kızlar yıllardır yüzümde ki çillerden kurtulmaya çalışıyorum neler neler denedim sonuç hep hüsran benim birde genetik babamda da babannemde de çiller var sadece yüzümde değil vücudumda da mevcut çiller ama önemli olan tabi ki yüzümdekiler o kadar çok şey denedim ki yok sonuç alamadım lütfen bana yardım edin ama gerçekten sonuç alabileceğim bir şey olmalı. buz terapisi diye bir yöntem duydum gittim deneme atışı yaptırdım evet atış yapılan yerdeki sonuç güzeldi ama hem birbuçuk hafta yüzünde kalın kabuk bağlamış bir şekilde yara oluşuyor hemde fiyatı çok yüksek 10bin tl istedi kadın benden bütün yüzüm için kadın o kadar kendinden emin o kadar net konuştu ki umutlandım açıkcası sonucu görünce bende ama biraz araştırma yaptığımda bütün yüzde yapılmasının riskli olacağını cilt tonumun kimisinin açık kimisinin koyu tende kalacağını söylediler ve bu işlemi yapan kadın dr değil. daha sonra (q switch )lazer tedavisi için başka bir yere gittim orda da bir deneme atışı yapıldı ama sonuç vermedi yüzümde dr bana dozunu yükselterek atış yapılması gerektiğini onda da risk olabileceğini söyledi bende yaptırmadım. şimdi birtane krem aldım Minera Biodermine Leke Kremi diye bilmiyorum ne kadar işe yarar ama yine çok umutlu değilim ne yapmam gerekiyor gerçekten yüzümde çok fazla çil var çil dışında da sivilcem felan hiç bir şeyim yok ve artık bunlardan gerçekten kurtulmak istiyorum bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlar var mı? gerçekten bilgisi olan arkadaşlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, Çiller çiller için ( Minera Biodermine Leke Kremi kullananlar)
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- 158
Canım geçmiş olsun.yeni gördüm yazınızı.Kullanım olarak nasıl. kreminizin şu anda etkisini de merak ettim.kızlar yıllardır yüzümde ki çillerden kurtulmaya çalışıyorum neler neler denedim sonuç hep hüsran benim birde genetik babamda da babannemde de çiller var sadece yüzümde değil vücudumda da mevcut çiller ama önemli olan tabi ki yüzümdekiler o kadar çok şey denedim ki yok sonuç alamadım lütfen bana yardım edin ama gerçekten sonuç alabileceğim bir şey olmalı. buz terapisi diye bir yöntem duydum gittim deneme atışı yaptırdım evet atış yapılan yerdeki sonuç güzeldi ama hem birbuçuk hafta yüzünde kalın kabuk bağlamış bir şekilde yara oluşuyor hemde fiyatı çok yüksek 10bin tl istedi kadın benden bütün yüzüm için kadın o kadar kendinden emin o kadar net konuştu ki umutlandım açıkcası sonucu görünce bende ama biraz araştırma yaptığımda bütün yüzde yapılmasının riskli olacağını cilt tonumun kimisinin açık kimisinin koyu tende kalacağını söylediler ve bu işlemi yapan kadın dr değil. daha sonra (q switch )lazer tedavisi için başka bir yere gittim orda da bir deneme atışı yapıldı ama sonuç vermedi yüzümde dr bana dozunu yükselterek atış yapılması gerektiğini onda da risk olabileceğini söyledi bende yaptırmadım. şimdi birtane krem aldım Minera Biodermine Leke Kremi diye bilmiyorum ne kadar işe yarar ama yine çok umutlu değilim ne yapmam gerekiyor gerçekten yüzümde çok fazla çil var çil dışında da sivilcem felan hiç bir şeyim yok ve artık bunlardan gerçekten kurtulmak istiyorum bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlar var mı? gerçekten bilgisi olan arkadaşlar
Canım kullanıyorum ama valla o kadar çok ki çillerim inan hiç farketmedi gibi yani artık geçmeyecek diye düşünüyorum iyiden iyiye ben ne bileyim ki.Canım geçmiş olsun.yeni gördüm yazınızı.Kullanım olarak nasıl. kreminizin şu anda etkisini de merak ettim.
- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- 158
Canım resim çektiniz mi.öncesi sonrası.Canım kullanıyorum ama valla o kadar çok ki çillerim inan hiç farketmedi gibi yani artık geçmeyecek diye düşünüyorum iyiden iyiye ben ne bileyim ki.
- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- 158
Bakın leke çok uzun bir yol gerektirir.bunu bilin.kremler etkili olabilir ama kullanım şeklide önemlidir.belki size uyduruktan falan yazıyorum zannettiniz.ama ben bu işe aylarımı verdim.Canım kullanıyorum ama valla o kadar çok ki çillerim inan hiç farketmedi gibi yani artık geçmeyecek diye düşünüyorum iyiden iyiye ben ne bileyim ki.
- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
- 63
Kardes seninki gunes lekesi degil çil...gunes lekesine gore cok daha kolay gider...çaresi de picosure...q switch lazerin cok daha gelismis versiyonu yani...esmer degil beyazsan da ekstra sanslisin...esmer ciltler genelde tehlikeli ciltlerdir...elinde picosure bulunduran bi dermatolog sorununu kökten cozecektir..ancak cillerini yaktırdıktan sonra cildini yūksek spektrumlu gūnes koruyucularla koruman gerekir ...
- 12 Nisan 2016
- 1.089
- 1
- 3.719
- 133
- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- 158
Canım siz sanırım o ürünü alacaksınız. her yere aynı ürünü yazıyorsunuz.bana da yazdınız.ben sizin için çok araştırdım.kullananlar beğenmemiş.Miracle glow adlı kremi duydunuz mu? Kullanan var mı? Bu kremin de etkili olduğu söyleniyor
ama iyice anlayın diye çok detaylı yazan birinin de linkini verdim.okumadınız herhalde.Aslında para probleminiz yok ise alın ve bizimle de paylaşın.bu çok iyi olur.
Hem de merakınız gitmiş olur :)
- 12 Nisan 2016
- 1.089
- 1
- 3.719
- 133
Canım hatırladım senin attığın linke bakmıştim ama orası ya kendi sitesinin yorumlariydi ya da farklı bi kremden bahsediyodu. Bi kere olumsuz yorumları onemsemeyip bi sabun kullanmıştım cildimi mahvetti o yüzden şimdi kullanıcı yorumlarına bakmadan cildim için hiç bsy kulanmiyorum. Bu konuda en güvendiğim site burası o yüzden her yerde sordum ama tatmin edici bi cvp alamadım kullanan yok buralarda
- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- 158
canım haklısınız ben kullanan bulup sordum ama içerik aynı dedi. o nedenle onu ekledim.başka da o kadar açık yazan yoktu.ama memnun olmayan çok.bilemedim.kullanan varsa yazsın.Canım hatırladım senin attığın linke bakmıştim ama orası ya kendi sitesinin yorumlariydi ya da farklı bi kremden bahsediyodu. Bi kere olumsuz yorumları onemsemeyip bi sabun kullanmıştım cildimi mahvetti o yüzden şimdi kullanıcı yorumlarına bakmadan cildim için hiç bsy kulanmiyorum. Bu konuda en güvendiğim site burası o yüzden her yerde sordum ama tatmin edici bi cvp alamadım kullanan yok buralarda
- 12 Nisan 2016
- 1.089
- 1
- 3.719
- 133
- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- 158
Canım size şunu diyeyim onu kullanmadım.Kullananlar dedi yazdım.Kendim hep deneme yanılma yaptım .kimseyi dinlemedim.ama yaptıklarım hepsi fayda sağladı.soymayan işleme kreme karşı değilim.sadece soymak mı aman diyorum.başka da bir şey demiyorum...Teşekkür ederim canım anladım bunu da kullanmamak gerek o zaman
Bakın leke çok uzun bir yol gerektirir.bunu bilin.kremler etkili olabilir ama kullanım şeklide önemlidir.belki size uyduruktan falan yazıyorum zannettiniz.ama ben bu işe aylarımı verdim.
evet çok uzun bir zaman gerektiriyor biliyorum yıllardır da geçmiyor benimkiler
sende de mi çil var sonuç alabildin mi kullandıklarından
ben şimdi yeni bir şeye başladım bu arada inst. gördüm aman bunu da deneyim bi dedim resmen denek oldum aldım ürünü inanırmısın daha 4.kullanımımda gerçekten işe yaradığını gördüm renkleri açılır gibi oldu kadına ürünü yollaması için çektiğim resmimle kullandıktan sonra ki resmimi yan yana getirdim kendim baktım fark var mı diye var gibi geldi sonra ışıktan mı aceba dedim ben mi öyle olmasını istediğim için öyle görüyorum dedim ama aynada baktığımda bile farkı görüyorum benim çillerim inan ki çok fazla bütün yüzümde çocukluğumdan beride varlar makyajla bile kapanmıyor yani belli oluyor alttan leke leke görünüyorlar ama şimdi minik olanlar görünmemeye başladı yani daha koyu ve büyükler görünüyor ve hergün artık düzenli kullanıyorum inşallah etkisi olurda hepsi geçer tamamen kaybolurlar ama bu sefer umutluyum daha 4. kez kullanmamda etki ettiğine göre inşallah düzenli kullanmamda geçecek diye düşünüorum inşallah ta öyle olur gerçekten çok yoruldum çillerimle uğraşmaktan hele bir umutla başlayıp hiç bir sonuç alamamak büyük hayal kırıklığı oluyor. ama bu defa umudum var en azından :)
Kardes seninki gunes lekesi degil çil...gunes lekesine gore cok daha kolay gider...çaresi de picosure...q switch lazerin cok daha gelismis versiyonu yani...esmer degil beyazsan da ekstra sanslisin...esmer ciltler genelde tehlikeli ciltlerdir...elinde picosure bulunduran bi dermatolog sorununu kökten cozecektir..ancak cillerini yaktırdıktan sonra cildini yūksek spektrumlu gūnes koruyucularla koruman gerekir ...
malesef canım benim çil ben lazer atışı yaptırdım yok yani geçmedi deneme atışı yaptı dr iki çile soyuldu üstü kabuk bağlayıp ama olduğu gibi duruyordu dr kışa tekrar gel yüksek derece de deneyelim bi başka noktada dedi ama işte yüzüm yanar mı iz kalır mı garanti veremiyor kalabilir dedi bana o yüzden lazer istemiyorum ben artık benim çillerimin kimisi büyük kimileride minik minik yani çok koyu olanda var çok ufak açık renk olanda yani neredeyse bütün yüzümde şakaklarım burnumun üstü çenemde yanaklarım zaten dolu :) benim birde sadece yüzümde de yok zaten vücudumda da var bacaklarım felan benim bünyem müsait buna babamda felanda vardı genetik yani...şimdi bir ürün aldım işte onu deniyorum yeni iyi geliyor gibi ilk defa bi üründe bi etki gördüm yani ve kısa bi zamanda daha 4 kullanımda renkleri çillerimin açılmaya başladı inşallah umutluyum bu sefer kullanıcam işte bakalım inşallah geçerde sonucunu size de söylerim.. zaten benim çillerim geçerse kesin herkesin geçer :) çünkü gerçekten benimkiler hem çok hem koyu hemde eski :)
- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- 158
Sizin adınıza çok ama çok sevindim.ama ne kullandınız daha detaylı yazsanız iyi olur.ve bize de resim koysanız.herkese faydamız olsun.insanların çok leke sorunu var canım benim.belki birilerine iyi gelir...evet çok uzun bir zaman gerektiriyor biliyorum yıllardır da geçmiyor benimkiler
sende de mi çil var sonuç alabildin mi kullandıklarından
ben şimdi yeni bir şeye başladım bu arada inst. gördüm aman bunu da deneyim bi dedim resmen denek oldum aldım ürünü inanırmısın daha 4.kullanımımda gerçekten işe yaradığını gördüm renkleri açılır gibi oldu kadına ürünü yollaması için çektiğim resmimle kullandıktan sonra ki resmimi yan yana getirdim kendim baktım fark var mı diye var gibi geldi sonra ışıktan mı aceba dedim ben mi öyle olmasını istediğim için öyle görüyorum dedim ama aynada baktığımda bile farkı görüyorum benim çillerim inan ki çok fazla bütün yüzümde çocukluğumdan beride varlar makyajla bile kapanmıyor yani belli oluyor alttan leke leke görünüyorlar ama şimdi minik olanlar görünmemeye başladı yani daha koyu ve büyükler görünüyor ve hergün artık düzenli kullanıyorum inşallah etkisi olurda hepsi geçer tamamen kaybolurlar ama bu sefer umutluyum daha 4. kez kullanmamda etki ettiğine göre inşallah düzenli kullanmamda geçecek diye düşünüorum inşallah ta öyle olur gerçekten çok yoruldum çillerimle uğraşmaktan hele bir umutla başlayıp hiç bir sonuç alamamak büyük hayal kırıklığı oluyor. ama bu defa umudum var en azından :)
Sizin adınıza çok ama çok sevindim.ama ne kullandınız daha detaylı yazsanız iyi olur.ve bize de resim koysanız.herkese faydamız olsun.insanların çok leke sorunu var canım benim.belki birilerine iyi gelir...
hepsini paylaşıcam gün gün de resmini çekiyorum emin olun ilk kullanmadan önceki halimle şimdiki halim arasında bile 10-15 gün olmasına rağmen hissedeceğim kadar fark var. Bana ilk başta 4 ay kullanmam gerektiği söylendi sabırla bekliycem o 4 ayı belki tamamiyle geçmez bilemiyorum hepsi de gitsin istiyorum o ayrı ama en azından belli olmayacak dikkat çekmeyecek kadar azalsın silikleşsinler :) şimdi söylemek istemeyeşimin nedeni de dedim ya en başında bende ki çiller gidiyorsa inanın herkesin gider :)
- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- 158
Size kolay gelsin o zaman .(İsterseniz özele yollayın resimleri )hepsini paylaşıcam gün gün de resmini çekiyorum emin olun ilk kullanmadan önceki halimle şimdiki halim arasında bile 10-15 gün olmasına rağmen hissedeceğim kadar fark var. Bana ilk başta 4 ay kullanmam gerektiği söylendi sabırla bekliycem o 4 ayı belki tamamiyle geçmez bilemiyorum hepsi de gitsin istiyorum o ayrı ama en azından belli olmayacak dikkat çekmeyecek kadar azalsın silikleşsinler :) şimdi söylemek istemeyeşimin nedeni de dedim ya en başında bende ki çiller gidiyorsa inanın herkesin gider :)
iyi haberler olsun...
- 20 Ağustos 2014
- 3.771
- 2.872
- 248
- 47
6 aya yaklaştı sonuçları merak ettim tabi kremin isminidehepsini paylaşıcam gün gün de resmini çekiyorum emin olun ilk kullanmadan önceki halimle şimdiki halim arasında bile 10-15 gün olmasına rağmen hissedeceğim kadar fark var. Bana ilk başta 4 ay kullanmam gerektiği söylendi sabırla bekliycem o 4 ayı belki tamamiyle geçmez bilemiyorum hepsi de gitsin istiyorum o ayrı ama en azından belli olmayacak dikkat çekmeyecek kadar azalsın silikleşsinler :) şimdi söylemek istemeyeşimin nedeni de dedim ya en başında bende ki çiller gidiyorsa inanın herkesin gider :)