• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt bakım kursu

nevhak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
20
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar...

ben özel bir meslek edindirme kursuna katılmak istiyorum...biraz araştırdım ve mc akademi estetisyenlik kursunun bana uygun olabileceğine karar verdim...biraz pahalı ama sonuçta bi meslek edinebilirim diye düşünüyorum..bu konuda fikirlerinizi paylaşırmısınız..bu kursu bitiripte iş bulabilenler varmı aranızda..yardımcı olursanız çok sevinirim...

Bende bursada yaşıyorum ...kaç gündür internetten araştırıyorum mc yi birtek bulabildim . Bursada en verimli kurs hangisi acaba bilen var mı kimse birsey yazmıyor !

Kızlar ben Yunus Eğitim'e gidiyorum. Hem iş garantili hem de eğitimleri uygulamalı. yunusegitim.com'dan bi inceleyin derim. Burs imkanları falan da var.

Kızlar bugün bende MC akademi kursuna gittim gorustum 4500 bin istiyorlar oldukça yüksek meblağ , işi hakkıyla ogrettiklerine emin olabilsem paraya değer diyeceğim ama gwenemiyorum

Merhaba arkadaşlar...

ben özel bir meslek edindirme kursuna katılmak istiyorum...biraz araştırdım ve mc akademi estetisyenlik kursunun bana uygun olabileceğine karar verdim...biraz pahalı ama sonuçta bi meslek edinebilirim diye düşünüyorum..bu konuda fikirlerinizi paylaşırmısınız..bu kursu bitiripte iş bulabilenler varmı aranızda..yardımcı olursanız çok sevinirim...
Gittinmi kursa ? Sonuç varmı canım bende düşünüyorum

Benim yengem gitmişti 2 yıl kadar önce 3 bin kusur ödedi. Şimdi kendi evinin salonunda mesleğini yapıyo ve allaha şükür işleride iyi. O kurslardan sonra kuaförler derneğiydi sanırım onun sınavlarına giriliyor kalfalık ve ustalık belgesi için. Bi iki gün arayla oldu yengemin sınavları. Ama yanlış hatırlamıyorsam eğer şöyle bi durum var o sınavlara girebilmek için bi kuaförde belli bi yıl çalışmış olma şartı gibi bişey vardı. Yanlış bilgi vermek istemem. Gidin kurslara iyice sorun kızlar

Benim yengem gitmişti 2 yıl kadar önce 3 bin kusur ödedi. Şimdi kendi evinin salonunda mesleğini yapıyo ve allaha şükür işleride iyi. O kurslardan sonra kuaförler derneğiydi sanırım onun sınavlarına giriliyor kalfalık ve ustalık belgesi için. Bi iki gün arayla oldu yengemin sınavları. Ama yanlış hatırlamıyorsam eğer şöyle bi durum var o sınavlara girebilmek için bi kuaförde belli bi yıl çalışmış olma şartı gibi bişey vardı. Yanlış bilgi vermek istemem. Gidin kurslara iyice sorun kızlar
Ne kadar iyi yapmış peki tecrübesini kurstanmi edindi canım MC akademi gitmeyi dusunuyirum yanı hem zaman kaybı hemde 4bin TL istiyorlar bundan endiseliyim gerçekten tam anlamıyla eğitimin hakkını veriyorlarsa gitmek isterim kararsizim guwenemiyorum

Canım valla kendisi uşaktan geliyordu izmire kurs için her hafta. Detayını çok bilmiyorum ama elbette ki kurs birçok şey katmıştır ona. Ama herşeyde olduğu gibi asıl tecrübe işte kazanılır :KK52:@filiz1453

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Mecidiyeköyde Maya Akademi bu konuda1 numara bence . Klinikleri var ordada staj eğitim görme şansı veriyorlar

Ben Sevgi Akademi güzellik uzmanlığı kurslarına kayıt olmuştum, hatta mezun oldum ve bana söz verdikleri gibi iş buldular şuan güzellik uzmanı olarak çalışıyorum. Sevgi Akademi yorum yapan tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Dipnot: kitap, önlük, sınav harç bedeli ve kullanılan tüm ürünleri kendileri karşıladı. Kayıt ücreti dışından sonradan hiçbir masraf ödemedim.Bu benim için çok önemli bir ayrıntı oldu altını çizmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back