Cilt bakım yapmaya çalışıyorum :)

Yumurta akıymış fln hic inanmiyorumm faydasini goreni hic duymadimm biride saçına yaptığı duydum kupkuru oldu berbat hale geldi saçı yakınım yüzünü hepten kötü eder yüzünüzü zorlamayın rahat bırakın😊😊

Yumurta akıymış fln hic inanmiyorumm faydasini goreni hic duymadimm biride saçına yaptığı duydum kupkuru oldu berbat hale geldi saçı yakınım yüzünü hepten kötü eder yüzünüzü zorlamayın rahat bırakın😊😊
Benim arkadaşım saçına yumurta maskesi yapıp saçını yanlışlıkla sıcak suyla yıkamıştı yumurta kafada haslandi 1 ay koku çıkmadı:)) sen ucuz yirtmissin kurutmuş sadece 😀

Benim arkadaşım saçına yumurta maskesi yapıp saçını yanlışlıkla sıcak suyla yıkamıştı yumurta kafada haslandi 1 ay koku çıkmadı:)) sen ucuz yirtmissin kurutmuş sadece 😀
hahahahahaha oha gerçektenmi abooo dışarıda çıkamamıştır şimdidee :KK70::KK70:

Yumurta akı maskesi yapıpta faydasını gören varmı acaba :)
Cilde mutfak malzemelerinin sürülmesi hiç akillica bir iş değil. Cildin phini bozan şeyler. Binlerce ürün var üzerlerinde bir dünya lab calismasi yapiliyor, test ediliyor. Onlari denemek daha mantikli. Temiz içerikli ürünler bulup kullanmalisiniz. Öyle yumurta, yoğurt, kahve vs ile olmaz o iş.

Valka uniye gidiyorduk mecbur derslere gidecekti boca ediyordu parfümü odaya Bi geliyordu bi geliyordu yumurta kokusu çok samimi arkadaşımdı baya dalga geçtik bugün rafadan misin kafadan misin diye
vuuuu ne gerek vardıı okadarr saça yumurta akıyla nasıl bukadar inanıyolar şaşırılacak iş olan kendine oldu geçtimi bittimi barii saç kokusu en hasas yön saç çünkü :KK70:

evett yanlışlıkla sıcak açmasıı çok büyük bi hata heleki okula rezil olması kötü oldu bide
Yok arkadaş oda arkadaşımızdı sadece bize rezil oldu okula giderken parfümü boca edip gidiyordu 😀 rezilliği falan çok sallamadi hatta kendide dalga geçiyordu rafadan mi kafadan mi deyince bugün saçım biraz yağlı tavadan diyordu 😀 bir daha hiçbirimiz yumurta sürmeyi düşünmedik sacimiza uygulamalı bir ders oldu bize 😀

• Komik
Reactions: Jou
Yok arkadaş oda arkadaşımızdı sadece bize rezil oldu okula giderken parfümü boca edip gidiyordu 😀 rezilliği falan çok sallamadi hatta kendide dalga geçiyordu rafadan mi kafadan mi deyince bugün saçım biraz yağlı tavadan diyordu 😀 bir daha hiçbirimiz yumurta sürmeyi düşünmedik sacimiza uygulamalı bir ders oldu bize 😀
evettttt aman amann ben hayattaa böyle şeylere cesaret edememm :KK70:

Valla öğrenciyiz para yok en güzel çağlarında kendimize bakmak istiyoruz o zamanlar 😀 doğal şeyler bende denedim pirinc suyundan olumlu etki aldım sadece 😀

Yumurta aki demisken
Cildime tarcin, yumurta aki ve turk kahvesi telvesi ile maske yapardim.
Kizartir ama gecerdi. Sivilce ve izler icin birebir derlerdi.
Neyse bir gun buhar maskesi sonrasi yaptim
Sabah aci ile uyandim yuzumde..
Aynaya baktim ki haslanmis gibi yuuzum
Gunesin altinda uyuyakalmis gibi.
Sicak su dokulmus de kabarmis kizarmis gibi..
Gunlerce oyle gezdim..
Evde olsam neyse calisiyordum bir de..
Kasinir, yanar, acir , kabuklanir..
Kontak egzama olmusum doktor beni baya baya hasladi:KK70:.

Demem o ki; yapmayınız.
Yapacaksaniz da boynunuzda bir deneyin alerjik reaksiyon belirecek mi?
:KK66:

Bende internetten bir tarif uygulayım dedim. Karbonat ve limonu karıştırıp yüzüme sürdüm. Nerdeyse yüzüm yanıyordu.
Bir daha mutfak ürünlerini yüzüme sürmeye tövbe ettim.

X