA.s aşırı değil karma benim cildim ama tam o karma olan kısmı bol yağlı.
Bazen gece temizleyip yattıysam bi tık daha fazla yağlanıyo t bölgesi sanki ben kurutmaya çalıştıkça o yeniliyor gibi
Su an musiat değilim olunca resimleriyle aticam buraya ordan serum onerilerini hatta disari cikinca magazadan ceker atarim hepsini ayrintiliVar evet.
Bende serum istiyorum önerilere bakıcam inşallah almadan
Doktora gittiğin acnelcy sormayı unutmaEvet ben de temizledikce yaglaniyor diye düşünüyorum ama temizlemesem de yaglaniyor yani kendi haline bırakmayı da denedim, bir insanın yüzündeki yağ gözüne girer mi? Giriyor, bir süre sonra gözlerim yanmaya başlıyor. Çok iğrenç bir durum.
Kışa doğru tekrar bir doktora gideceğim. Gozeneklerim çok genişledi artık yağlanma yüzünden. Soyacak bir şeyler lazım bana yine.
Bu arada kil maskesi güzelce alıyor yağı, bir süre iyi geliyor. Yaparsanız sadece yağlanma olan kısma uygulayın.
Yeterince nem gormeyen cild yaglaniyor kuru kalinca ve buda gozenek tikanmasina yol aciyor.A.s aşırı değil karma benim cildim ama tam o karma olan kısmı bol yağlı.
Bazen gece temizleyip yattıysam bi tık daha fazla yağlanıyo t bölgesi sanki ben kurutmaya çalıştıkça o yeniliyor gibi
Evet var canım Rossman.Sabah rutinim:
soğuk su ile önce bi yüzümü şokluyorum sonra köpük temizleyici ile yıkıyorum ardindan iki parmak kuralı ile bolca gunes kremi sürüyorum.
akşam rutinim:
Köpük temizleyici ile yüz yikama
Bazen hyaluronik asit bazende, naturel bir nemlendirici ile yüzüme masaj yapip yedirerek sonra masaj roller ile masaj yapıyorum
Geniş bi zamanda kullandigim urunleri gostercem. Size onerilerde de buluncamm. Kizlar Türkiye de rossman mağazası var dimi ?
Su an musiat değilim olunca resimleriyle aticam buraya ordan serum onerilerini hatta disari cikinca magazadan ceker atarim hepsini ayrintili
Suratıma ihtiyacı olan nebi vermeye başladığımdan beri aşırı yağlanma ile karşılaşmadımYeterince nem gormeyen cild yaglaniyor kuru kalinca ve buda gozenek tikanmasina yol aciyor.
Teşekkür ederim canım. Hep beraber devam edelim. Chocolita çağıralım da yüzüne kira ödesin hashdsşkdkjd
yüz yogasını tam olarak ne için yapıyrolar kırışıklıklar için miEvet var canım Rossman.
yüz yogası denedin mi?
Ondada la roshe posey kullanıyorum iki yada 3 günde bir unutmazsam kullanıyorum şuan için bir çizgim yok zatenGöz kremi ne kullanıyorsunuz kızlar?
Ben şu an venzen'in niacinamide deniyorum sevdim gibi de ilginç bir yapısı var birde misolinin kolajenli eye patchları ama retinol içerdiği için geceleri yapıyorum açıkçası yaz bitsin öyle daha icim rahat kullanırım.
Göz kremine yeni başladım. tester olarak Klairs- Fundamental Eye Awakening Gel kullanmaya başladım. Bakalım etkisi nasıl olacakGöz kremi ne kullanıyorsunuz kızlar?
Ben şu an venzen'in niacinamide deniyorum sevdim gibi de ilginç bir yapısı var birde misolinin kolajenli eye patchları ama retinol içerdiği için geceleri yapıyorum açıkçası yaz bitsin öyle daha icim rahat kullanırım.
Bilmiyorum. Olabilir. Çok yağlı yemiyorum ama bilemiyorum yine de. Doktorlar bu durumu çok önemsemiyor. Sivilcen yoksa sıkıntı yok, şu kremleri kullan, şöyle temizle falan. Doktorun biri ne güzel işte çabuk kırışmayacaksın bile dedi. Babamın da cildi çok yağlıdır, sanırım biraz da genetik bir şey. Yağ ureteclerim çalışkan. Neyseki çok kafama taktığım bir şey değil artık, gozeneklerimi takıyorum şu aralar.Beslenmeden olabilir mi? Hani zaten yağlıdır ama beslenme tetikliyodur artırıyodur gibi
E ben de 5 vakit yıkıyorumGünde beş vakit abdest alıyorumbenim cilt bakım rutinim bu
Birde hafta da bir zeytinyağı+bir çay kaşığı türk kahvesi ile masaj yapıyorum cıncık gibi oluyor yüzüm.
yuz yogasi onemli bir ugras dogru yapmak lazm ben sadece dogru yonlere uyguluyorum rolleriEvet var canım Rossman.
yüz yogası denedin mi?
hepsinin ayri islevi var yasimiza uygunHiç acelesi yok zaten ya atarsın rosmanda çok var renk renk hepsini alası geliyo insanın
dimi nem cok önemliSuratıma ihtiyacı olan nebi vermeye başladığımdan beri aşırı yağlanma ile karşılaşmadım
Dimi en buyuk harcamalarim yuze gidiyorTeşekkür ederim canım. Hep beraber devam edelim. Chocolita çağıralım da yüzüne kira ödesin hashdsşkdkjd