Tatlı Tarifi Çilekli Dondurma

Kim dedi ki cnm? Yani yarışmadan çekiliyo musun? Dondurma kaldıysa hemen yeni bir foto eklesen waffle olmadan?
Yok canım çekilmiyorum da yeni sunum yapacaktım hatta kaşık aldım sırf onun için ama maalesef labne kutumu anneme verdiğim için olmadı bizde resim büyütüp hallettik şükür 😍🥰❤️

Merhaba kadınlar kulübünün güzel hatunları 🌹

Bugün size yazlarımızın vazgeçilmezi olan bi tarifle geldim ❤ Yaz yaklaşmışken bu tarifi bi yerlere not etmeniz size el yapımı dondurma yapımında fayda sağlayabilir 😍
En güzeli de çoçuklarınıza bu tarifi gönül rahatlığıyla yedirebilirsiniz🥰

Tabiki dondurmanın en doyulmaz hali waffle ile zirvelere çıkmakta 🍧
Eki Görüntüle 2594976

maalesef benim evimde waffle makinem olmadığı için hazır aldım 😔

Şimdi geçelim tarifimize 😍

🍧 400 gr çilek
🍧 400 gr Pınar labne
🍧 1 su br pudra şekeri

Eki Görüntüle 2594940

🍧 çileklerimizin başlarını temizleyip yıkayıp 4 e bölüyoruz 🍓
Eki Görüntüle 2594942
🍓 rondomuzun içine çileklerin yarısını labnenin yarısını bide pudra şekerinin yarısını ekleyip pürüzsüz olana kadar çekiyoruz🍓

Eki Görüntüle 2594946
🍓 pürüzsüz olana kadar çektikten sonra müsait bi kaba boşaltıp en az 4 saat donduruyoruz 🍓🍓🍓

Eki Görüntüle 2594948
🍓ben sunumda daha kolay olsun diye akşamdan kaşıkla dondurdum 🙈

🍓🍓🍓 şimdi gelelim sunum aşamasına 🍓🍓🍓

Eki Görüntüle 2594965 Eki Görüntüle 2594966

Eki Görüntüle 2594967 Eki Görüntüle 2594968 Eki Görüntüle 2594969
Eki Görüntüle 2594970 Eki Görüntüle 2594971 Eki Görüntüle 2594972 Eki Görüntüle 2594973

🍓🍓🍓 yapacak olan herkesin şimdiden ellerine sağlık 🍓🍓🍓 bize de afiyet olsun 😍
İçime bir ferahlık geldi. :rolleyes: Ellerine sağlık zebracim. Harika olmuş. Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik kuzum koş gel. Nasılsa seni vazgeçiremiyoruz dondurma yemekten. En azından zebranin ev yapımı dondurmasinin tarifini al ama pudra şekerinin yerine başka alternatifler bul. Organik bal falan harika olur...
Tatlım yarışmada başarılar dilerim şansın bol olsun. :KK60:

İçime bir ferahlık geldi. :rolleyes: Ellerine sağlık zebracim. Harika olmuş. Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik kuzum koş gel. Nasılsa seni vazgeçiremiyoruz dondurma yemekten. En azından zebranin ev yapımı dondurmasinin tarifini al ama pudra şekerinin yerine başka alternatifler bul. Organik bal falan harika olur...
Beğenmene sevindim elhanımmmm😍😍😍 çok sağol elhanımmm biraz keyfim kaçtı ama napalım nasipte ne varsa o olur :(

Waffle puan yani oy almayacak herkes dondurmanı göz önünde bulunduracak emin ol... İçine sinsin ...bak gece yarısına az kaldı heyecani doya doya hisset şimdiden . :rolleyes:
Hevesim çok kırıldı bide kaç market gezip waffle aradım ama bilseydim valla yapmazdım uğraşmazdım misafirim varken sunum yaptım ama neyse sunuma da waffle koymucaz isminede ondan sorun yok :)

Yok bebeğim...bugün vereceğin eksi gelmez ... Kaldığın yerden devam edersin. Gitti emekler derken sadece yağları değil oturmuş düzenin bozulmasını da kasdettim
Hımmm belki veririm ya insallah elhanım napim börekte çok güzeldi çok güzel yapmışım dayanamadım ama kürü mü yedim fayda edecek eminim 🥺🥺

Hımmm belki veririm ya insallah elhanım napim börekte çok güzeldi çok güzel yapmışım dayanamadım ama kürü mü yedim fayda edecek eminim 🥺🥺
Keşke senin kadar iyimser olabilsem ama iki dilim börek...bir ısırık değil...
Sonrasında spor yaptin mi...Burayı da diyet topigine çevirdik. :confused:

Aman Tanriimmm didim bildirimi görünce 🤣🤣🤣 dondurma hemi de cilekli 😍
Ellerine saglik kuzum Youlost16 Youlost16

Merhaba,
Öncelikle ellerinize sağlık.Dondurma ilgimi çekti yazın yapabilirim.Sadece birşey kafama takıldı.Malzemelerin yarısını rondoya koyup çektiniz.Diğer yarısı ne oldu ?

Merhaba,
Öncelikle ellerinize sağlık.Dondurma ilgimi çekti yazın yapabilirim.Sadece birşey kafama takıldı.Malzemelerin yarısını rondoya koyup çektiniz.Diğer yarısı ne oldu ?
merhaba :)
Diğer yarısını da aynı şekilde rondodan cektim hepsi bi arada rondoda güzel çekilmezdi yarı yarıya böldüm bu yüzden zaten tariftede bu şekil yazıyordu:)

Back
X