Ben rutinine devam ediyorum aynen.Denemek istedigin okadar urun var ki
Hala temizleme jelinde karar veremedim. Heimish bitmek uzere. Sirf onun icin sabahlari sadece su ile yuzumu yikayip serum ve esanslara geciyorum direk .
Gunluk tonik de kullanmiyorum. Haftada 1-2 aha bha li tonik kullaniyorum aksamlari
Bu sabah bende yagli cilt ile uyandimBu arada havalar ısındığından beri Salisilik asitli yüz yıkama jeli kullanmaya başladım ben. cildim yağlandı baya çünkü
Bu sabah bende yagli cilt ile uyandimO yuzden maske ile basladim gune.
Dun bende surekli salisik asitli hellere bakmisimo yuzden de karar veremiyorum herhal
The purest in olan mi? Toz seklinde ?Kırmızı peeling ekledim rutine. Oranı düşük olduğu için yazın kullanabiliyorum %10 oranında.
Yazın Retinol kullanamadığım için Peptitlerle desteklemeye çalışıyorum
The purest in olan mi? Toz seklinde ?
Hepsini al hepsi çok güzel görünüyorEn cok
Centella
Make prem
Abib uclusu arasinda kaldim
Ay bu mu. Kabusumyok canım enzim peeling değil. Senin kullanamadığın Aha - BhaBen hiç enzim peeling kullanmadım nedense gerek yok gibi geliyor. Çünkü onun yaptığı işi yapan başka ürünlerim var
Eki Görüntüle 3273755
Ay bu mu. Kabusumhic bakmayim bile
Vitrine koyarsın dghdkjg.5taneyi napim kiz
Sanki yuzumdeki asil sorunu cozemiyorum gibi.Vitrine koyarsın dghdkjg.
Kullandığın ürünlerden verim aldığını düşünüyor musun?
Sanki yuzumdeki asil sorunu cozemiyorum gibi.
Textured skin den kurtulamiyorum.
Siyah noktalar gitti. Cok cok yagli halide yok. Ama iste birsey eksik. Snail mucin guya bu sorunu cozerdi. Fakat Cosrx bende fayda etmedim. Baska esans aldim,o fayda eder umidi ile. Ama bunu bitirmek istiyorum onceyoksa cöp olur
Yok gecmiyorO pütürlü hali geçmiyor mu? Onun için asit kullanman lazım işte. cildin de rozalı olduğu için her asit iyi gelmiyor
c vitamini ile kombinasyonu tamam da Niacinamide ile birlikte kullanmaYok gecmiyor
Azealic asid serumuna basladim. Bir aksam c vitamin serumu bir aksam niacamide serum ile birlikte kullaniyorum. Dogru mu yapiyorum yanlis mi?
Ne kullanmam gerek o goruntu icin onuda bilmiyorum. Cok hassas ciltim hemen kizariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?