• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt bakımı

Mihrimah Sultann

Nev-i şahsına münhasır 🦋
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
11.386
25.681
548
Hanımlar merhaba , 30 yaşıma girdim bu sene , 30+ yaşındaki hanımlarımızdan cilt bakımları, genel bakım rutinleri ve kullandığınız ürünler ve markaları hakkında bilgi istiyorum , hyaluronik asit ve çeşitli serumlar kullanıyorum, 30 yaş sonrası retinol kullanılmalıymış, bana güzel bir retinol markası vs. önerir misiniz , şimdiden teşekkür ederim...

ben vichy’nin retinolü kullanıyordum gebelik öncesinde. ben memnundum valla. onun dısında lekeler için c vitamini kullanıyordum. hyaluronik asit coğu uzman çok önermiyor. bir zararı olduğundan değil ama kayda değer bir faydası da yok deniyor. güzel bir nemlendirici aynı isi görür

ben vichy’nin retinolü kullanıyordum gebelik öncesinde. ben memnundum valla. onun dısında lekeler için c vitamini kullanıyordum. hyaluronik asit coğu uzman çok önermiyor. bir zararı olduğundan değil ama kayda değer bir faydası da yok deniyor. güzel bir nemlendirici aynı isi görür
Çok teşekkür ederim, bu ara c vitamini ve retinol alacağım ama markaya karar verememiştim , yorumunuz benim için önemli bu yüzden 💜

30+ değilim ama cerave retinol başlangıç için iyi olabilir demeye geldim 😁 marka olarak tercihinizi istediğiniz gibi yapabilirsiniz aslında ama cildi alıştırma sürecinde sorun yaşamamak için daha düşük oranlı retinol serumlarıyla başlamanız iyi olabilir

30+ değilim ama cerave retinol başlangıç için iyi olabilir demeye geldim 😁 marka olarak tercihinizi istediğiniz gibi yapabilirsiniz aslında ama cildi alıştırma sürecinde sorun yaşamamak için daha düşük oranlı retinol serumlarıyla başlamanız iyi olabilir
Teşekkür ederim öneriniz için 😊

34 yaşında ki kuzenimden tavsiye vereyim
Göz çevresi için Estee Lauder night kremi kullanıyor
L'Oreal markasının revitalif maskelerini gece kullanıyor
Retinol olarak Garnier pro retinol yüz maskesi ve the ordinary markasının retinol kullanıyor
Krem olarak Babe markasının Multi gündüz kremi
Serum olarakta Lancome advanced genifique kullanıyor
Elleri yaşlanmasın diye de Yves Rocher ve Nuxe anti age yaşlanma karşıtı kremini sürüyor

34 yaşında ki kuzenimden tavsiye vereyim
Göz çevresi için Estee Lauder night kremi kullanıyor
L'Oreal markasının revitalif maskelerini gece kullanıyor
Retinol olarak Garnier pro retinol yüz maskesi ve the ordinary markasının retinol kullanıyor
Krem olarak Babe markasının Multi gündüz kremi
Serum olarakta Lancome advanced genifique kullanıyor
Elleri yaşlanmasın diye de Yves Rocher ve Nuxe anti age yaşlanma karşıtı kremini sürüyor
Çok detaylı bilgi vermişsiniz, çok teşekkür ederim 😇

En
Çok detaylı bilgi vermişsiniz, çok teşekkür ederim 😇
En önemli şey güneş kremi ben 3 yıldır retinoid kullanıyorum cildim bebek gibi bu sene bebek yapıcam diye bıraktım. Barulab güneş kremi acn olan 0.025 retinoid la roche cicaplast cosrx salyangoz kremi caudalie ve clinique nemlendirici kullanıyorum. Şuan sadece retinoid yok temizleyici garnier maruderm elime ne geçerse. Az ama öz. Şuan sadece caudalie vinoperfect serum kullanıyorum. Uygun pahalı çok ürün denedim ben.

Back
X