- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
- Konu Sahibi Derya Leia
Kanda mı hemen çıkar idrarda mı geç çıkar ?Sabah ilk idrarinla yap daha az damlar bide hemen ultarsyon da çıkmaz kanına baktırabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda mı hemen çıkar idrarda mı geç çıkar ?Sabah ilk idrarinla yap daha az damlar bide hemen ultarsyon da çıkmaz kanına baktırabilirsin
Daha önce ben de denediğimde negatifse öyle oluyordu ayrıca idrarı fazla damlatmışsınız.Nasıl emin oldunuz?
Kanda bi haftalıkken bile çıkar idrarda 5 haftalık olması lazım ki gozuksunKanda mı hemen çıkar idrarda mı geç çıkar ?
Kanda bi haftalıkken bile çıkar idrarda 5 haftalık olması lazım ki gozuksun[/QUOTE
Sizin testiniz böyle mi çıktı gebelikte yani kanda mı baktırdınız ilk önce
İnsallah benimde yarın çıkar persembe de kadın Doğuma gidicem lekelenme oldu bende geçen hafta ama idrar testi yapıyorum adetim 5 gün geçti bşsey cıkmadı yarın kanda çıkar insallahBenim silik gibiydi çok hafif var di sonra kan verdim acilden çıktı
RABBİM gönlüne göre versin İNŞAALLAH hayırlısıylaİnsallah benimde yarın çıkar persembe de kadın Doğuma gidicem lekelenme oldu bende geçen hafta ama idrar testi yapıyorum adetim 5 gün geçti bşsey cıkmadı yarın kanda çıkar insallah
İdrar testini kendin mi yaptınBen idrar testi yapmıştım 2 haftalık çıktı idrarda. Bide öncelikle stresi bi kenara birakmamiz lazım yoksa bu süreç daha zor geçiyo ve biz kendimizi yıpratıyoruz. ALLAH'a dua etmekten başka çaremiz yok
Sonuçlarını buradan yaz olur mu İNŞAALLAH RABBİM hayırlısıyla gönlündeki muradı verirAmin canım inşallah
Canım ya benim akıntım başladı bugün şaşırıyorum kendime artık :-s bi Umut olabilir mi gene kiÜzülme be umut işte napalım İNŞAALLAH sende bi gün bebeğini kucağına alıcaksın RABBİM yar ve yardımcımız olsun.
Adetin gelmedi mi halaCanım ya benim akıntım başladı bugün şaşırıyorum kendime artık :-s bi Umut olabilir mi gene ki
Belki geç döllenme de olabilir. Bende herseyden umulanıyorum yüce RABBİM bebek isteyen herkese sana bana hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin.Adetin gelmedi mi hala
Boşuna benim heveslerim