Göz çevresi ilk kırışan yer o yüzden bakımını bırakmaman gerekiyor. Serum + retinollü göz kremi ile devam edersen iyi olurGöz cevrem icin de hicbirsey kullanmiyorum
Bir donem siyahlik vardi. O dert gecince biraktim. Kullanmaya devam edilmeli aslinda degil mi
Drekt retinoik asite baslıcaktm ama yazın skntı diye baslamadm lokal deneyeym teiekkürlerSalisilik asit , AHA BHA ya da Glikolik asit kapalı komedonlar için kullanabilirsin. asit olduğu için yazın kullanımında sıkıntı olabilir o yüzden sadece komedon olan bölgeye lokal sürebilirsin. Bu asitleri vücut sivilceleri için de kullanıyorlar
Genetik morlukta çok bir şey yapılamıyor ama en azından hafifletebilirsin. Cafein içerikli göz serumu kullanırsan bir tık faydasını görürsün
Drekt retinoik asite baslıcaktm ama yazın skntı diye baslamadm lokal deneyeym teiekkürler
Aslinda cok guzel bi stick gordum onun icin. Olur herhaldeGöz çevresi ilk kırışan yer o yüzden bakımını bırakmaman gerekiyor. Serum + retinollü göz kremi ile devam edersen iyi olur
Ben de kil maskesi yaptım,Bu akşamki rutininde fiddy metodu uyguluyorum:
New Paradise -aha peeling serum
Dermokil kahveli peeling
İsana , temizleme yağı
Pink beauty hibiskus maske
BP derma kolajen krem
BP derma gözaltı aha krem
Ohh şifa olsun.Ben de kil maskesi yaptım,
Aynen öyle ben de değişimleri gözlemliyorum..kesinlikle aydınlanma ve dolgunluk oldu. Sırt agrilarim geçti. Tırnaklarımda parlaklık ve daha iyi uzama.varKızlar collagen e başladığımdan beri cildim dolgunlaşmaya başladı. Yüzümde hafif çöküntüler vardı baya düzeldi.
Cildimize dıştan baktığımız kadar içten de bakmalıyız
Saç dökülmesi için magnezyum ile desteklemem lazım.Aynen öyle ben de değişimleri gözlemliyorum..kesinlikle aydınlanma ve dolgunluk oldu. Sırt agrilarim geçti. Tırnaklarımda parlaklık ve daha iyi uzama.var
Çok memnunum, bundan önce Solenta ve Babe kullandım pek memnun kalmadım. Purest bana iyi geldi. Cildim karma. İçeriğinde.hyaluronik asit parlak bitis sağlıyor. Ama mesela yağlı cilt için benim kullandığım olmaz. Cilt tipine göre seçerse sorun olacağını sanmıyorum.
Çok memnunum, bundan önce Solenta ve Babe kullandım pek memnun kalmadım. Purest bana iyi geldi. Cildim karma. İçeriğinde.hyaluronik asit parlak bitis sağlıyor. Ama mesela yağlı cilt için benim kullandığım olmaz. Cilt tipine göre seçerse sorun olacağını sanmıyorum.
Ben yagli cilt icin olani almistim.Çok memnunum, bundan önce Solenta ve Babe kullandım pek memnun kalmadım. Purest bana iyi geldi. Cildim karma. İçeriğinde.hyaluronik asit parlak bitis sağlıyor. Ama mesela yağlı cilt için benim kullandığım olmaz. Cilt tipine göre seçerse sorun olacağını sanmıyorum.
Ilgınc gerçekten. Her cilde her ürün olmuyor tabikisi. Ben de çok fazla ürün denedim epeydir bir rutin oluşturabildim.Ben yagli cilt icin olani almistim.
Ay ben beyaz kaliyordu yuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?