çılgın gelinlere

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
renkli gelin buketi arayanlara

fiori3g.gif

gelincicekleri.jpg

gelin_cicegi_335.jpg

1e89c2ba83718a7a46430706f2a143fa0a3279cf8122b30cff0a36bff3d2a7e5.jpg

46.jpg

mmrbuket1.jpg

&

gelin_buketi_19.jpg

441.JPG

buda benim çiçeğim:kedi:
10118_163823063392_771813392_2745806_5705641_n.jpg

Buket68.jpg

10z6b8p.jpg

buket_18.jpg

mmrbuket13.jpg

xsoschein_l.jpg

gelin_buketi5677.jpg

buket_33.gif

item_L_11921.jpg

Son düzenleme:
Mor çiçeğin arasına ufak beyaz çiçekler koyalım demiştin ya canım valla iyice kafamı karıştırdın :) şimdi görünce daha etkili oldu o fikir ama senin elinde görmeliydim sanki :) maaşallah yeni bir akım başlattın

you_know un çiçeği yapay strafordan yapılmış kızlar ben sormuştum.40tl ye aldı sanırım.

ayyy kızlar benimle fikirleri aynı olan ne cok kişi varmıs halbuki gelinliğim ve çiçeğim yadırganmıstı sülalede
evet jenacııım ne derse doğru strafordu çiçeğim ve 40 tl aldım
jeancım bak o turuncu somon rengi olanlar fln gelinlikle harika duruo kullanan arkadaslarım oldu ama morun anlamı baska bak beyazda guzel olacak

ayyy kızlar benimle fikirleri aynı olan ne cok kişi varmıs halbuki gelinliğim ve çiçeğim yadırganmıstı sülalede
jeancım bak o turuncu somon rengi olanlar fln gelinlikle harika duruo kullanan arkadaslarım oldu ama morun anlamı baska bak beyazda guzel olacak

ya ben de renkli çiçek istediğime karar verdim bu resimleri görünce hihoyyyt morun anlamı ne ki CADIARZU

Geçenlerde bir arkadaşım fikir sormak için yollamıştı sizinlede paylaşayım..

gelincicegi.jpg

Anlamlarını ben söyleyeyim öncelikle mitolojiden gelir bu renklerin anlamları beyaz masumiyeti ,saflığı simgeler bu rengi gelinlikle bulduk,mor ise mitolojide ölümsüz olanların giydiği renktir.Ölümsüzlüğü,mükemmeli,asaleti simgeler bunu da çiçeğimizle tamamlarız.
Eğer bekareti simgelemek istiyorsak ki bunu anlayacak kaç kişi var mechul ama yine de söyleyem açık mavi bekaretin singesidir.O renkte anlamını isanın annesi bakire mary den almıştır.Mary bekaretini simgelemek için hep mavi elbise giyer.

Dilek canım senin çiçeğinin içinde azıcık ufak morlar varya işte onları beyaza boyayıp bakacağım valla :) şimdi çıkmalıyım akşama beyaza boyamaya uğraşacağım.Canım benim iyi ki varsın

Anlamlarını ben söyleyeyim öncelikle mitolojiden gelir bu renklerin anlamları beyaz masumiyeti ,saflığı simgeler bu rengi gelinlikle bulduk,mor ise mitolojide ölümsüz olanların giydiği renktir.Ölümsüzlüğü,mükemmeli,asaleti simgeler bunu da çiçeğimizle tamamlarız.
Eğer bekareti simgelemek istiyorsak ki bunu anlayacak kaç kişi var mechul ama yine de söyleyem açık mavi bekaretin singesidir.O renkte anlamını isanın annesi bakire mary den almıştır.Mary bekaretini simgelemek için hep mavi elbise giyer.

anlamı güzelmiş :lepi:

Dilek canım senin çiçeğinin içinde azıcık ufak morlar varya işte onları beyaza boyayıp bakacağım valla :) şimdi çıkmalıyım akşama beyaza boyamaya uğraşacağım.Canım benim iyi ki varsın

ayyyy canım benim

you know cum sen o mor çiçekle naptın biliyon mu... örnek oldun etrafımızdakilerin fikirleri yerine kendi isteklerimizi yerine getirmemiz için... bak mora herkes laf etmiş ama burda hepimiz bayılıyoz... ben de krem çiçek düşünüyodum senin mor çiçeğinle ben de renkli çiçek düşünmeye başladım... gerçi renge karar vermedim ama sanırım ayakkabılarım da spor ayakkabı ya da convers olcak çiçekle aynı renkte :) azıcık çıldırmanın kimseye zararı olmaz di mi alkisalkisalkis

bende nikahtan sonra mor converslerimi giymiştim yemeğe giderken millet bakıp gülüodu sanki gelin mecbur topuklu ayakkabı giymeye
bebeeem bak somonrengi yavruagzı fln harika oluyor gelinlikle

Back