çıldırtan hareketler...

kaynanamın zavallı bebegimi zaten uyanıcaktı diyipte mısıl mısıl uyurken kucagına alıpta uyandırmasından nefret ederdim oldum olası alısamadım bu hareketine deli oluyordum yaa cocugum sayelerinde bi rahat rahat uyuyamadı.cocugu emzirirken gelipte elinden eldivenlerini ayagından coraplarını cıkarıpta cocuguda delirtirdi yavrum bi rahatla ememedi.emer emmez kucgımdan alıpta gazı var bunun böle gazını cıkarıcan bak simdi diyipte cocugu sıka sıka bütün emdigini zorla cıkarttırması.cocuga zorla yere damlamasın diye iyice yalayıpta agzından cıkan kasıkla cay kahve icirmeye calısması daha yasına girmemis cocuga gazlı icecekler vermeye calısmaları.tadına alıssın diye bal vermeye calısmaları gibi saymakla bitmicek ve hala devam eden beni cinnet gecirme derecesine getiren hareketler uffffff hangi birini yazsam...

benimde bebeğim var ama başka bir annenin bebeini kucağıma aldığımda sanat eseri gibi tutuyorum. sadece başını kokluyorum. kendi çocuğumu şap şup öperim ama başkasınınkini asla zaten öle öpenlerde bana yapmacık geliyo.

gelelim gıcık olduğum hareketlere.

bebeğimi kucağımdan çekerek almaları(ver annesi sen hep görüyon) kaynanam.

azına reçel, çorba vermeleri ki ek öğün almıyoruz henüz. bide yapmayın diyince ooo biz neler veriyoduk pekmez veriyoduk bigün aşıya gittik hemşirenin kan üstüne fışkırdı pekmez kan yapar. ki bu bir hürafa pekmez kan yapmaz.

bebeğim benim yüzüme çok saldırır hamm der bide yakın görmesin beni. tabi ben bile bna müsade etmem yüzümü kaçırırım. buna dayanamayan kynanam kendi yüzünü çocuğun azına yapıştırır. ters ters baktığımı görür ben yeni banyo yaptım oluşum gelcek diye bide laf sokar.

bebeğime kundak yapma çabaları ve ellerini picamasının içine sokmaları. bunu yapınca heh imdi uyur işte diyolar ve cümleleri bitmeden çocuk uyanıp kıvranarak kurtulmaya çalışıyo (kaynanam ve annem)

yeni emzirdiğim bebeğimi dik olarak oynatırlar ve çocuk hepsini çıkarır hiç kusmayan çocuk her yediğini çıkarır. sonra aaaa bu çocuk niye çok kusuyo sütünmü ekşi.

gezmeye gittiğimizde çocuğu ısrarla kendi kucaklarına alıp gezdirmeleri. o benim ocuğum onunla gezme keşfetme hakkıda benim.

çocuğun karşısına geçip ağlama takliti yaparak çocuğu ağlatma okadar içleniyoki yavrum. kaynanam başlattı eşim devam edyo hatta en son bugün dedim bi ağlasın çakıcam azına haberin olsun. sonra ağlayınca ben susturuyom hem ne gereksiz bir amaçtır bu.

çocuklarının kucağına vermeleri bide onlara öptürmeleri.

altını açtığım çocuğa hemen yetişip kakası hakkında yorum yapmaları. yada hemen beni saf dışı edip altını açmaları.
bir kere olmuş bişe ama sinirim fırladı resmen kaynanam altını açıp durmadan pipisini öptü oğlumun. nekadar seversen sev bu bana sapıklık geliyo ben bile oğluma yapmıyorum. ne gereksiz bişey.

susan çocuğu alıp ağlatınca geri vermeleri.

öksüren çocuğa numara yapıyo diyip karşısında gülmesi kayınvalidemin al çocuğu yüz üstü çevir mal karı. aaa bak numara yapıyo diyo çocuğu bi çevirdim kusmuş çocuk... dedim demekki numara değilmiş yada sen bu işten anlamıyosun.

bide anneme gittik bigün annemde oğumu severken iiyi göreyim diye gözlük taktı çocuk zangır zangır titredi resmen. noldu anlamadık sonra farkettikki gözlükten. kayın validem bunu öğrenince aaaaa sen anneanneden korktunmu dedi. tabi çok sevindi bu duruma. bak dedi ben şimdi gözlük takçam benden korkmıycak tabi oğlum bastı çığlığı arkasından akıllı eşim taktı gözlüğü ben eşime bir fırca KOCAM SANA SÖYLÜYOM KAYNANAM SEn ANLA bu taktiği çok uygularım.

valla söylediklerinize bakınca ohh dedim ya ben iki taraftanda uzakta yalnız büyütüyorum bebeğimi eşim ve ben başka karışan eden yok çok rahatız ama yazdıklarınızı okuyunca acayip tedirgin oldum 1aylık kızım var yaza memlekete gidicem ve olur olmaz insanlar kucağına alır mıncıklar öperse naparım diye düşünmeye başladım bile mecburen çemkircem artık hiç sevmem öyle elalem yavrumla mıncık mıncık olsun

acaba bende bir tuhaflık mı var diye başlık açacaktım ki, sağolun açmışsınız.

kaynanam olsun, eşim olsun dikkatliler. kaynanam bir kere bebeğimin yüzünü öpmedi. bana bile öptürmez. "cildi bozulur"der. hastayken yaklaşmaz. eşim zaten benden daha hassas...ama eltilerimden, kayınlarımdan ve onların veletlerinden bıktım. ağzı burnu akan hasta çocuğu kaynım getirir bize bırakır "yengesi bebeği sevecekmiş" . eltim 2 eferinde de gelip resmen oğlumun yüzünü vantuzladı. o gidince nasıl dezenfekte edeceğimi şaşırdım...burada erkek çocuk takıntısı var. onun da iki kızı var. oğlumu öpmesine karışırsam kırılırmışşşşayıp olurmuşşşşş. onun yanına ses etmedim, eşime anlattım "canları kaynıyor. ne olacak. sakın ses etme " dedi... 4 yaşındaki kızı herr gün bizde. sobalı ev. oğlum hep aynı odada. ikisini bırakıp mutfağa falan geçemiyorum. geldiğimde ya emziğini ağzına almış, ya beşiğe çıkmaya çalışırken buluyorum. kaynanama kaç kere söyledim, küsüp gidiyor bir şey deyince. anası gamsız...kendi başından gitsin diye kendi yolluoyr kızını.

ben mümkün olduğunca engel oluyorum. çocuklar sevmeye gelince yüzünü öptürmüyorum, kucağa aldırmıyorum,vs... veletler gidip şikayet ediyormuş. kaynanam da geldi uyardı(!) "herkesin çocuğu var, ayıp ediyorsun" diyor. ben de "küsen küssün. benimki kıymetli" dedim. ohhhhh

hep aynı eltiyi anlatıyorum:))

gelir gelmez, ben kapıyı kapatmaya çalışırken, odaya dalar, yatan oğlumu beşiğinden alır, uyku sersemi çocuğu hoplatmaya başlar. kendi çocuklarının kucağına vermeye çalışır.

ben mi fazla takıntılıyım? ama sinirrr oluyorum yaaa...

bende kızım dogdugunda acyıp takıntılıydım ama kımse ellemesın kızımı dıyesımdı duruldum ama yınede sınır olurum ınsanların gereksız yorumlarını tamam bazıları ıyılıgıne soyler ama bazıları laf olsun dıye konusmuyormu sınır oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…