Tatlı Tarifi Çilekli Dondurma

Kim dedi ki cnm? Yani yarışmadan çekiliyo musun? Dondurma kaldıysa hemen yeni bir foto eklesen waffle olmadan?
Yok canım çekilmiyorum da yeni sunum yapacaktım hatta kaşık aldım sırf onun için ama maalesef labne kutumu anneme verdiğim için olmadı bizde resim büyütüp hallettik şükür

İçime bir ferahlık geldi. Ellerine sağlık zebracim. Harika olmuş. Saricivcivcikcik kuzum koş gel. Nasılsa seni vazgeçiremiyoruz dondurma yemekten. En azından zebranin ev yapımı dondurmasinin tarifini al ama pudra şekerinin yerine başka alternatifler bul. Organik bal falan harika olur...
Tatlım yarışmada başarılar dilerim şansın bol olsun.

Beğenmene sevindim elhanımmmm çok sağol elhanımmm biraz keyfim kaçtı ama napalım nasipte ne varsa o olur

Waffle puan yani oy almayacak herkes dondurmanı göz önünde bulunduracak emin ol... İçine sinsin ...bak gece yarısına az kaldı heyecani doya doya hisset şimdiden .
Hevesim çok kırıldı bide kaç market gezip waffle aradım ama bilseydim valla yapmazdım uğraşmazdım misafirim varken sunum yaptım ama neyse sunuma da waffle koymucaz isminede ondan sorun yok :)

Yok bebeğim...bugün vereceğin eksi gelmez ... Kaldığın yerden devam edersin. Gitti emekler derken sadece yağları değil oturmuş düzenin bozulmasını da kasdettim
Hımmm belki veririm ya insallah elhanım napim börekte çok güzeldi çok güzel yapmışım dayanamadım ama kürü mü yedim fayda edecek eminim

Hımmm belki veririm ya insallah elhanım napim börekte çok güzeldi çok güzel yapmışım dayanamadım ama kürü mü yedim fayda edecek eminim
Keşke senin kadar iyimser olabilsem ama iki dilim börek...bir ısırık değil...
Sonrasında spor yaptin mi...Burayı da diyet topigine çevirdik.

Aman Tanriimmm didim bildirimi görünce dondurma hemi de cilekli
Ellerine saglik kuzum Youlost16

Merhaba,
Öncelikle ellerinize sağlık.Dondurma ilgimi çekti yazın yapabilirim.Sadece birşey kafama takıldı.Malzemelerin yarısını rondoya koyup çektiniz.Diğer yarısı ne oldu ?

Merhaba,
Öncelikle ellerinize sağlık.Dondurma ilgimi çekti yazın yapabilirim.Sadece birşey kafama takıldı.Malzemelerin yarısını rondoya koyup çektiniz.Diğer yarısı ne oldu ?
merhaba :)
Diğer yarısını da aynı şekilde rondodan cektim hepsi bi arada rondoda güzel çekilmezdi yarı yarıya böldüm bu yüzden zaten tariftede bu şekil yazıyordu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…