- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Teşekkür ederim canım sağol sana da başarılarÇok güzel görünüyor. Ellerine sağlık canım. Başarılar diliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım sağol sana da başarılarÇok güzel görünüyor. Ellerine sağlık canım. Başarılar diliyorum![]()
Yok canım çekilmiyorum da yeni sunum yapacaktım hatta kaşık aldım sırf onun için ama maalesef labne kutumu anneme verdiğim için olmadı bizde resim büyütüp hallettik şükürKim dedi ki cnm? Yani yarışmadan çekiliyo musun? Dondurma kaldıysa hemen yeni bir foto eklesen waffle olmadan?
İçime bir ferahlık geldi.Merhaba kadınlar kulübünün güzel hatunları
Bugün size yazlarımızın vazgeçilmezi olan bi tarifle geldim ❤ Yaz yaklaşmışken bu tarifi bi yerlere not etmeniz size el yapımı dondurma yapımında fayda sağlayabilir
En güzeli de çoçuklarınıza bu tarifi gönül rahatlığıyla yedirebilirsiniz❤
Tabiki dondurmanın en doyulmaz hali waffle ile zirvelere çıkmakta
Eki Görüntüle 2594976
maalesef benim evimde waffle makinem olmadığı için hazır aldım
Şimdi geçelim tarifimize
400 gr çilek
400 gr Pınar labne
1 su br pudra şekeri
Eki Görüntüle 2594940
çileklerimizin başlarını temizleyip yıkayıp 4 e bölüyoruz
Eki Görüntüle 2594942
rondomuzun içine çileklerin yarısını labnenin yarısını bide pudra şekerinin yarısını ekleyip pürüzsüz olana kadar çekiyoruz
Eki Görüntüle 2594946
pürüzsüz olana kadar çektikten sonra müsait bi kaba boşaltıp en az 4 saat donduruyoruz
Eki Görüntüle 2594948
ben sunumda daha kolay olsun diye akşamdan kaşıkla dondurdum
şimdi gelelim sunum aşamasına
Eki Görüntüle 2594965 Eki Görüntüle 2594966
Eki Görüntüle 2594967 Eki Görüntüle 2594968 Eki Görüntüle 2594969
Eki Görüntüle 2594970 Eki Görüntüle 2594971 Eki Görüntüle 2594972 Eki Görüntüle 2594973
yapacak olan herkesin şimdiden ellerine sağlık
bize de afiyet olsun
![]()
Canım haksızlık niye olsun. Ben de pideyi fırından aldım.Waflleı ben yapmadım öyle de haksızlık olabilir dedik![]()
Beğenmene sevindim elhanımmmmİçime bir ferahlık geldi.Ellerine sağlık zebracim. Harika olmuş.
Saricivcivcikcik kuzum koş gel. Nasılsa seni vazgeçiremiyoruz dondurma yemekten. En azından zebranin ev yapımı dondurmasinin tarifini al ama pudra şekerinin yerine başka alternatifler bul. Organik bal falan harika olur...
Tatlım yarışmada başarılar dilerim şansın bol olsun.![]()
Ya bilemedim ki abla çilek dondurmalı waffle deyince waflleı ben yapmış gibi oluyorum da ondan galibaCanım haksızlık niye olsun. Ben de pideyi fırından aldım.Evde de yapılabilirdi belki ama çok zaman alacaktı.
Waffle puan yani oy almayacak herkes dondurmanı göz önünde bulunduracak emin ol... İçine sinsin ...bak gece yarısına az kaldı heyecani doya doya hisset şimdiden .Ya bilemedim ki abla çilek dondurmalı waffle deyince waflleı ben yapmış gibi oluyorum da ondan galiba![]()
Hevesim çok kırıldı bide kaç market gezip waffle aradım ama bilseydim valla yapmazdım uğraşmazdım misafirim varken sunum yaptım ama neyse sunuma da waffle koymucaz isminede ondan sorun yok :)Waffle puan yani oy almayacak herkes dondurmanı göz önünde bulunduracak emin ol... İçine sinsin ...bak gece yarısına az kaldı heyecani doya doya hisset şimdiden .![]()
Waffle'ı yemedin di miHevesim çok kırıldı bide kaç market gezip waffle aradım ama bilseydim valla yapmazdım uğraşmazdım misafirim varken sunum yaptım ama neyse sunuma da waffle koymucaz isminede ondan sorun yok :)
Tamam tehlikeyi atlatmişizHayır tabikiiii![]()
Misafir kurbanı oldun ahhh ahhhKaçamak var ama![]()
İki börekcikkk 4 kg yu geri mi getirir dersinMisafir kurbanı oldun ahhh ahhhgitti emekler
Yok bebeğim...bugün vereceğin eksi gelmez ... Kaldığın yerden devam edersin. Gitti emekler derken sadece yağları değil oturmuş düzenin bozulmasını da kasdettimİki börekcikkk 4 kg yu geri mi getirir dersin![]()
Hımmm belki veririm ya insallah elhanım napim börekte çok güzeldi çok güzel yapmışım dayanamadım ama kürü mü yedim fayda edecek eminimYok bebeğim...bugün vereceğin eksi gelmez ... Kaldığın yerden devam edersin. Gitti emekler derken sadece yağları değil oturmuş düzenin bozulmasını da kasdettim
Keşke senin kadar iyimser olabilsem ama iki dilim börek...bir ısırık değil...Hımmm belki veririm ya insallah elhanım napim börekte çok güzeldi çok güzel yapmışım dayanamadım ama kürü mü yedim fayda edecek eminim![]()
Aman Tanriimmm didim bildirimi görünceİçime bir ferahlık geldi.Ellerine sağlık zebracim. Harika olmuş.
Saricivcivcikcik kuzum koş gel. Nasılsa seni vazgeçiremiyoruz dondurma yemekten. En azından zebranin ev yapımı dondurmasinin tarifini al ama pudra şekerinin yerine başka alternatifler bul. Organik bal falan harika olur...
Tatlım yarışmada başarılar dilerim şansın bol olsun.![]()
merhaba :)Merhaba,
Öncelikle ellerinize sağlık.Dondurma ilgimi çekti yazın yapabilirim.Sadece birşey kafama takıldı.Malzemelerin yarısını rondoya koyup çektiniz.Diğer yarısı ne oldu ?