cilli kizlar sizce sirinmidir :)

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
ben cillerimi ck seviyorum aslinda ck seker sirin buluyorum ama merak ediyorum sizler neler dusunuyorsunuz cilli kizlar hakkinda...sizce sirinler mi?benim sadece yzuumde var cillerim burnumun ustunde bide burnumun kenralarindan yanaklari dogru azck:16:cok seviyorum keratalari hihih:82::86:

bendede var hafif hafif güneşte beliriyorlar ama.ben seviyorumm mutluyum küçük gösterio beni

valla bende cıllıyım bende memnunum bana yakıştığını söyluyo cevrem ama evlendıkten sonra azaldı gıbı....

Çilli kızlar şirindir evet ama seksi olamazlar.
Çoğunlukla çocuksu bir havaları vardır.

Son düzenleme:
Çilli kızlar şirindir evet ama seksi olamazlar.
Çoğunlukla çocuksu bir havaları vardır.

yik yieaaaaa bunlar mı sexy değil şimdi...
çoğunluklarının şirin olmaları,azınlıkları ''sexy olamazlar'' demek değildir

$Screen shot 2011-07-17 at 11.00.05 PM.png $Screen shot 2011-07-17 at 11.02.42 PM.jpg $Screen shot 2011-07-17 at 11.09.57 PM.jpg ''

Son düzenleme:
arkadaşımın sdece yanklarında var çok sevimli bulyom ben onu ..seksi olmak istedikten sonra her kadın seksi olur bencee çil fln fark etmez yani...

ben cillerimi ck seviyorum aslinda ck seker sirin buluyorum ama merak ediyorum sizler neler dusunuyorsunuz cilli kizlar hakkinda...sizce sirinler mi?benim sadece yzuumde var cillerim burnumun ustunde bide burnumun kenralarindan yanaklari dogru azck:16:cok seviyorum keratalari hihih:82::86:

sorunun cevabını bilmiyorum ama 4 yıllık eşimin çilimden başka bişeye dıkkat etmediğini anlamış bulunmaktayım....

örn....saçımı boyatırım 4 gun benı görmez gelınce farketmez....kuaförden geldiğimi sölemesem hiç bi şekilde anlamaz....

ama gecen hafta tatılde yandım biraz burnumda kemerli olunca çil çil oldu dakka başı söleyip bunalttı beni..............

burun üstü ve hafif etrafında olunca sevimli oluyor
bencede seksi görünmüyolar
ayrıca resimdekilere baktımda kızlar güzel görünse bile bu kadar çilli sevimlide durmuyor:2:

sorunun cevabını bilmiyorum ama 4 yıllık eşimin çilimden başka bişeye dıkkat etmediğini anlamış bulunmaktayım....

örn....saçımı boyatırım 4 gun benı görmez gelınce farketmez....kuaförden geldiğimi sölemesem hiç bi şekilde anlamaz....

ama gecen hafta tatılde yandım biraz burnumda kemerli olunca çil çil oldu dakka başı söleyip bunalttı beni..............

:1::1:sevmiyor mu hihih:60:

Bizim alt kat komşumuzda (yeni evli) da var o çillerden.Kız iyi niyetli sevecen bir tip olursa çillerini de çok severdim ama tam tersi.Kendini bir şey sanan ukalanın teki.O yüzden çillerine de sinir oluyorum.Bu yaz hele bütün yüzünü kaplamış.Soğuk nevale.

Demek ki çile değil sahibine bakmak lazım.

Back