çıldırtan hareketler...

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
kızlar bebeklerimizi büyütürken yapılmasından hoşlanmadığımız, kızdığımız, çıldırdığımız hareketler neler? bunları paylaşalım

ben başlıyım. en gıcık olduğum şeylerden biri bebeğimin ağzına bişeyler vermeye kalkışmaları. bunu genelde benim annem ve teyzelerim yapıyor...

bir diğeri bebeğimi bebek tutmasını bilmeyen erkeklerin kucaklayıp hoplatmaları ve başının hızla geriye düşüşüne seyirci kalmaları...

bende bu söylediklerinden şikayetçiyim ayrıca oturtmaya çalışmaları kızımı ağlatmaları ağlarken onların kahkaha atması beni göndermeye çalışıp kızımla yanlız kalmaya çalışmaları kızımın altını açma çabaları en çok beni sinir eden şeyler... daha var tabi ama şuan aklıma gelmedi..

canım beni geçmişsin... valla bende bu konuyu açmayı düşünüyodum... gelelim beni delirten davranışlara:

ellerine geçeni 6,5 aylık bebişime yedirmeye çalışmaları
küçücük çocukların kucağına vermeye kalkmaları
açık havadayız diye yanında veya bebek kucaklarında iken sigara yakmaları
emziğini ağzından çekmeleri, ağlayınca geri vermeye çalışıp almayınca da bu istemiyo emzik demeleri
kusturana kadar hoplatmaları
öpmeleri

şimdilik bukadar, ama uzar benim bu liste

ben sadece kendimi herşeyi kafaya takıp sorun ediyorum sanıyordum meğer benim gibi ne kadar çok dert yanan varmış. aynen yazdığınız şikayetlerin hepsinden bende şikayetçiyim ayrıca bir de ellerinden tutup ayağa kaldırıyorlar çok kokuyorum beline birşey olacak diye..sinir oluyorumklava:

bende katılıyorum söylediklerinize birde yavrumun elleri hep ağzında bunu görmelerine rağmen resmen yalar gibi ellerini öpmelerikafamçokkarıştı

Çok zorluklarla büyüyorlar bende oğlum daha küçükken ellerine ve yüzüne dokunmayın diye herkesi uyarıyordum..hala bile yüzünde alerji var,ellemeyin diyorumki alerji yok aslında:)) benim oğlum 16.ayın içinde..geçenlerde yazlıktayken arabasına bindirdim deniz kenarına götürüyorum,yolda bir tanıdıkla karşılaştık,sohbet ederken bir baktım tanıdığın yanında bulunan bir bayan kendi yediği dondurmayı oğluma uzatıyor..nasıl bağırıcağımı şaşırdım,bir de demez mi dondurma vermiyor musun kocaman olmuş diye..bende mümkün olduğunca az veriyorum ama başkalarının ağzının değdiği dondurmayı hiç vermiyorum dedim..kendisininde yanında çocukları var,insan bu kadar mı düşüncesiz olur..

yuh, kadındaki lakayıtlığa bi bak hele, parçalamamak içten değil.

annatıklarınızla hislerime tercüman olmuşsunuz arkadaşlar. bunların içinde en takıldığım 5-6 yaşlarındaki çocuklarının kucaklarına vermeye çalışmaları. oyuncak bebek sanki. onların çocukları oynasın diye yaptık!klava:

bana da öyle bi densiz denk gelmişti, çocuklarının kucaklarına vermek istediklerini bildiğimden daha önce defalarca laf arasında, "küçücük çocukların kucağında bebeğin ne işi var" demiştim. ama çocukları bizim eve geldiğinde yine de vermeye çalıştılar, "kendisi daha çocuk, onun kucağına bebek mi verilir" dedim ve verdirtmedim.

inatla anlamak istemiyorlar, "sanki elalemin çocuklarına oyuncak olsun diye yaptık biz onları" tövbeee

ısırarak öpen var mı sizde?
bi amcası var ilk ısırdığı yer ensesiydi.şu an da fırsat buldukça yanağını ısırıyor.
Allah'tan sık değil.

ısırarak öpen var mı sizde?
bi amcası var ilk ısırdığı yer ensesiydi.şu an da fırsat buldukça yanağını ısırıyor.
Allah'tan sık değil.

bizde ne ararsan var kardeş. ısırmadılar henüz çunku ben izin vermiyorum. bıraksam ısırırlardı şimdiye kadar.

bi de bebeğimin ayağından çorabını çıkarıyolar her fırsatta hava alsın diye. ben zaten onu ayarlayabiliyorum üşüyünce giydirip ısınınca çıkarıyorum yok illa atlıyolar hemen çoraplarına

ohoooo bu ne arkadaşlar ya, işkence ekipleri gibi. valla size birşey diyeyim kötü olmayı göze alın ve ağırlığınızı koyun. ne demek ısırmak, ne demek ayakta tutmaya çalışmak. bunlar oyuncak mı? ay bizim canımız çıkıyor hamilelikti, doğumdu. millete eğlence olsun diye doğurmuyoruz. ay çok sinirlendim.
ben ilk oğlumda ( ki allahtan çevremde bu tarz seven!!! kimse yok) yinede çıngar çıkardım. bir kere delilik gösterince "aman bunun çocuğu kıymetli" gibi kendilerince iğneleyici laf söylüyorlar ama yaklaşmadan seviyorlar. boşverin çocuğunuz için siz yiyin lafı. aaa deli oldum resmen okudukça klava:

canım bunlar bizim gibi düşünmüyo malesef. kuşak çatışması işte.. benim oğlumu da bastımaya çalışıyolar ki doktor daha destekli oturmaya bile izin vermedi...
berbat bi hamilelik ve lohusalık geçirdim ve daha atlatamadım. böyle insanlar oldukça zor gelirim kendime.

yüzüne dokunmalarına ve öpmelerine, ellerini ağzına soktugunu bildikleri halde yüzünü öpmemek adına ellerini öpmelerine, ısırmaya çalışmalarına, uyuyorken uyandır da sevelim demelerine, çocuğu hoplatmaya çalışmalarına, gereksiz yere hiç neden yokken kucakta sallamalarına -ki ben cocugumu hiç sallamam- oturtmaya calışmalarına, sadece anne sütü aldıgını bildikleri halde bir şeyler tattırmaya calışmalarına sinir oluyorum!!!

acaba bu insanlara bir annenin yapmayın dediği şeyler neden bukadar çekici geliyor anlamıyorum. yani ısrarla sinir etmeye çalışmaları neden acaba?
klava: klava:
bu kim olursa olsun benim bebeğime dokunmasın heleki ben dokunmaya kıyamazken

kücük çocuklarına sevdirmeye çalışmalarına gıcık oluyom.bak kardeş,öp kardeşi falan diyolar sinir oluyom.bide kaynanamın tv izletmeye çalışması sinir ediyo beni.kötükedihüso

hem benim babam hem eşimin babası devamlı kızımı ısırarark sevmek istiyorlar çoğu zaman engel olabiliyorum ama bazende yetişemiyorum klava:
bişey diyincede ne varmış canım nolacakmiş diyorlar dahada sinir oluyorum

kucağımda dururken çekip almalarına gıcık gidiyorum en çokta kayinvaldem yapiyor bunu bigün çok kötü bozacam ama sabır ediyorum şimdilik

dışarda gezerken yada biyerde yemek yerken felan tanımadığım insanların gelip bebeğimi sevmesine çok gıcık oluyorum. Ya niye elleiyorsunuz değilmi ama hem izin istedinmi benden, geçen kadının birini çok fena bozdum bide cevap veriyor "aman merak etme yemedik ne kıymetli çocuğun varmış sanki daha önce hiç görmedik çocuk" eee ozaman uzak dur dimi tanımadığın etmedin bebeklere ne elliyorsun gerizekali şey :mymeka:

daha minicik yavrumu oturtmaya, yürütmeye çalışmalarına ifrit oluyorum

bide kucaklarına alıyorlar ağlatıp bana geri veriyorlar ya işte ozaman boğasım geliyor

ya rahat bıraksınlar bebeğimi ve beni ikimiz baş başa ne güzel anlaşiyoruz uff ya ne zor şeymiş

bi de ağızdan öpenler var bebeği. cok yakın bir arkadaşımın düğününe gittim bebeğimi ilk kez görüyordu. rujlu dudağıyla şak şuk öptü bebeğimi. gürültüyü bahane edip çıktım gittim. çok sinir oldum. bebeğim konusunda anamı tanımam

bende bu yaşıma kadar bebekleri hep öperek mıncıklayarak sevmişimdir ama buradaki yazılanları okuyunca resmen irkildim. demekki o bebeklerin anneleri de beni böyle görüyorlar:1shok:

Benim de en çıldırdığım şey, zar zor uyuttuğum bebeğimi sevmek için uyandırmaları, üstelikte uyandırmayın daha yeni uyudu dememe rağmen. Yavrum korktuğu için ağlıyor ve huysuz oluyor, o zamanda aman ne huysuz diyorlar. Pes yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…