Yanaklarimda genelde ama cabuk geciyor tekrar.Sivilce çıkarıyor musun kızaran yerlerde?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆♀️
- Konu Sahibi Calcifer
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Nisan 2022
- 4.186
- 46.961
- 438
Bence mutlaka bir dermatologa görün fungal akne olduğunu düşünüyorsan çünkü onun tedavisi bambaşkaymış ve çok fazla tetikleyen ürün varmış.Yanaklarimda genelde ama cabuk geciyor tekrar.
Arastirmam lazim guvenilir bir yer icin.Bence mutlaka bir dermatologa görün fungal akne olduğunu düşünüyorsan çünkü onun tedavisi bambaşkaymış ve çok fazla tetikleyen ürün varmış.
Birkac gündür yine duzenli yapinca cildim canlandi
Sonra fark ettim ki cogu urunum bitmek uzere
Tonic
Esansi
Serumlarim.
Mixsoon bean esans dan cok memnunum tekrar alacagim.
Manyo bifida ampul u de guzel aslinda . Azelaicacid ile iyi gidiyor.
C vitamin serumum konusunda emin degilim. Niacamide serum var bide dark spot icin. Guzel urun ama baska niacamide urunu alacagim. Anneme almisken kendimede almistim.
Tonic de anua nin kucuk boyunu almistim. Oda guzel. Birde aha bha li tonic var. Tekrar almiyacagim.
Zero balm da bitmek uzere. Yag bazli olarak anua dan urun alabilirim
Sonra fark ettim ki cogu urunum bitmek uzere
Tonic
Esansi
Serumlarim.
Mixsoon bean esans dan cok memnunum tekrar alacagim.
Manyo bifida ampul u de guzel aslinda . Azelaicacid ile iyi gidiyor.
C vitamin serumum konusunda emin degilim. Niacamide serum var bide dark spot icin. Guzel urun ama baska niacamide urunu alacagim. Anneme almisken kendimede almistim.
Tonic de anua nin kucuk boyunu almistim. Oda guzel. Birde aha bha li tonic var. Tekrar almiyacagim.
Zero balm da bitmek uzere. Yag bazli olarak anua dan urun alabilirim
Iki urun aldim. Normalde zor bulunuyor. Zaten isvec sitesinde buldum. Kacirmayim dedim.
TIRTIR - Milk Skin Toner | YesStyle
Buy TIRTIR Milk Skin Toner at YesStyle.com! Quality products at remarkable prices. FREE Worldwide Shipping available!
www.yesstyle.com
medicube - Zero Pore Pad 2.0 | YesStyle
Buy medicube Zero Pore Pad 2.0 at YesStyle.com! Quality products at remarkable prices. FREE Worldwide Shipping available!
www.yesstyle.com
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Aynen. Ben de biraz ara verdim cildim pul pul dökülmeye başladıEn son yazdigimdan beri duzeli yapamadim hastaydim diye. hatta hic yapmadim cilt bakimi desem yeridir.
Duzenli yapinca cidden hemen fark ediyor.
- 19 Nisan 2022
- 4.186
- 46.961
- 438
- 3 Haziran 2023
- 1.271
- 5.079
- 78
- 25
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Cledyana sen yeni aldın dimi?Missha'nın güneş kremlerini deneyen var mı ya? Power block olanı almak istiyorum. Cildim kurudan karmaya dönük
Missha güneş kremlerinde en sevdiklerimin içinde
- 3 Haziran 2023
- 1.271
- 5.079
- 78
- 25
Beyaz bırakır diye korkuyorum ya malum Koreliler beyaz görünümü epey seviyor. Yine de bir deneyeceğim
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Beyaz bırakır diye korkuyorum ya malum Koreliler beyaz görünümü epey seviyor. Yine de bir deneyeceğim
Yoğun bir kıvamı var. cildiniz kuruysa yaymakta zorlanabilirsiniz. altına nemlendirici ile deneyebilirsiniz.
Ben ton eşitleyici olarak şu ürünü kullanıyorum. Beyazlık bırakmıyor ama zorluyor sürerken.
- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.869
- 748
Evet uzun süredir onu kullanıyorum çok memnunum. Benim de cildim karma. Kışın epey kuru. Emilimi çok iyi beyazlık birakmıyor. Küçük boyunu alıp bir deneyin derim günes kremi biraz deneme yanılma.Missha'nın güneş kremlerini deneyen var mı ya? Power block olanı almak istiyorum. Cildim kurudan karmaya dönük
- 3 Haziran 2023
- 1.271
- 5.079
- 78
- 25
Çok teşekkür ederim ben de alıp denemeye karar verdim. Umarım memnun kalırımEvet uzun süredir onu kullanıyorum çok memnunum. Benim de cildim karma. Kışın epey kuru. Emilimi çok iyi beyazlık birakmıyor. Küçük boyunu alıp bir deneyin derim günes kremi biraz deneme yanılma.
- 23 Şubat 2022
- 405
- 287
- 33
hiç tavsiye etmem.emilmiyor.Çok teşekkür ederim ben de alıp denemeye karar verdim. Umarım memnun kalırım
- 23 Şubat 2022
- 405
- 287
- 33
fenomen şişirmesi . denemediyseniz la roche posay tavsiye ederim.Çok teşekkür ederim ben de alıp denemeye karar verdim. Umarım memnun kalırım
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Serumlarim bitti
Sonunda retinol aldim. Birde yeni nemlendirici
Hadi hayırlı olsun bakalım dkdkdk
- 19 Nisan 2022
- 4.186
- 46.961
- 438