cilli kizlar sizce sirinmidir :)

bazılarına yakısıo ozellikle "ginger" diye tabir edilen havuc kızlara..

ama ben kendime pek yakıstıramıorum

kışın cok azalıyo belli olmuyo ama yazları 50+ faktor kremle bile burnumun ustu cil doluyo

suanda da öyle bana ait bisey degilmiş gibi havuc kafa olsaydım neyse

Sen de kizila boyat o zaman saclarini ya da kina yak. Eminim cok yakisir...
Ben de kumralim, yanaklarimda cok hafif cillerim var. Yazin saclarim güneste dore parladigi icin ve cillerim iyice belirginlestigi icin ginger gibi görünüyorum. Tabi su an kizil boya var saclarimda, cok yakisiyor dogal saniyor herkes..

yaptım onu birara :) kuaforumun zorlamasıyla

ama ben sevmedimm ayrıca boya cabuk akıyo kınayıda sevmem pek

zaten yasımdan kucuk gosteriyorum, oyle yapınca iyice cocuk gibi oldum

calıstıgım yerde kimse ogretmen olduguma inanmıyordu

ben sevmiyorum cillerimi

Valla benim en yakın kız arkadaşımda çilli ve okadar yakışıyorki anlatamam kendisi beğenmiyor geçsin diye uğraşıyor ve çok güleryüzlüdür canım benim

benim de yanak ve burunda çiller var ancak eskisi kadar belirgin değil.gittikçe azalıyor güneşle göz göze gelir gibiydim bütün yaz ama belirginleştiremedim. kahküllerimden dolayı alnımda da hiç çil yok oralara da sıçratmak istiyorum:81:

ha bu arada her çilli kız şirin değildir. kendimden biliyorum ama genç gösteriyor bu inanılmaz bir artısıdır=D

Son düzenleme:
Bazılarına yakıştıramıyorum ama bazılarında çok tatlı duruyor. Yüzle alakalı bir şey bu. :)

Çilli olmak istemezdim çünkü eminim aşırı takardım. Heleki kahverengi koyulaşıyor yüz kirli gibi duruyor.. Arkadaşımda var oda turuncu kafa değil ama hafif turuncumsu ve çilleri var özellikle burnunda yanaklarda da hafif. Arkadasım yüz yapısı olarak sempatik olamaz, ama sexy de olamaz.. Bence her çilli sevimli olacak diye bir kaide yok ama hiçbiri sexy olamaz. Çünkü ne kadar yakısırsa yakıssın bi kirlilik yaratıyor. İyi bakımı yapılmalı. Ben de beyaz tenliyim lekelerim çıkmasın diye yaz kış 50 faktor kullanıyorum bakım şart.

Ben yakıstırıyorum genellikle şirin buluyorum ama kişiden kişiye göre de değişir.Şu ana kadar görüpte beğemediğim olmadı..

çok severim ben çilleri yüze farklı bir hava katıp sıradışı bir izlenim katıyor tabi yakışanıda var yakışmayanıda ama genel olarak severim ben yüzde mesela cintia dickerin yüzü çillerle dolu ama onu beğenmemin en temel özelliklerinden ikincisi birinciside saç rengi

seksilik görecelidir tıpkı güzellik gibi ama ben hem çilli hem hem de seksi birini örnek verebilirim tabi bu benim düşüncem

nerdeyse 1 yıl geçmiş üstünden ama bu yorumu görünce sinirlerim zıpladı. Ne demek kirli duruyor o zaman benlerde kirli duruyor.Ayrıcada çilin bakımla bir alakası yok.Ne kadar kaba itici rencide edici bir yorum bana görede sizin kalbiniz kirli duruyor!

Ben çok imreniyorum çillere şahsen,keşke bende de olsaydı.Özellikle yukarıda resimleri olan Cintia Dicker'ı çok beğeniyorum.Çilli kadınlar seksi olamaz diye bi kural yok.Hatta bence daha seksiler çünkü onlar beyaz tenli ve genelde kızıl saçlı oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…