- 30 Temmuz 2010
- 91
- 0
-
- Konu Sahibi carpediem01
aslında çok kararsızım şu an. markalar arasında çelişkide kaldımlancome mu, clinique mu, dermotologica mı, rare blossom mu... gerçekten işime yarayacak, aynı zamanda sağlığıma da zarar vermeyecek doğal bi ürün arıyorum ...çok mu şey istiyorum..
britney00 özelden msj yazdım sana canım
Hayır tatlım gayet haklısın..Doğal bir ürün tavsiyesi istiyorsun, lancome kaliteli ve güzel bir üründür, çok yapay değildir..Ama sana lush'ı öneririm, doğal ürünlerdir..Dediğim gibi nivea-avon-dove üçlüsünden uzak dur, hangi doğal ürünün setini alırsan al, düzenli kullanımda bakımlı bir cilde kavuşursun..önemli olan işin içine gülsuyu-limon-bebe pudrası bilmemne sürmemek..sadece bu ürünlerle bakım yapmak..
lancome veya lush edinmeni öneririm..araya başka markalar ve ürünler sokma..set halinde al, düzenli bakımını yap..clinique'yu bilmiyorum ama makyaj ürünleri iyidir, tavsiye edebilirim makyaj için..Sevgiler :1rolleyes:
Tatlım ben kullanmadım fakat kullanan çok kişi de tanımıyorum..ama bildiğim bir şey var ki o da çok doğal olduğu..Her cilt birbirinden faklıdır aynı olan cilt yoktur, memnun olmayanlar ya parça parça almıştır ürünü, (atıyorum bazı insanlar sadece nemlendiricisini alıyolar, yanında başka şeyler sürüp memnun kalmadım diyolar) ya da düzenli kullanmıyolardır..Maskesiyle, sıkılaştırıccısıyla, nemlendiricisiyle, toniğiyle, temizleme jeliyle set halinde aldığın zaman ve düzenli bir cilt bakımı oluşturduğun zaman kesinlikle bakımlı bir cilde ulaşırsın tabiki...önemli olan düzen oturtmak.. Lush'ı nerden tanıyorum? Hazal Kaya bir röpörtajında Lush ürünlerinin çok doğal olduğunu ve bu ürünlere bayıldığını yazmış..
Çünkü aldığımız gülsuyunun içinde bisürü katkı maddesi var ve siz iyi geldiğini sansanız bile aslında ciltte hasar ve yaşlandırma yapıyor...Ben herşeyi denedim ama bunların çok gereksiz olduğuna dair %100 eminim.Boş bir tecrübe değil...Gerçekten...Tonik de tavsiye etmiyorum zaten..Toniklerin bir yararı yok..Tam olarak sıkılaştırma yapmıyorlar, tam olarak arındırma da yapmıyorlar...Tonikleri de kullanmayın diyorum ben..Tamamen uygun bir yüz yıkama jeli bulduğunuz zaman zaten başka bir şeye gerek kalmaz..Bulmak için de bu bölümde başlığım var..Test edip onayladığım yüz yıkama jelleriyle ilgili..Bilgi edinmek için bakabilirsin tatlım..
MAC Zoom Lash..:) Yaşım küçük olduğu için makyaj yapamıyorum ama Eda Özerkan 'ın çantasında bulunduğunu okumuştum, yorumlar da çok iyi :)
benim arkadasimin cildi çok kotuydu yuzundeki sivilceler hem irin seklindeydi hemde tum yuzunu kaplamisti bir kaç yil sonra gordugumde hiç biseyi kalmamisti yuzunde gayet guzel bir cildi vardi doktor sana ne onerdi dedim neutregena nin yuz sabunu dedi ama ilaç kullanmadi diye hatirliyorum. ertesi sene kontrole gittiginde doktor ona isparta da okuyorsun niye gul suyu kullanmiyorsun ki sen demis o da iki yillik tedavide cildini tamamen duzeltti hala gul suyu kullaniyor ve gelirken bana da getirmisti bu arada kullandigimiz marka gul suyunu yapanlarida taniyoruz zaten tonik anlatildigi kadar yararli degil ama hiç yarari yok diyede birsey yok ben surekli kullanamiyorum arada maskede kullaniyorum ama bence gayet yararli zaten gulun kendisi cilt için yararli cilt için en onemlisi temizlik ama çogu uzman gunde iki kere yuz yikamanin bile cildin yag dengesini bozdugunu soyluyor ve bozuyor cidden tecrubeyle sabit
selammm.yaşom küçük yazmışsın?bu kadar tecrübeyi nasıl edindin ve nasıl bu kadar emin konuşuyosun.bende siyah noktalardan dertliyim banada bişey yaz bariii lütfenkaydirigubbakcemile3okadar ürün kullandım çaresi yok gibi:1no2:
lancome kesinlikle benim gittiğim makyaj uzmanlarıda, cilt uzmanlarıda aynı şeyi söylüyor...