acaba bende bir tuhaflık mı var diye başlık açacaktım ki, sağolun açmışsınız.
kaynanam olsun, eşim olsun dikkatliler. kaynanam bir kere bebeğimin yüzünü öpmedi. bana bile öptürmez. "cildi bozulur"der. hastayken yaklaşmaz. eşim zaten benden daha hassas...ama eltilerimden, kayınlarımdan ve onların veletlerinden bıktım. ağzı burnu akan hasta çocuğu kaynım getirir bize bırakır "yengesi bebeği sevecekmiş" . eltim 2 eferinde de gelip resmen oğlumun yüzünü vantuzladı. o gidince nasıl dezenfekte edeceğimi şaşırdım...burada erkek çocuk takıntısı var. onun da iki kızı var. oğlumu öpmesine karışırsam kırılırmışşşşayıp olurmuşşşşş. onun yanına ses etmedim, eşime anlattım "canları kaynıyor. ne olacak. sakın ses etme " dedi... 4 yaşındaki kızı herr gün bizde. sobalı ev. oğlum hep aynı odada. ikisini bırakıp mutfağa falan geçemiyorum. geldiğimde ya emziğini ağzına almış, ya beşiğe çıkmaya çalışırken buluyorum. kaynanama kaç kere söyledim, küsüp gidiyor bir şey deyince. anası gamsız...kendi başından gitsin diye kendi yolluoyr kızını.
ben mümkün olduğunca engel oluyorum. çocuklar sevmeye gelince yüzünü öptürmüyorum, kucağa aldırmıyorum,vs... veletler gidip şikayet ediyormuş. kaynanam da geldi uyardı(!) "herkesin çocuğu var, ayıp ediyorsun" diyor. ben de "küsen küssün. benimki kıymetli" dedim. ohhhhh