Saç Rengi ve Saç Boyama Çilek kırmızısı saç rengi nasıl?

Loveliiess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
302
12
118
Denizli
Bu renge merak sardım şu sıralar Ama sadece beyaz tenlilere yakışır diyorlar ben biraz esmerim. Hoş durmaz mı ki ya Siz ne düşünüyorsunuz bu renk hakkında ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle aynı fikirde ve durumdayız tabi artık kalmadı bende o heves ama geçen yaz çoktu bende esmere çalan buğdayım :) beyaz tenlilere çok yakışıyo bu renkler malesef ama uçlara attırabilirsin onda bi problem yok

evet kırmızı ve kızıl tonları beyaz tenlilere gider tabi birazda yüz tipinle alakalı fotoğrafını atma şansın varsa daha iyi fikir sahibi olabiliriz rihannada esmer ama kızıl kullanmıştı :)

Son düzenleme:
evet kırmızı ve kızıl tonları beyaz tenlilere gider tabi birazda yüz tipinle alakalı fotoğrafını atma şansın varsa daha iyi fikir sahibi olabiliriz rihannada esmer ama kızıl kullanmıştı :)

Iste bu da ben :)

Eger yakısmayacaksa hangi renkler bana uyar? Siyahtan cok sıkıldıııım

Iste bu da ben :)

Eger yakısmayacaksa hangi renkler bana uyar? Siyahtan cok sıkıldıııım

fotoğrafın üzerinde denedim çilek kırmızısı bence pek olmadı ama şarap kızılı da yaptım bak o güzel oldu. önce şarap kızlı tonlarını denemeni tavsiye ederim:)
çilek kırmızısını da belki kakülsüz bi kullanımda daha iyi sonuç verebilir.

rihannaya gaytte yakşıyor yeterincede esmer bence esmerlere daha çok yakışıyor

Kendimi boyle gorunce bi garip hissettin yahu Saclarimda su an resimdeki gibi kahkul yok, uzadilar yaza kadar epey daha uzar diye dusunuyorum :) Ama sanirim sarap kizili daha bi yakismis bana

Kendimi boyle gorunce bi garip hissettin yahu Saclarimda su an resimdeki gibi kahkul yok, uzadilar yaza kadar epey daha uzar diye dusunuyorum :) Ama sanirim sarap kizili daha bi yakismis bana

şarap kızılı yaparsan hem gözün alışır, hem de ilerde çilek kırmızısı yapman daha kolay olur ki, siyahtan direkt çilek kırmızı yıpratır da saçını. nerdeyse sarı yapar gibi açman gerekir çilek kırmızısı için:)

yanlız saçının modelini değiştirsen daha iyi olur gibi canım kahkül yüzünü çok kapatmış

Bende bu renge merak sardım,hiç cesaret edemiyorum.Beyaz tenliyim ama denerim yüz tipime falan gitmez diye cesaret edemiyorum. Bu renk için yüz tipi nasıl olmalı sizce? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…