Çok zorluklarla büyüyorlar bende oğlum daha küçükken ellerine ve yüzüne dokunmayın diye herkesi uyarıyordum..hala bile yüzünde alerji var,ellemeyin diyorumki alerji yok aslında:)) benim oğlum 16.ayın içinde..geçenlerde yazlıktayken arabasına bindirdim deniz kenarına götürüyorum,yolda bir tanıdıkla karşılaştık,sohbet ederken bir baktım tanıdığın yanında bulunan bir bayan kendi yediği dondurmayı oğluma uzatıyor..nasıl bağırıcağımı şaşırdım,bir de demez mi dondurma vermiyor musun kocaman olmuş diye..bende mümkün olduğunca az veriyorum ama başkalarının ağzının değdiği dondurmayı hiç vermiyorum dedim..kendisininde yanında çocukları var,insan bu kadar mı düşüncesiz olur..
annatıklarınızla hislerime tercüman olmuşsunuz arkadaşlar. bunların içinde en takıldığım 5-6 yaşlarındaki çocuklarının kucaklarına vermeye çalışmaları. oyuncak bebek sanki. onların çocukları oynasın diye yaptık!klava:
ısırarak öpen var mı sizde?
bi amcası var ilk ısırdığı yer ensesiydi.şu an da fırsat buldukça yanağını ısırıyor.
Allah'tan sık değil.
ohoooo bu ne arkadaşlar ya, işkence ekipleri gibi. valla size birşey diyeyim kötü olmayı göze alın ve ağırlığınızı koyun. ne demek ısırmak, ne demek ayakta tutmaya çalışmak. bunlar oyuncak mı? ay bizim canımız çıkıyor hamilelikti, doğumdu. millete eğlence olsun diye doğurmuyoruz. ay çok sinirlendim.
ben ilk oğlumda ( ki allahtan çevremde bu tarz seven!!! kimse yok) yinede çıngar çıkardım. bir kere delilik gösterince "aman bunun çocuğu kıymetli" gibi kendilerince iğneleyici laf söylüyorlar ama yaklaşmadan seviyorlar. boşverin çocuğunuz için siz yiyin lafı. aaa deli oldum resmen okudukçaklava:
yüzüne dokunmalarına ve öpmelerine, ellerini ağzına soktugunu bildikleri halde yüzünü öpmemek adına ellerini öpmelerine, ısırmaya çalışmalarına, uyuyorken uyandır da sevelim demelerine, çocuğu hoplatmaya çalışmalarına, gereksiz yere hiç neden yokken kucakta sallamalarına -ki ben cocugumu hiç sallamam- oturtmaya calışmalarına, sadece anne sütü aldıgını bildikleri halde bir şeyler tattırmaya calışmalarına sinir oluyorum!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?