cilek desenli mutfak ürünleri istiyorum

sHiRiNeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
431
0
0
Almanya
bayanlaaaaar
yine yardiminiza ihtiyacim var.:92:. ceyiz alis verisi malum..
bi cok yere baktim ettim.. kahvalti takimlarinda fln meyveli desenler gördüm ama biraz karisikti herzmn.

benim aradigim cilek modelinde ve cilek desenli mutfak ürünleri acaba gözünüze hic carptimi.. veya bu tarz bise nerden bulabilirim??:26::92::92:

yardimci olabilirseniz sevinirim.. :71:

Son düzenleme:
Japonpazarı - 1 milyoncu gibi yerlerde çilek desenli ya da çilek şekilde ürünler var canım bir oralara bak istersen Bir de bunlara bi göz at Kütahya porseleninmiş

cilek-desenli-porselen-takimi1.jpg

Pek çileğe benzemiyor ama :1:
kutahya-porselen-kahvalti-takimi.jpg

:71:

Canım markafoniye üyeysen, orda görmüştüm çilek temalı ürünleri, hatta şuanda cemile markalı ürünlerdede var, bi göz at istersen:68:

Japonpazarı - 1 milyoncu gibi yerlerde çilek desenli ya da çilek şekilde ürünler var canım bir oralara bak istersen Bir de bunlara bi göz at Kütahya porseleninmiş

cilek-desenli-porselen-takimi1.jpg

Pek çileğe benzemiyor ama :1:
kutahya-porselen-kahvalti-takimi.jpg

:71:
ilki güzelmis hic bilmiyordm kütahyann bu sekilde takimlari oldugunu :69::70: tsk ederimmmm
ikincisi erik deseni sanirim:86: ama olsn sagol canim görmek iyi oldu:16:

Canım markafoniye üyeysen, orda görmüştüm çilek temalı ürünleri, hatta şuanda cemile markalı ürünlerdede var, bi göz at istersen:68:

canim sagol önerin icin :34::71:
bi göz atayim dedim ama üyelik okadar basit degilmis.. arkadas davetiyesi fln olmasi gerk yaziyor sen beni davet edebilirmsn acaba?
yada herangi bir bayan arkadasimiz bu yazimi okuyorsa bana yardimci olabilirmi?? cok sevinirim

Son düzenleme:
Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz Mutfak Arac ve Gerecleri başlığına taşınmıştır. Bilginize

cam ekmek kesme standını bende kullanıyordum ama bıçakları köreltir dediler bende rafa kaldırdım, böyle bişey duyan var mı?

Back