Cilt Bakımı Ürünleri Cilt Bakımı İçin Maden Suyu Buz Küpü

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
Bakımlı bayanlar size ufacık bir sorum olacak.
20 yaşındayım ve Allah nasip ederse 2 ay sonra 21 olacağım. Bugüne kadar hiçbir şekilde cilt bakımı yapmadım ama artık başlamak istiyorum. Yaşımız ilerledikçe cildimizin bozulmalar olacak. Kırışıklıklar artacak, sarkmalar olacak vs vs. Ben cildimi her zaman gergin, canlı, taze tutmak istiyorum. Fakat krem falan kullanmak istemiyorum. Çünkü ne kadar doğal dense de muhakkak içlerinde kimyasal madde oluyor ve ben de doğal yollarla yüzümü canlı tutmak istiyorum. Vücudumuz için spor her zaman en iyisi ama yüz olunca durum daha farklı oluyor. Maden suyunu buz kalıplarına koyarak dondurmanın ve ardından buzları ciltte gezdirmenin cildi sıkılaştırdığını okudum birçok yerde. Bugün bu işe başlamak istiyorum. İçerisine hiçbir şekilde başka bir şey koymak istemiyorum ama. Türkan Şoray'ın da yüzünü her gün maden suyuyla yıkadığını duymuştum. Ama ben yıkamak istemiyorum. Buzun daha etkili olacağını düşünüyorum. Aranızda maden suyunu buz şeklinde kullanan var mı? Etkisi oluyor mu gerçekten?

valla canım benimde yaşım 26 bende doğallıktan yanayım.kozmetik ürün pek kullanmam.makyaj yapmam özel günler hariç.maden suyunu bende duydum ama denemedim.deneyen arkadaşlarım var memnunlar.ben genelde gül suyu kullanıyorum.sivilcelerim içinde asprin ve limon maskesi yapıyorum.meden suyunuda buz olarak bi denicem bakalım..

maden suyu değil ama şu an yaptığım şey bi buz kalıbını yüzümde dolaştırmak
ben papatya suyu hazırladım canım :)
o suyu dondurdum hergün yüzümde dolaştırıyorum :)

Cildim kuru olduğu için sivilce çıkmıyor. Yani kışta hep beyaz beyaz olur. Krem sürmezsem olmaz. Ellerim, kollarım, bacaklarım hep kurur. Ama siyah nokta var. Çenemde ve burnumun kenarlarında. Maden suyunu içmek de çok faydalıymış. Dün bütün gün maden suyunu araştırdım.

maden suyu değil ama şu an yaptığım şey bi buz kalıbını yüzümde dolaştırmak
ben papatya suyu hazırladım canım :)
o suyu dondurdum hergün yüzümde dolaştırıyorum :)

Ben de buz kalıbını dolaştırıyordum ama maden suyu da çok iyiymiş diye okuyunca onu da deneyeyim dedim. Hem içmeyi de düşünüyorum. Cildi parlatıyormuş. Gerçi ben tadını sevmiyorum ama. Maden suyunu dün kalıba döktüm. 20 dakika sonra buz dolabını açtım baktım kabarmış. Üstü buz tutmuş içi su. Ben de o buzları ezdim. Donmuş sonra ama normal suyun buzu gibi değil ve çabucak eriyor.

Canım papatyayı alıp kaynatıp da kalıplara döktün yoksa suyu hazır mı aldın?

annemin papatyalarını kaynattım canım 5 dk yeşilimsi bi su oldu onu dondurdum annem bile bni öldürür

Maden suyu yurtdisinda asitli ve asitzsiz var hangisi oluyor...asitsiz olani normal su gibi iste..bir yerde arkadas yazmis ciltteki deliklere dondurup gece yatmadan sürmüs ama soda yaumis o..birde sabahlari gül suyu..bir ayda gecmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maden suyu katkısız olan. Soda sanırım içinde katkı maddesi olan oluyor. Ve maden suyunun içinde asit var. Buz kalıbında bile nasıl kabarmış. İçmeyi de düşünüyorum ama mideme zarar verir diye korkuyorum.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…