• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çıldırmamak elde değil kızlar yardım nolur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Derya Leia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
934
908
103
Nolur su teste bakın arkadaşlar lekelenmem oldu 5 gün önce adetim de geçti bugün 4 gün lekelenmenin zamanında gittim kanda ultrason da bşsey cıkmadı 1 hafta sonra çağırdı persembe gıdıcem ama bu test ne oluyor şimdi basına Böyle bşsey gelen varmı nolur yardımcı olun :( :’(

Eklentiler

• 6CD32A25-8E56-402B-82A8-1A19249EF033.jpeg
    6CD32A25-8E56-402B-82A8-1A19249EF033.jpeg
    23,2 KB · Görüntüleme: 340
Nolur su teste bakın arkadaşlar lekelenmem oldu 5 gün önce adetim de geçti bugün 4 gün lekelenmenin zamanında gittim kanda ultrason da bşsey cıkmadı 1 hafta sonra çağırdı persembe gıdıcem ama bu test ne oluyor şimdi basına Böyle bşsey gelen varmı nolur yardımcı olun :KK43: :’(
testi tekrarlar mısın? silik va gibi sanki. bir tane daha yapma şansın var mı

testi tekrarlar mısın? silik va gibi sanki. bir tane daha yapma şansın var mı
Elimde bi tane vardı canım onu da kalktım bi heyecanla yaptım bugün yine alıp hapsam mı bilmiyorum bu test niye böyle oldu 2 kez. Cektim

Eklentiler

• AD763A74-7F0F-4C98-A0A0-2DA6EB94FC94.jpeg
    AD763A74-7F0F-4C98-A0A0-2DA6EB94FC94.jpeg
    19,2 KB · Görüntüleme: 254
Canım testini tekrarlaman gerekir, ne desek yalan olur. İdrarı fazla damlatmışsın da ondan dağılmış gibi duruyor. Ben adetime 8 gün kala öğrenmiştim bebeğimi, bence sende testi tekrarla ve pozitif ise doktoruna git hemen

Nolur su teste bakın arkadaşlar lekelenmem oldu 5 gün önce adetim de geçti bugün 4 gün lekelenmenin zamanında gittim kanda ultrason da bşsey cıkmadı 1 hafta sonra çağırdı persembe gıdıcem ama bu test ne oluyor şimdi basına Böyle bşsey gelen varmı nolur yardımcı olun :KK43: :’(
Test bozuk ya da idrarı fazla damlatmışsın. Başka bi testle tekrarla bence.

Aç karnına sabah mı yapım gün içinde yapım mı kuzular adetimin 4 günü gecmesinin bugün

Sabah da yapabilirsin gun icinde de ben gun icinde yapip ogrenmistim
Bazilari sabah yapiyor
Varsa her sekilde cikiyor zaten

Bütün belirtiler var adetimde geçti lekelenmem de oldu persembe gidip baktıracam geçen hafta Çarşamba görünmedi kanda ultrasonda sabrım tükeniyor :’(

Bence testiniz bozuk

Tatlım daha önce bir çok kez yaptım ümidini kırmak olmasın ama bende de hamile olmamama rağmen böyle göründüğü zamanlar olmuştu. Sabah ilk idrarla tekrarla bence inşallah yanılıyorumdur

Kızlar öğle bi hale geldim ki sac diplerim abartısız kirbit çöpü kalınlığında yara oldu vücudumda aynı durumda yarın dahiliye doktorun gidicem hem kan testinde çıkarsa giderim muayeneye burda kadın Doğum yok yarım saat mesafe var o yüzde. Dahiliye doktoruna hem yaraları göstericem hemde kan testi yaptırırım

Kızlar öğle bi hale geldim ki sac diplerim abartısız kirbit çöpü kalınlığında yara oldu vücudumda aynı durumda yarın dahiliye doktorun gidicem hem kan testinde çıkarsa giderim muayeneye burda kadın Doğum yok yarım saat mesafe var o yüzde. Dahiliye doktoruna hem yaraları göstericem hemde kan testi yaptırırım
Çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin. Hiç üzülme RABBİM en kısa zaman da versin İNŞAALLAH kalbine mutluluğu hayırlı şekilde :KK54:

Back