Tamamdir. Sabah ki attigim urunlerin hepsi bitmek uzere. Maske 1 kullanimlik kaldi. Oburleri 1 ay idare ederc vitamini ile kombinasyonu tamam da Niacinamide ile birlikte kullanma
Bir akşam Azealıc asit + c vitamini
Bir akşam Niacinamide
Böyle dene
C Calcifer canım seninle konuştuktan sonra jeuvenille serumlara baktım. Flaş indirimdeymiş, indirim kuponu da verdi 3 serumu tanesi 80 tlden aldımBKırmızı peeling ekledim rutine. Oranı düşük olduğu için yazın kullanabiliyorum %10 oranında.
Yazın Retinol kullanamadığım için Peptitlerle desteklemeye çalışıyorum
Canım kışın aldıklarım duruyor, sadece peptid anti ageing serumdan aldım. Yazın da olur dediğin için 3 tane aldımoo çok iyi almışsın. Neler aldın canım
Canım kışın aldıklarım duruyor, sadece peptid anti ageing serumdan aldım. Yazın da olur dediğin için 3 tane aldım
Akşamları kullanabilirsin. Diğer serumlarla sıkıntısı olmuyor onların. İkisini birlikte kombinasyon yapıp haftada 3 4 kullanabilirsin ya da bir akşam bir bir akşam biri olacak şekilde de olur
6 Haziranda bunu demisimBu senenin son urunleri. Insallah aminEki Görüntüle 3258031
Ayni rutini kullanma diyorsun degil mi?Bence kullanma
Ay onu demedimAyni rutini kullanma diyorsun degil mi?
Bazen unutuyorsun herhal türkcemin azicik kit oldugunu
İşe yararsa paylaşırsınız, bende de güneş lekeleri var, canımı sıkıyor. Ben de atarım sepetimeAnneme gunes lekeleri icin krem aldim. Peki ne yaptim?
Sepete birtanede kendim icin attim
Sen ucuzken al simdi. Yarin ne olur piyasa belli degilİşe yararsa paylaşırsınız, bende de güneş lekeleri var, canımı sıkıyor. Ben de atarım sepetime
Haha stokta bitmişSen ucuzken al simdi. Yarin ne olur piyasa belli degil
Hep guzel yorumlari var bu kremini /serumun
Urun bu
Axıs-y Dark Spot Correcting Glow Serum 50 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AXIS-Y Dark Spot Correcting Glow Serum 50 ml Leke Karşıtı Işıltı Veren Niacinamide Cilt Serumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Anneme gunes lekeleri icin krem aldim. Peki ne yaptim?
Sepete birtanede kendim icin attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?