Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleriçilek gögüs büyütüyormuş
geçen gün kanal d deki doktorum programını izlerken orada duydum hormonlu çilekler göğüs büyümesine yardımcı oluyormuşş bir de bunu deneyelim ben aldım hormonlu kocaman kocaman çilekler yicemm
ne kadar süre yenmesi gerektiğini bilmiyorum doktor o konuda birşey söylemedi ancak tamda mevsimi sanırım bu dönemde yemenin büyük bir faydası varmışş çilek sonuçta zararlı bir meyve değil bir deneyelim derim ben
valla bilmiyorum canım sonuçta bunu ben uydurmadım uzman bir doktorun görüşü ayrıca bu zamanda hormonsuz bir tek meyve sebze kalmadığını düşünürsek bence çilekte de hormon vardır zaten bu aldığımız çileklerin ebatından da bize hormonlu olduğunu doğruluyor saygılar sevgiler bizden...
bende ızledım o programı cnm hatta fazla yemeyın asırı buyume olur fln bıle dedı cıldırdm yenı basladım bıde melodı fln da dınlıyorum artık hangısı etkısı ederse
bende ızledım o programı cnm hatta fazla yemeyın asırı buyume olur fln bıle dedı cıldırdm yenı basladım bıde melodı fln da dınlıyorum artık hangısı etkısı ederse
denemekten zarar gelmez diyeceğim ama bu hormonlu çilek işini aşırıya kaçırmamak lazım. Hormonlu yiyecekler insanlardaki hormon dengelerini bozduğu için olumsuz sonuçlar doğurabilir diye düşünüyorum ben:44:
arkadaşlar hormonlu hormonlu çilekleri yiyeceksiniz güzel , de sonunda göğüsleriniz büyümezse yediğiniz o hormonlarla kalacaksınız başka bir yerinize kötü bir etki etmesin sonra alimallah :/ Allah aşkına hormonlarınızı bozacak bir şey yapmayın , şu işin daha kolay yolları varken
demesi kolay,dediğinizi duyar gibiyim ama ne biliyim 1-2 cm i beklemek yerine ameliyat olmak daha sağlıklı değil mi hormonlu şeyler yemektense ne biliyim ya..