Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, ÇillerÇilli ciltler icin güneş kremi önerisi?
Her şekilde kullanılıyor diye biliyorum. Kanser hastalarına önerilen bir güneş koruyucu. Ben yıllardır kullanıyorum. Hatta dün bir tane aldım. Fiyatı epey yükselmiş ama tereddütsüz 2 yıl gidiyor.
Her şekilde kullanılıyor diye biliyorum. Kanser hastalarına önerilen bir güneş koruyucu. Ben yıllardır kullanıyorum. Hatta dün bir tane aldım. Fiyatı epey yükselmiş ama tereddütsüz 2 yıl gidiyor.
Daha önceden doktor tavsiyesiyle sebamed aldım. Çillerim daha büyüdü karardı. Başka bir doktora bioderma lekeli ciltler için olanı önerdi. Ama ağzım yandı bi kere kullananlar solenteyi öneriyorlar
Bende çil yok ama hassas bir cildim var denediğim kremler arasında en çok sinoz güneş kreminden memn un kaldım hem sivilce yapmadı hem de güzel korudu öneririm onu canım