Cilt Bakımı Önerir Misiniz?

september

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
81
0
arkadaşlar 16 yaşındayım ve 4 senedir sivilce-siyah nokta sorunum var günden güne azalıyor ama ben artık tamamen kurtulmak istiyorum. İlaç tarzı şeyler kullandım ama ben biraz üşengecim her gün sabah akşam düzenli kullanamıyorum bir süre sonra.Şimdi yıllardır ablamın gittiği kuaförle konuştuk cilt bakımı işini sizce iyi gelir mi?Yoksa dahada mı berbatlaştırır?

güzellik merkezlerinde yapılan cilt bakımında her yere güvenilmez ama dermatologların yaptığı cilt bakımları düzenli oldukça bi nebze iyidir

Ben bir kez gittim cilt bakımına, güzellik merkezinde yaptırmıştım. O an için iyi oluyor çok güzel temizleniyor cildin. Ancak sonrasında bakım yapmazsan gözeneklerin aynen geri doluyor :KK43:

Ben de çok üşeniyorum her gün bir şeyler kullanmaya ama bu hafta iyi bir peeling temizleyici ve nemlendirici alarak başladım. Ufak bir servet ödedim inşallah işe yararlar :)

Eğer düzenli bakım yapacaksan cilt bakımına git, iyice temizlet sonrasında da cildine uygun ürünler kullan derim. Ama cilt bakımından da mucizeler bekleme, temizlemezsen bir iki hafta içinde parlayan gözenekler geri gelir...

X