- 13 Haziran 2021
- 6
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi gurcay_seher123
Benim arkadaşım saçına yumurta maskesi yapıp saçını yanlışlıkla sıcak suyla yıkamıştı yumurta kafada haslandi 1 ay koku çıkmadı:)) sen ucuz yirtmissin kurutmuş sadeceYumurta akıymış fln hic inanmiyorumm faydasini goreni hic duymadimm biride saçına yaptığı duydum kupkuru oldu berbat hale geldi saçı yakınım yüzünü hepten kötü eder yüzünüzü zorlamayın rahat bırakın
hahahahahaha oha gerçektenmi abooo dışarıda çıkamamıştır şimdideeBenim arkadaşım saçına yumurta maskesi yapıp saçını yanlışlıkla sıcak suyla yıkamıştı yumurta kafada haslandi 1 ay koku çıkmadı:)) sen ucuz yirtmissin kurutmuş sadece
Cilde mutfak malzemelerinin sürülmesi hiç akillica bir iş değil. Cildin phini bozan şeyler. Binlerce ürün var üzerlerinde bir dünya lab calismasi yapiliyor, test ediliyor. Onlari denemek daha mantikli. Temiz içerikli ürünler bulup kullanmalisiniz. Öyle yumurta, yoğurt, kahve vs ile olmaz o iş.Yumurta akı maskesi yapıpta faydasını gören varmı acaba :)
Valka uniye gidiyorduk mecbur derslere gidecekti boca ediyordu parfümü odaya Bi geliyordu bi geliyordu yumurta kokusu çok samimi arkadaşımdı baya dalga geçtik bugün rafadan misin kafadan misin diyehahahahahaha oha gerçektenmi abooo dışarıda çıkamamıştır şimdidee
vuuuu ne gerek vardıı okadarr saça yumurta akıyla nasıl bukadar inanıyolar şaşırılacak iş olan kendine oldu geçtimi bittimi barii saç kokusu en hasas yön saç çünküValka uniye gidiyorduk mecbur derslere gidecekti boca ediyordu parfümü odaya Bi geliyordu bi geliyordu yumurta kokusu çok samimi arkadaşımdı baya dalga geçtik bugün rafadan misin kafadan misin diye
Geçti geçtivuuuu ne gerek vardıı okadarr saça yumurta akıyla nasıl bukadar inanıyolar şaşırılacak iş olan kendine oldu geçtimi bittimi barii saç kokusu en hasas yön saç çünkü
evett yanlışlıkla sıcak açmasıı çok büyük bi hata heleki okula rezil olması kötü oldu bideGeçti geçtievet hele haşlanmış yumurta kokan saç çok daha hassas bir konu
Yok arkadaş oda arkadaşımızdı sadece bize rezil oldu okula giderken parfümü boca edip gidiyorduevett yanlışlıkla sıcak açmasıı çok büyük bi hata heleki okula rezil olması kötü oldu bide
evettttt aman amann ben hayattaa böyle şeylere cesaret edememmYok arkadaş oda arkadaşımızdı sadece bize rezil oldu okula giderken parfümü boca edip gidiyordurezilliği falan çok sallamadi hatta kendide dalga geçiyordu rafadan mi kafadan mi deyince bugün saçım biraz yağlı tavadan diyordu bir daha hiçbirimiz yumurta sürmeyi düşünmedik sacimiza uygulamalı bir ders oldu bize
Faydasını bilmiyorum ama tüylenme yaptığını dıymuştum bendeYumurta akı maskesi yapıpta faydasını gören varmı acaba :)