Cilt Bakımı Ürünleri cilt bakımı rutini oluştursak çok kafam karıştı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

zeynopd

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
184
43
merhabalar bayanlar. son 1 aydır burdaki yazılanları okuyorum, blogları okuyorum iyice karıştı kafam gözümün önünden bi sürü ürün geçiyo. çok da deneyimli değilim bu konuda. her gün pudra,allık, far ve rimeli mutlaka sürerim. yatmadan da çıkarırım. şimdiye dek sadece nemlendirici kremle siler yıkar yatardım. ama yaş ilerledikçe yetmemeye başladı farkındayım. extra bakımlar gerek.

28 yaşındayım, normal bi cildim var. sivilce problemim yok denecek kadar az ama yanaklarımdaki gözenekler gözüme batmaya başladı artık. gerek makyaj silimi gerek bakım için önerebileceğiniz bi rutin var mı ürünlerle birlikte. çünkü mağazaya gittim mi gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyorum. ne alacağımı neyin iyi geleceğini bilmiyorum. şuan elimde sadece diadermine temizleme sütü var. sürüp yıkadıktan sonraki görüntüsünden memnunum şimdilik ama temizliği yüzeysel gibi.indirimde diye almıştım.

ihtiyacım olan güzel bi jel temizleyici, iyi bi nemlendirici krem ve arada yapacağım maske önerisi. belki benim gibi geç kalmış ama yeni başlayacaklara da ışık olur. şimdiden teşekkürler :)

Diadermine 110 üzerinde yazıyor Temizleyici (makyaj ve günlük temizleyici) onun seti gece ve gündüz kremleri var Kokuları özellikle miss gibi :) gözeneklerle alakalı siyah nokta vs problemin varsa peeling de yapman gerekir Maske sorarsan da nivea nın tek kullanımlık poşette maskeleri var Çok iyi geliyor haftada bir kullanırsan memnun kalacağına eminim :)

cilt bakım rutini ile ilgili merve özkaynak isimli vlogger ı takip etmeni tavsiye ederim. youtube da videosu var cilt bakım rutini diye. ürün de öneriyor. benim şahsi tavsiyem garnier in yüz yıkama jeli yeşil çaylı olan mükemmel derinlemesine temizliyor. nemlendirici olarak da ben clinique kullanıyorum. cilt tipine uygun olanını alırsan çok faydalı olacaktır. biraz pahalı olmakla birlikte este lauder in göz çevresi serumunu kullanıyorum geceleri. kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim

cilt bakım rutini ile ilgili merve özkaynak isimli vlogger ı takip etmeni tavsiye ederim. youtube da videosu var cilt bakım rutini diye. ürün de öneriyor. benim şahsi tavsiyem garnier in yüz yıkama jeli yeşil çaylı olan mükemmel derinlemesine temizliyor. nemlendirici olarak da ben clinique kullanıyorum. cilt tipine uygun olanını alırsan çok faydalı olacaktır. biraz pahalı olmakla birlikte este lauder in göz çevresi serumunu kullanıyorum geceleri. kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim

kaynak için teşekkürler. hemen inceleyeceğim. garnierin yeşil çaylı olan yıkama jeli yağlı ciltler içinmiydi sanki. öyle kalmış aklımda.

nemlendirici olarak lorealden skin perfection aldım. şimdilik memnunum nemlendirmesinden gözenek takibimi yapıyorum su an için herhangi bi iyileşme yok ama nemlendiriciliği iyi.

göz çevresi serumu yada kremi de arıyorum tavsıyen iyi olmuş denk gelirsem bakacağım. fiyatı kaç civarı

garnierin yeşil çaylısı karma ciltler için . ama tüm cilt tipleri için jeli var. 12 lira civarı fiyatı çok uygun ve mükemmel bir temizleme jeli.
nemlendirici olarak gözüm kapalı önerebileceğim bir ürün var ama türkiyeden çekileceklerini duydum bi bak istersen varsa fazlaca al :) stoklamak lazım.. püre beauty diye bir marka watsonsda satılıyor 25 lira nemlendiricisi ama jel kıvamında, cilt tarafından anında emiliyor. birçok alternatifi var ama benim söylediğim yeşil renk top şeklinde olan. umarım bulabilirsin.

göz çevresi serumu este lauderde 180 TL civarında biraz pahalı maalesef :KK43:

garnierin yeşil çaylısı karma ciltler için . ama tüm cilt tipleri için jeli var. 12 lira civarı fiyatı çok uygun ve mükemmel bir temizleme jeli.
nemlendirici olarak gözüm kapalı önerebileceğim bir ürün var ama türkiyeden çekileceklerini duydum bi bak istersen varsa fazlaca al :) stoklamak lazım.. püre beauty diye bir marka watsonsda satılıyor 25 lira nemlendiricisi ama jel kıvamında, cilt tarafından anında emiliyor. birçok alternatifi var ama benim söylediğim yeşil renk top şeklinde olan. umarım bulabilirsin.

göz çevresi serumu este lauderde 180 TL civarında biraz pahalı maalesef :KK43:

garnieri de denicem o zaman hatta rossmanda seyahat boyu vardı sanki onu alıp deneyim bi. serum oldukça tuzluymuş. daha basit göz kremlerine bakıyım en iyisi :) daha 28 yaşındayım çok ciddi göz çevresi problemim yok ama rutinim içinde en azından göz bakımı da yapayım istedim. çok tşk ederim.

Merhaba, temizleme ve nemlendirme konusunda bi marka öneremem cunku benim cilt tipim farkli. Ama gözenekler icin yuz temizleme fircasini onerebilirim. Gunde 2 defa temizleme jeliyle ve tonikle temizlememe ragmen gozeneklerim baya belliydi. Haftada 2 kere dustan sonra biraz temizleme jeliyle beraber yuzumu bu fircayla temizliyorum ve cok sukur yuzumdeki gozenekler artik burnumun dibine gelene kadar fazla gozukmuyor :KK45:

Benim kullandigimi gostermek icin resim eklemeyi deniyecem. Acemiyim o konuda olur ins :oops:

http://i.hizliresim.com/1yWM4j.jpg

Merhaba, temizleme ve nemlendirme konusunda bi marka öneremem cunku benim cilt tipim farkli. Ama gözenekler icin yuz temizleme fircasini onerebilirim. Gunde 2 defa temizleme jeliyle ve tonikle temizlememe ragmen gozeneklerim baya belliydi. Haftada 2 kere dustan sonra biraz temizleme jeliyle beraber yuzumu bu fircayla temizliyorum ve cok sukur yuzumdeki gozenekler artik burnumun dibine gelene kadar fazla gozukmuyor :KK45:

Benim kullandigimi gostermek icin resim eklemeyi deniyecem. Acemiyim o konuda olur ins :oops:

http://i.hizliresim.com/1yWM4j.jpg
link açılmıyor :KK43: hangi marka sizin kullandığınız? clinique sonic var bildiğim ama 400 lira :KK43:

link açılmıyor :KK43: hangi marka sizin kullandığınız? clinique sonic var bildiğim ama 400 lira :KK43:

Benim butcem o elektriklilere yetmez. Ben sirf firca olan elektrikli makine olmayandan aldim Body Shoptan fiyatida 5 euro (Hollandada yasadigim icin) cok pahalida degil yani. Onemli olan yuz icin uygun olmasi. Tekrar deneyim o_O
1691138.jpg

Missha super aqua pore correcting yüz temizleme jelini kullanıyorum ben. Gözeneklerime faydası oldu.

Bunun dışında da yine missha'nın Time Revolution White Cure Radiance Toner (tonik), Time Revolution White Cure Super Radiance Lotion(losyon),time Revolution White Cure Science Blanc Spot Eraser(cilt tonu düzenleyici krem), Time Revolution Immortal Youth Cream (nemlendirici krem) kullanıyorum.

Ben de 27 yaşımdayım, gözenek problemim vardı. Çok iyi geldi cildime.

Tüm bunların dışında da ayda 1 yada 3 haftada 1 cilt bakımına gidip komedon temizliği ve cilt maskeleri yaptırıyorum. Çok pahalı bir şey değilmiş. Pahalı sandığım için uzak durmuştum bu yaşıma kadar. 50 lira çıktı pek memnun kaldım.

cilt bakımını bende düşünmeye başladım ama tam olarak ne istemem gerektiğini bilmiyodum. komedon temizliğini ilk defa duydum. araştırıyım :)

Missha super aqua pore correcting yüz temizleme jelini kullanıyorum ben. Gözeneklerime faydası oldu.

Bunun dışında da yine missha'nın Time Revolution White Cure Radiance Toner (tonik), Time Revolution White Cure Super Radiance Lotion(losyon),time Revolution White Cure Science Blanc Spot Eraser(cilt tonu düzenleyici krem), Time Revolution Immortal Youth Cream (nemlendirici krem) kullanıyorum.

Ben de 27 yaşımdayım, gözenek problemim vardı. Çok iyi geldi cildime.

Tüm bunların dışında da ayda 1 yada 3 haftada 1 cilt bakımına gidip komedon temizliği ve cilt maskeleri yaptırıyorum. Çok pahalı bir şey değilmiş. Pahalı sandığım için uzak durmuştum bu yaşıma kadar. 50 lira çıktı pek memnun kaldım.

bende Time Revolution White Cure ürünlerini düşünüyorum da kullanmayı nasıl memnun kaldınız mı acaba birde missha ile cosrx ürünleri arasında kaldım

X