Cilekli... ' den günlük ve kokoş kıyafetler :) kaçırmayın kızlar !!

Merhabalr. Beğeniniz için teşekkür ediyorum. Eşofmanlar için sizden önce yazan bir arkadaşla konuşuyoruz o olmazsa haber veriyim. Ben yazlık kışlık kaldırıyorum o yuzden yazlıklar elimşn altında değil. Şimdilik koyma şansım yok maalesef :)

tamam.cevabınızı bekliyorum.

Canımm benim, samimiyetin için çok teşekkür ederim.

sanada çok yakışmış ama artık kısmetse
Eki Görüntüle 914707 Eki Görüntüle 914708 benim :)

şuan işteyim yarın tekrar tekrar bi bakayım, belki yeni bişeylerde eklersin

tek kargoyla alayım

Rica ederim. Moru ayırıyorum o zaman di mi dogru mu anladım ? Simdilik pek ekleyecek yeni abiye yok. Hani kumaş elbise falan olabilir ama abiye yok...

Canımm benim, samimiyetin için çok teşekkür ederim.

sanada çok yakışmış ama artık kısmetse

Rica ederim. Moru ayırıyorum o zaman di mi dogru mu anladım ? Simdilik pek ekleyecek yeni abiye yok. Hani kumaş elbise falan olabilir ama abiye yok...

evet canım doğrudur mor benim :)

abiye olması şart değil, üst giyim olabilir
eşofman kaçtı ama diğer parçalarda çok iyi bi elbise daha gözümü aldı bakıyım yazıcam sonra

Mrb hayirli satislar , mor triko tunik ve gri tunigi begendim ekleyeceginiz baska triko tunikler varmi acaba?

Mrb hayirli satislar , mor triko tunik ve gri tunigi begendim ekleyeceginiz baska triko tunikler varmi acaba?

Merhabalar.
Triko olarak yok maalesef şimdilik ama o sşyah onden baglamalı hırka da ince bir triko ve çok hoş duruyor uzun baya yatytlarda falan giyilebilecek gibi, bir de o desenli tunik çok hoş. Önü tüylü olan :)

evet canım doğrudur mor benim :)

abiye olması şart değil, üst giyim olabilir
eşofman kaçtı ama diğer parçalarda çok iyi bi elbise daha gözümü aldı bakıyım yazıcam sonra

Yarın kargoları çıkarıyorum. Siz moru ayırtmıştınız. Özelden adres ve telefon bilgilerinizi yollarsanız onu da gönderiyim ??

Sizin elbise gelmedi mi hala. Donus olmayinca sizden merak ettim ??

Canım benim,

özelden yazmıştım cumartesi sabah saatlerinde geldi ama çok yoğun bi günde akşamına mesaj attım bende.

Çok güzel olduğu belliydi tabiide, bu kadar hafif olması çok şaşırttı beni, paketi açmadan önce acaba başka bişeymi gönderdi
diye düşündüm.

Çok çok çok teşekkür ederim...

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=914782&d=1388442816&thumb=1 buda çok güzel görünüyo, bu ay olmasada ürünlerin satışta oldukça seninleyim canım. :54:

Canım benim,

özelden yazmıştım cumartesi sabah saatlerinde geldi ama çok yoğun bi günde akşamına mesaj attım bende.

Çok güzel olduğu belliydi tabiide, bu kadar hafif olması çok şaşırttı beni, paketi açmadan önce acaba başka bişeymi gönderdi
diye düşündüm.

Çok çok çok teşekkür ederim...

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=914782&d=1388442816&thumb=1 buda çok güzel görünüyo, bu ay olmasada ürünlerin satışta oldukça seninleyim canım. :54:

Aman super begenmenize cok sevindim. Gule gule giyin keyifli gunlerde..siz istediklerinizi begenin ben yollarim odemeyi bir sekilde sonra da halledebiliriz. Ozelden konusuruz detaylari.
Sevgiler

Simli Bluz, 36-38 beden 15 tl
Sadece 1 kere giyildi
Abiye bluz, sırtı açıktır. İç gösterir, içine bir şey giymek lazım  çok hoş duruyor.
Eki Görüntüle 914749 Eki Görüntüle 914750 Eki Görüntüle 914752

Pullu bluz, 36-38 beden 20 tl
Bunu da 1 kere giydim.
Nefis girik kollu, ince triko üzerine pul işlenmiş. kısa abiye bluz.
Eki Görüntüle 914754 Eki Görüntüle 914755

Javelin, 36-38 beden 15 tl
Çok az giydim.
Göğüse kadar dantel altı penye.. aslında günlük de kullanılabilir.
Eki Görüntüle 914756 Eki Görüntüle 914757

Annelere,40 beden 50 tl
2 kere giyildi.
çok pahalıya dikilmiş özel bir abiye, sonra bir kere de kestirilerek kullanıldı. boyu şu an dizaltında...
Eki Görüntüle 914773

Siyah pullu abiye bluz etek takım, 36 beden 40 tl
siyah kumaş elbise , 38 beden 20 tl
Eki Görüntüle 914775 Eki Görüntüle 914776

javelin siyah elbise 38-40 beden 20 tl
Eki Görüntüle 914780 Eki Görüntüle 914782

Simli abiye bluz 38-40 beden 10 tl
Eki Görüntüle 914786 Eki Görüntüle 914787

Park bravo pudra elbise 40 beden 20 tl
çok az giyildi.
romantik ipek straplez elbise 38 beden 20 tl
Eki Görüntüle 914794 Eki Görüntüle 914795

günlük giyimle devam edeceğim...

siyah kumaş elbiseyi beğendim ama boyu konusunda tereddüt ettim. giyilmiş eski fotonuz falan varsa görebilirmiyim. (yada boyunuz kaç, etek boyu nereye geliyor)
ceketlere de siyah ve kırmızı yazmışsınız ama lacivert ve kırmızı gibi görünüyor. onların da giyilmiş resmi varsa nasıl duruyor görebilirmiyim. :44:

Back