çileklikofret'in çeyizlerisii

hayırlı olsun canım yemek takımın cok şık tencere takımlarında çok güzel...güle güle kullan

çok teşekkür ederim canım..:1:

Beyaz eşyalar da alınmış :) Hepsini güle güle kullanın. Bosch'un çaycısını aldınız mı ? Ben Bosch'un kırmızı seriyi aldım çaycısı da dahil. Yorumlardan birinde altının çatladığından bahsedilmiş. İnanmak istemiyorum böyle bir şeyin varlığına :)

ben küçük ev aletlerini kırmızı alırken bir çaycıyı bırakmıştım boschtan hediye alırız diye ama canım beyaz eşyalarda sıka sıka 450 lira indirim yaptırınca çaycıyı vermediler:50: onu almak da bana kaldı:( ama herhalde artık beyaz düşünürüm onu da ayrı yere koyarım diyorum:66: offf birşey daha çıktı alınacak wallaha bitmiyorr:43:

güle güle kullanın

teşekkür ederimmm:90:

tam bir düzenleme yapmak istiyorumm:2:

$MCSA046142_KGN57A01NE_def.eps.webp$MCSA030958_SGS55M82EU_def.eps.webp$MCSA042449_WAE20463TR_def.eps.webp$135004.webp$25d3c3da-61c1-4cf5-a3f1-ed43fb97ebd0_karya-main.webp$525_buyuk.webp$EMSAN-ELMA-8-PARCA-CELIK-TENCERE-SETI__30087098_0.webp

Son düzenleme:
beyaz işalarını güle güle kullan canım buzdolabında dolndurucu kısmı altta sanırım bende öle istiyorum fakat oy fakiri birinsan olduğum için kullanışlı olmaz diye düşünüyorum tabiki benim için ama yinede gönlüm onlarda.

canım hepsini güle güle kullannn mutlulukla insallahh :) rende ve kettleına bayıldım çok şekerler rendeni nerden aldın diye sorsamm:34: beyaz eşyalarını beyazdan yana kullanmışın ben inox düşünüyorum ama emin değilimmmm fikirleriniz nedir?

canım hepsini güle güle kullannn mutlulukla insallahh :) rende ve kettleına bayıldım çok şekerler rendeni nerden aldın diye sorsamm:34: beyaz eşyalarını beyazdan yana kullanmışın ben inox düşünüyorum ama emin değilimmmm fikirleriniz nedir?

canım nişanlımın evi yaşayacağımız şehirde değil doğal olarak kirada oturacağız bir süre. sonra ev almayı düşünüyoruz. ev aldıgımızda yeni ankastre ürünler almak zorunda kalacağımız için çelik ürünlere ve inoxlara çok para vermek istemedik.ama aldıgım ürünleri sevdim. alsaydım da muhtemelen bunların çeliklerini alırdım herhalde.ankastre olmadıktan sonra farketmiyor benim için.ama kullanış açısından bilmiyorum canım. ama kiraya çıkacaksan beyaz eşyalarını değiştirme ihtimali varsa bin liradan fazla farkediyor gerek yok bence.bu arada rendemi bir züccaciyeden aldım ama dore değil kettle da murphy richards emsallerine göre biraz pahalıydı ama çok sevimli bence:1::1:

Canım benim son aldıklarını da güle güle.. Allahım hayırlısıyla nihayetine erdirsin inşallah..:107:

Herşeyini tamamlamışın maşallah :nazar: Güzel günlerde ağız tadıyla kullanırsın inş :61:

Ben de hep kırmızı bir mutfak hayal etmişim ama hala cesaret edemiyorum ev belli olmadığı için mutfağa uymazsa diye. Bu yüzden küçük ev aletlerimi ve ekmekliği daha alamadım. Ama herhalde grilerden alcam beyaz eşyalara uysun diye :78: Sen güle güle kullan canım çok hoş olmuş kırmızılar :34:

Back
X