- Konu Sahibi heLp_me
Çok teşekkür ederim cnm Loreal de bu konuda çok iyi alkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa arkdaşLar kırmızıdan wazqeCdim haDii..........bna şöLe mor,pembe,mavi,yeşil, beyaz bi renkk buLunnnnnnnnn
gözdecim, kestane kendi saçın mıydı yoksa boya mıydı?
Koyu kestane evet kendi saçımdı Arora ablaopuyorumnanaktan, saçıma tek boya değdi oda bu pembiş kaydirigubbakcemile3
youthanasia7 ukte kalmasın diye herşeyi içimden geldiği gibi yaşamaya çalışıyorum hazır gençlik bahanesine sığınıp laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile2
youthanasia7 ukte kalmasın diye herşeyi içimden geldiği gibi yaşamaya çalışıyorum hazır gençlik bahanesine sığınıp laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile2
kızlar ankara'da kuaför malzemeleri satan bir yer biliyorsanız söyleyin nolur yaaa :1no2:
saçlarım akmış bi kızıl şu an bakıra dönük. kuaförlere onca para verip saçlarmı kıpkırmızıya boyattım aylarca. ama artık bıktım arkadaşlar ve bi iki haftadır turuncu yapmaya karar verdim. hatta az önce tarçın bakır konusuna da yazdım. ama bu çilek kırmzıısını gördüm şimdi. benim bakırla kızıl arası saç rengimin üstüne bu akos çilek kıırmızısını boyarsam gerçekten de güzel ve açık bi kırmızı elde eder miyim bu sorunun cevabı önemli benim için. saçımı açmak istemiyorum dirkt boyadığımızda da kırmızı sonucunu veriyor mu lütfen cevaplayınEki Görüntüle 261570 :81:
Olur çok da güzel olur