merhaba kızlar ya benim bi sorunum var siz bana yardmcı olursanız sevinirim.... sorunum şu yüzümde yani elmacık kemiiğinin yukarıısıda burnumda çiller var birde çenmde ben'ler var çiller için önerceğiniz formül varmı ? ben'leri aldırmak sizce zararlımıı
hemen deniycemm izledim canım görselllerden de baktım ya bu geçer ihtimali yüksek bu kremi kullanırsam canım benleri napıcam ben ya aldırım desem okadar para yok cildiyeye gitmem gerek sanırım bi uğrayayımm :) sen cildine bi kür falan yapıyomusun
bende çıllerımden nefret edıyorum
senın dedığın gıbı elmacık kemığımle burnumda var
yok mu bunları yok etmenın bı cözümü ? Öyle aşırı bı şekılde yok ama yınede rahatsız oluyorum
hele yazın veya solarıumdan çıktıktan sonra çok kötü
Ben aldırmak zararlı değıldır, bende cılt kanserı rıskı vardı 9 tane kötü huylu ben alındı
ılk üc tanesını 2007 yılında aldırmıştım o zamanlar bu kadar gelışmemıştı yöntemler yakıldı ufacık ız duruyor
ama geçen sene aldırdığım 6 tanesı bellı bıle olmuyor
Sıgorta ödemedığı ıçın kendın ödemem gerekıyor ücretı ne kadar bılmıyorum benımkını sıgorta karşıladı
bende çıllerımden nefret edıyorum
senın dedığın gıbı elmacık kemığımle burnumda var
yok mu bunları yok etmenın bı cözümü ? Öyle aşırı bı şekılde yok ama yınede rahatsız oluyorum
hele yazın veya solarıumdan çıktıktan sonra çok kötü
Ben aldırmak zararlı değıldır, bende cılt kanserı rıskı vardı 9 tane kötü huylu ben alındı
ılk üc tanesını 2007 yılında aldırmıştım o zamanlar bu kadar gelışmemıştı yöntemler yakıldı ufacık ız duruyor
ama geçen sene aldırdığım 6 tanesı bellı bıle olmuyor
Sıgorta ödemedığı ıçın kendın ödemem gerekıyor ücretı ne kadar bılmıyorum benımkını sıgorta karşıladı
canım ben expigmenti kullancam ama şöyle bi sorunu varms duyduguma gore once kızarıklık yapıyomus sonra soyulma yapıyoms bende okula gıttıgım ıcın yaz tatılıne erteledm ./ canım benlerı aldrmak ıcın cıldıyeye gtcem demı ?