Lekeler, Çiller Çiller

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
saçlarım profil resmimde ki gibi uzunluk ve rengi uçları daha sarı gözlerim açık kahve :) evet çillerim uyum sağlıyor yüzüme ama olmasaydı ne güzel olurdu diyorum. Tatlı bir kız sende öylesindir eminim teşekkür ederim :KK50:
Ayrı bi çekiciliği ve tatliliklari oluyo bence canm teşekkür ederim:)))

saçlarım profil resmimde ki gibi uzunluk ve rengi uçları daha sarı gözlerim açık kahve :) evet çillerim uyum sağlıyor yüzüme ama olmasaydı ne güzel olurdu diyorum. Tatlı bir kız sende öylesindir eminim teşekkür ederim :KK50:

Çok orjinal ve güzel bir kombinasyon :)
Yeşil tonlarında kıyafetleri çok yakıştırıyorum sizin gibi hatunlara

Ben de sevmiyorum cillerimi ama cok da dert edilecek birsey değil,uğrastıkca daha cok artıyor,en iyisi onlarla barısmak ve özellikle yazın günes koruyucusuz cıkmamak.

Kızlar aşırı beyaz tenliyim. Haliyle de yüzümde çiller var onun dışında sıkıntım yok yüzümle alakalı çok şükür. Dermokozmetik ürün kullandım. Güneş kremi de sürüyorum dışarı çıkmadan ama bunlar maalesef çözüm olmadı. Bir fikri olan var mı lazer falan düşünüyorum ilerde çillerden kurtulmak adına ama daha doğal, kolay bir yöntem bilen varsa paylaşabilir mi?
:KK37:
Canım çok mu göze batıyor ? Yoksa dikkatli bakınca mı gözüküyor ?

Cildinize eziyet etmeyin bence.. daha fazla çıkmaması için önlem alın Güneş kremleriyle falan.. doğallık önemli .. ben de Cilleri çok severim..

Reçeteli bir ürün sanırım.. ne güzel darısı bana:)
Canım dikkat et, expigment çok tehlikeli. Benim dedem uzun zamandır kullanıyor. Yüzü ala ala oldu. Expigment çok dikkatli kullanılması gereken bir ürün. Cildin rengini açıyor. Pigment öldürücü. Ben de çilliyim. Bir kere denedim yüzüm kıpkırmızı oldu. panik oldum. Sürekli güneş kremi kullan. Ben günde 3-4 kez sürüyorum, uzun süreli kullanımda yok oluyorlar. Sebamed 50 faktör kullanıyorum. Expigmenti çok dikkatli kullanmak lazım. Ciltte renk farklılıkları oluşabiliyor uzun süreli kullanımda.

Hiç bu açıdan bakmadım çünkü :) ne güzel ..
Sizin istekleriniz öncelikli ama çilli hatunlari çok begenirim :). Asla kusur gibi durmuyor.... sac renkleriyle göz renkleriyle bir bütün oluşturuyor... sanki olmazsa eksik olurmuş gibi..

Tabi cogalmasini koyulmasini engellemek için önleyici tedaviler uygulayın ama "bence" tamamen silmek için lazerler vs ile kendinizi yormayin..

Çilliyim, buğday tenli ve siyah saçlı olmama rağmen. Doğal olarak epey çirkin duruyor, yazın artıyor. Ezpigment kullanfım bir ara ama zaten bu tarz cilt soyucu kremleri akşamları kullanmak gerek. Gğneşle birleştiğinde leke oluşturabiliyorlar. Bana pek iyi gelen bir şey olmadı, zaman zaman silikleşti sonra tekrar çıktı vs...

Bende havuç sabunu çok işe yaradı. Baharda ve yazda yüzümü çil basar. :) Güneş lekeleri için almıştım ama çillerimde de etkili oldu. Bunun yanında güneş kremi de kullanıyorum yoksa resmen çıkmak için fırsat kolluyorlar.
Aa havuç sabunu lekelere iyi mi geliyor? Benim de bazen güneş lekesi olur kullanayım bari. Aktarda mı satılıyor?

Çillerin doğuştan ise yapabileceğin hiç bir şey yok. Sonradan oluştu ise sonbaharda tedaviye başlamak gerek. Her ne yaparsan yap bu mevsimde başlama. Benim de çillerim var :KK48:

Bende beyaz tenliyim benimde cillerim var ve onlar olmadann kendimi düşünemiyorum : ) ben cok seviyorum. Bence kesinlikle dokunma boyle cok daha guzelsindir eminim : )

X