- 25 Mayıs 2015
- 927
- 532
- 103
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Sabredin .
2 günde nasıl öğrensin ?
Biraz aceleci davrandığınızı düşünüyorum, bu sinirli halinizi çocuk hissediyorsa çekiniyor da olabilir. Biraz zaman tanıyın annesi.
Çok normal her çocuk farklıdır.bizimki de 2 hafta sürmüştü
Azıcık sabır , azıcık empati ile aşabilirsiniz.Herkese merhaba 2 gündür 3 yaşındaki kızıma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ama yok çocuk tuvaletten korkuyor lazımlığa da ben oturduğum zaman çişi varsa yapıyor kendi söylemiyor kaka yapıyor anca öyle geliyor onuda donuna yapmış oluyo yani ama ona kızmayayım diye şiştim iki gündür depresyona girdim sanki her taraftan çiş kaka kokusu geliyor sanki ben ne yapacağım da kendiliğinden söyleyecek nasıl alışır bu çocuk bana bir akıl verin gözünüzü seveyim ya
Ben size kızamadim. Henüz anne değilim ama sürecin yıpratıcı olduğu çok aşikar. Allah kolaylık versinHerkes üzerime gelmiş ben ilk defa başlamadım buna daha önceden 3 denememiz oldu pes ettim 2 gündür bezi çıkardık öncesinde alıştırmalarımıx oldu ayrıca elbette ki pekiştireçlerini eksik etmemeye çalışıyorum kızmıyorum da ama özellikle konuyu açtığımda yatağımın içi halımın üzeri ve kıyafetlerim kaka içinde kalınca ve öfkemi ona yansıtmamak için içimi buraya döktüm ama yanlış olmuş
Ya inan şuan bunları yaşamam ilk etapta çok normal sakin olman lazım hemen şip diye olmuyo altına yapa yapa alisicak sık sık tuvalete götürmeye çalış merak etme ilk bir hafta zor sonrası alışıyorlarHerkese merhaba 2 gündür 3 yaşındaki kızıma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ama yok çocuk tuvaletten korkuyor lazımlığa da ben oturduğum zaman çişi varsa yapıyor kendi söylemiyor kaka yapıyor anca öyle geliyor onuda donuna yapmış oluyo yani ama ona kızmayayım diye şiştim iki gündür depresyona girdim sanki her taraftan çiş kaka kokusu geliyor sanki ben ne yapacağım da kendiliğinden söyleyecek nasıl alışır bu çocuk bana bir akıl verin gözünüzü seveyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?