Evet . Mesela purest ve narli kil maskesi almistim. Birde yag bazli urun vs Türkiyeden. Topic de kullanilip memnun kalinan. Icerigi temiz BirdeIlgınc gerçekten. Her cilde her ürün olmuyor tabikisi. Ben de çok fazla ürün denedim epeydir bir rutin oluşturabildim.
Kore ürünleri efsane evet.Evet . Mesela purest ve narli kil maskesi almistim. Birde yag bazli urun vs Türkiyeden. Topic de kullanilip memnun kalinan. Icerigi temiz Birde
Hic biri bana iyi gelmedi.
Kore urunleri seviyor benim cildim
Kore'ye taşın bence sen. Bize de gönderirsin bol bolEvet . Mesela purest ve narli kil maskesi almistim. Birde yag bazli urun vs Türkiyeden. Topic de kullanilip memnun kalinan. Icerigi temiz Birde
Hic biri bana iyi gelmedi.
Kore urunleri seviyor benim cildim
Isterim ya.Kore'ye taşın bence sen. Bize de gönderirsin bol bol
Isterim ya.
Hatta bir sonraki tatilimizde ( seneye insallah kismet olursa) Seoul e gidecegim. Esim istemiyor. Cocuklar da benden Yanabiz gidecegiz
Basla simdiden para biriktirmeyeArrietty bizi Koreye götür
Güneş kremi sonrası zaten cildini yıkaması lazım. Büyük ihtimalle güneş kremi gözeneklerini tıkanmışNetde dolandikca onuda almam lazim bunuda diye diye delircem
Bir sorum var. Cilt bakimi kac yasinda baslamali
Benim kiz gunes kremi sonrasi Zero balm ile aksamlari yikatmaya basladim.
Annesi gibi cildi. Cok erken yasta burnunun ustu kapali komedon dolu
Bayadir oyle sankiGüneş kremi sonrası zaten cildini yıkaması lazım. Büyük ihtimalle güneş kremi gözeneklerini tıkanmış
Dur daha çok erkenBayadir oyle sanki
Bu aksam benimle rutinimin yarisini uyguladi
Kiz nemlendirici kullandi bideDur daha çok erken
Abowwe geleceğin süslüsüKiz nemlendirici kullandi bide
Hemde ne süslü. Kesinlikle bana cekmemisAbowwe geleceğin süslüsü
Retinol için doğru zaman değil. Kış aylarında kullanmanız lazım.Kızlar selam the purest ürünleri kullananlar var mı acaba ?? Ben gözaltı kullanıyordum.
Retinol ve leke serumu da.aldim bir kaç gün oldu kullanalı farkedilir derecede sonuçlar iyi gidiyor
Hepsini aynı anda sür benceAha bha gunumdu bugün.
Haftada 2 e cikarsam mi acabaaldigimdan bu Yana ,herhal 1,5 ay oldu. Haftada 1kullaniyor ardindan niacamide suruyorum. Suana dek ters etki yapmadi
Ay Birde gecen puanlarim ile tocobo nun gunes kremini almistim. Stick olarak mavisi var zaten,cok memnunum. Kadife gibi oluyor yuzum
Neyse beyazida vardi aldigim paketde.
Yok Boyle bir white cast durumu. 1 parmak kadar surdum . Yedir yedir bir hal oldum. Hortlak gibi ben beyaz kaldimmecbur cikardim. Neyse ki kiza ayni etkiyi birakmiyor. Ona kaldi
Nasil ayni andaHepsini aynı anda sür bence
Stick güneş kremi dışarıda kurtarıcı resmen.
Ciddi değilim tabi kiNasil ayni anda
Evet harika birsey. Mutlaka herkesde olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?