Gebeliğe Hazırlık Çıldırmamak elde değil kızlar yardım nolur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim silik gibiydi çok hafif var di sonra kan verdim acilden çıktı
İnsallah benimde yarın çıkar persembe de kadın Doğuma gidicem lekelenme oldu bende geçen hafta ama idrar testi yapıyorum adetim 5 gün geçti bşsey cıkmadı yarın kanda çıkar insallah

Ben idrar testi yapmıştım 2 haftalık çıktı idrarda. Bide öncelikle stresi bi kenara birakmamiz lazım yoksa bu süreç daha zor geçiyo ve biz kendimizi yıpratıyoruz. ALLAH'a dua etmekten başka çaremiz yok

Günaydın kızlar bende bu sabah bi ögürme afedersiniz canım çıkacak sandım herhangi bi istifra etmek YÖK sadece ögürme bugün umutluyum insallah hayırlısı sağolun destekleriniz icin

Tekrar test yap canim insallah cikar sikintiya sokma kendini rabbim zamanini biliyor ne yapsak bosana rabbim en uygun zamanini biliyo emin ol sikma tatli canini allahim buyuk bizide bir gun sevindircek rabbim

Boşuna benim heveslerim

Eklentiler

• 8179B168-35B1-463A-A108-CDCF99A20918.jpeg
    32,6 KB · Görüntüleme: 150
Üzülme be umut işte napalım İNŞAALLAH sende bi gün bebeğini kucağına alıcaksın RABBİM yar ve yardımcımız olsun.

Amin insallah canım yarında kadın Doğuma var randevum madem hanile değilim neden agrılar var baktırıcam insallah kötü bisey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…