- Konu Sahibi cirkin_ordek
-
Lazer epilasyonda zaten tamamen bitmiyorki kıllar sadece incelior bazınlarının kök yanmış oluor tamammen ama bi kısım muhakkak kalıor bnde 2 yıl önce yaptırdım ama bazı bölgelrde ara ara hafif siyah tüy şeklinde kaldı mecburen denize vs giderken aldım yine siyahlaştı aldığım yer o yüzden iğneli yaptırmak daha mantıklı ii kesin çözümm ben şua yüz göbek kalçaya iğneli yaptırdımm süper oldu.lazer verdiğim paralara yazık yaa
Hadi yaaiğneli kesin gibide bende öyle böyle değil tüy problemi acaba lazer ile azaltıp iğneliye mi geçsek ağda niyetine yaptırırız arada
Acaba sen hangi cihazla yaptırmıştın hatırlıyo musun :44:
alexandride ile yaptırdım aazldı baya ama görmediği kıllarımda var kısım var belli oluyorr mecbur alıncak onlar yinee bnde iğneli yaptırmayı düşünüorum onları
6.seasnsım oldu bacagımda malesef bitmesi kalın siyah tüylerim vardı ona ragmen bitmiyor..tamam eskisi gibi deil ama bitmiyor..almasan rahatsız eder... 4 ayda bir gidiyorum anca çıkıyor.. bebek düşünüyorummm ondan sonra neyaparım bilmem... bitmiyor lazerle bitcegine kesinlikle inanmayın tüm vucuda giden biri olarak söylüyorum bitmiyor sadece azalıp inceliyor..
Peki canım sen hangi cihaza girdin tüm vücutta farklı cihazlar kulanılıyoda :44: Bende tüm vücut istiyorum (gerçek anlamda hemde) ne kadara yaptırıyosun
Valla bi çok bayanın ortak derdi ne diyelim ALLAH yardımcımız olsun
cnm benim gittigim merkezde tüm cihazlardan var..kıl durumuna göre makinaya alıyorlar.. mesela ilk iki seasn diyot ile bacagımı yaptılar sonra alexandır ile olduu...genital ile kolaltıma alexsandır yüzümede karışık yine..
çıkıyor tamamen bitmiyor imkasnz yüzüme bi ömür gitmeyi düşünüyorum.. bacagıma senede 1-2 kere giderim sanırım..kolatı genitalde tezmilik olsun diye senede 2-3 kez giderim.. bitmiyor malesef..ben baya para verdimm.. şuanda seasn ücretlerim sabitlendi.. kolatım 20,yüzüm 20, göbek 40, genital 40, bacak 300 tl..kıldan çok çektigim için lazersiz bi zaman düşünemiyorum.. param oldugu sürece gitcemmm
arkadaşlar görüyorum ki birçoğumuz sıkıntı yaşamışız.
ben galiba en mağdurlardanım
10 seans tüm wücut gittim. tam bitti derken 3 ay sonra yeniden çıktılar.
delirdim tabi ki
ama ben hatayı başta yaptım sanırım.benim gittiğim yer jelli yapıyordu.
başlarda dökülmeler oldukça devam ettim.
pişman oldum ama
şimdi araştırıyorum ama jelli gidilmemesi gerektiğini anlıyorum.
bakırköy civarında önerisi olan var mı?
jel ıpl' de sürülüyormuş o da lazer değil zaten
vücut için uzun seanslar gidiyorsanız ve bir süre sonra tüyler tekrar çıkmaya başlıyorsa anlayınki o ıpl'dir aman uzak durun ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?