Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy kızlar benimle fikirleri aynı olan ne cok kişi varmıs halbuki gelinliğim ve çiçeğim yadırganmıstı sülalede
evet jenacııım ne derse doğru strafordu çiçeğim ve 40 tl aldım
jeancım bak o turuncu somon rengi olanlar fln gelinlikle harika duruo kullanan arkadaslarım oldu ama morun anlamı baska bak beyazda guzel olacak
Anlamlarını ben söyleyeyim öncelikle mitolojiden gelir bu renklerin anlamları beyaz masumiyeti ,saflığı simgeler bu rengi gelinlikle bulduk,mor ise mitolojide ölümsüz olanların giydiği renktir.Ölümsüzlüğü,mükemmeli,asaleti simgeler bunu da çiçeğimizle tamamlarız.
Eğer bekareti simgelemek istiyorsak ki bunu anlayacak kaç kişi var mechul ama yine de söyleyem açık mavi bekaretin singesidir.O renkte anlamını isanın annesi bakire mary den almıştır.Mary bekaretini simgelemek için hep mavi elbise giyer.
Dilek canım senin çiçeğinin içinde azıcık ufak morlar varya işte onları beyaza boyayıp bakacağım valla :) şimdi çıkmalıyım akşama beyaza boyamaya uğraşacağım.Canım benim iyi ki varsın
ayyy kızlar benimle fikirleri aynı olan ne cok kişi varmıs halbuki gelinliğim ve çiçeğim yadırganmıstı sülalede
evet jenacııım ne derse doğru strafordu çiçeğim ve 40 tl aldım
jeancım bak o turuncu somon rengi olanlar fln gelinlikle harika duruo kullanan arkadaslarım oldu ama morun anlamı baska bak beyazda guzel olacak